62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

Evet senin ideal kilon boyuna gore 65 ...bende 1.70 im benimde ideal kilom aslinda 60 ama ben bebek dusundugum icin 57 ye inmek istiyorum...tabi bu ilk hedefim sonrada olabilirsem evlendigim kilom olan 55 kiloya dussem super olur :))

Evet 55 kulağa da çok hoş gelen bi rakam :)) Bencede en mantıklıısı ilk kilo vermek sonra bebiş en iyisi :) Kaç yaşndasnz ?
İnşallah kavuşuruz o kilolara yarın tartılıp kilomu yazcamm eminim ki zayıfladımm :) benim canım bu aralar çok tatlı istemeye başladıı normalde hergün çikolata yiyen biriydim 2 haftadır sadece 1 kere yedim ödüllendirdim kendimi dayanmakta zorlanıyorumm ..

Of yaa hep acıkıyorum gecelerrii gözümün önünde sucukkkk kolaaa tiramisu of off ...
Yok mu buna bi çözüm ..

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar

sabah
yarım dilim ev ekmek
2 dilim peynir
5 zeytin
1-2 banımlık kuşburnu marmelatı

Off yaa bende cikolata ve tatlilara cok duskunum hakikatten diyette en zorlandigim sey bu tatli meselesi..ac kalmak bile zor gelmiyorda tatlisiz cok zor,bazen sekerli kahve,meyve bile kesmiyor illa tatli olacak... :)
Bu arada yasim 31 canim sen kac yasindasin?evlimisin bebis varmi? :)
Sağollasınn :) Biran önce sabah olsunnnnnn Ne zor şey şu diyet yahu .
Gece gece guldurdun beni vallahi sabah yine guldum okuyunca :))
muradina erdinmi bari bu sabah? :))

Son düzenleme:

:) Ben 19 yaşındayımm :) İnşallah 2 hafta sonra falan sözleneceğim . Malesef eremedm muradıma ya evde sucuk yokk öğlen yemeği için düüşünüyorum sucuklu menemeni Şimdilik salçalı kepek ekmeği ve çay ile idare ediyorum .. Sabah tartıya çıktım da mutlu olmadım pek . 72 olurum diye bekliyodum . 72.500 çıktı 74.800'den 72.500'e inmişim gene iyi ama ben pek memnun kalmadım . :) Şu 70den kurtulmadığım sürece sanırım mutlu olamayacağım . Of of ne güzel 72 olsam bi kek yiycektim

Son düzenleyen: Moderatör:
Sbh: nesfit
Oğlen:az mantar ve azcık karnabahar kızartmıştım dunden yrm ekmk
Aksam: nesfit
Simdi spora gecıyorum 2saat plates

Öğlen 16:00 'da 4 yemek kaşığı sucuklu menemen , 1 buçuk dilim kepek ekmeği + su ..
17:30 da iki kaşık taze fasulye ..
18:00 da nesquing :) ve bir küçük dilim kek . ( sanrm yememem lazmdı ama dayanamadım bugnlük )
Böyle kapattım günü :)

Selam kizlar bugun hava cok guzeldi oglusumu aldim ciktim yine.
Ogle:1 kase corba ,2 gofret, 1 kek :/
Aksam :1 dilim ekmek ,1tabak fasulye yemegi,1 cay bardagi yogurt

selamlar artikdiyet gunlugumu yazamayacagim oyl hic bisey demeden ayrilamadimda
benim bebegim var 9 aylik ve emziriyorum henuz beslenmesi anne sutu agirlikta besinleri cok yemiyor ben zaten diyet yapmiyodum sutum etkilenmesin diye oglusum buyuyunce emmeyi birakinca gorusuruz teyzeleri arada ugrarim yine:))
yazmayinca sorumluluk hissediyorum sanki eksik bisey yapmisim gibi ole iste

Sabah :1 dilim ekmek,1,5 kk.peynir,1 yumurta ve 1 tatli k. recel...
selam canim ben kalori merak ediyorum hangi besin jac kalori acaba bilgilerini paylasirmisin himm bide bebek dusunuyomussun sevindim az once vedalasma yazimi yazdim ama vazgecemiyorum
kalori listesini verirsen cok sevinirim bide gunluk almamiz gereken kalori miktari metabolizmamizi dusurmeyecek tabi

selaaaam bende bildirim yapmak istedim

sabah nestle nesfit
ara 1 elma
ara çubuk kraker
akşam ayran ve 1 but

Canim ben kaliri listesinden tek tek aramak yerine kalori sepetine uye oldum ordan bakiyorum ve hesapliyorum.orasi zaten hedefledigin kiloyu hedefledigin zamana kadar verebilmen icin gunde kac kalori alman gerektigini otomatik soyluyor... :)
Bu arada uzuldum aramizdan ayrilmana ama hayirlisi olsun senin icin cnm.kendine iyi bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…