- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
Evet senin ideal kilon boyuna gore 65 ...bende 1.70 im benimde ideal kilom aslinda 60 ama ben bebek dusundugum icin 57 ye inmek istiyorum...tabi bu ilk hedefim sonrada olabilirsem evlendigim kilom olan 55 kiloya dussem super olur :))
66.8 dim geçen hafta
Masallah her hafta gidiyor amasanirim bu hafta bende giden olmayacak iyice sacmaladim cunku
Of yaa hep acıkıyorum gecelerrii gözümün önünde sucukkkk kolaaa tiramisu of off ...
Yok mu buna bi çözüm ..
su iç geçer canım
Düşüp bayılcam şimdi valla fena canım çekti yarın sucuklu menemen mi yapsam acaba diyete zararı olur mu ki
olmaz canım ekmeksiz yağ koymadan 3 dilim sucukla felan yap ye
Off yaa bende cikolata ve tatlilara cok duskunum hakikatten diyette en zorlandigim sey bu tatli meselesi..ac kalmak bile zor gelmiyorda tatlisiz cok zor,bazen sekerli kahve,meyve bile kesmiyor illa tatli olacak... :)Evet 55 kulağa da çok hoş gelen bi rakam :)) Bencede en mantıklıısı ilk kilo vermek sonra bebiş en iyisi :) Kaç yaşndasnz ?
İnşallah kavuşuruz o kilolara yarın tartılıp kilomu yazcamm eminim ki zayıfladımm :) benim canım bu aralar çok tatlı istemeye başladıı normalde hergün çikolata yiyen biriydim 2 haftadır sadece 1 kere yedim ödüllendirdim kendimi dayanmakta zorlanıyorumm ..
Gece gece guldurdun beni vallahi sabah yine guldum okuyunca :))Sağollasınn :) Biran önce sabah olsunnnnnnNe zor şey şu diyet yahu .
Off yaa bende cikolata ve tatlilara cok duskunum hakikatten diyette en zorlandigim sey bu tatli meselesi..ac kalmak bile zor gelmiyorda tatlisiz cok zor,bazen sekerli kahve,meyve bile kesmiyor illa tatli olacak... :)
Bu arada yasim 31 canim sen kac yasindasin?evlimisin bebis varmi? :)
Gece gece guldurdun beni vallahi sabah yine guldum okuyunca :))
muradina erdinmi bari bu sabah? :))
Öğlen 16:00 'da 4 yemek kaşığı sucuklu menemen , 1 buçuk dilim kepek ekmeği + su ..
17:30 da iki kaşık taze fasulye ..
18:00 da nesquing :) ve bir küçük dilim kek . ( sanrm yememem lazmdı ama dayanamadım bugnlük )
Böyle kapattım günü :)
selam canim ben kalori merak ediyorum hangi besin jac kalori acaba bilgilerini paylasirmisin himm bide bebek dusunuyomussun sevindim az once vedalasma yazimi yazdim ama vazgecemiyorumSabah :1 dilim ekmek,1,5 kk.peynir,1 yumurta ve 1 tatli k. recel...
Canim ben kaliri listesinden tek tek aramak yerine kalori sepetine uye oldum ordan bakiyorum ve hesapliyorum.orasi zaten hedefledigin kiloyu hedefledigin zamana kadar verebilmen icin gunde kac kalori alman gerektigini otomatik soyluyor... :)selam canim ben kalori merak ediyorum hangi besin jac kalori acaba bilgilerini paylasirmisin himm bide bebek dusunuyomussun sevindim az once vedalasma yazimi yazdim ama vazgecemiyorum
kalori listesini verirsen cok sevinirim bide gunluk almamiz gereken kalori miktari metabolizmamizi dusurmeyecek tabi
selaaaam bende bildirim yapmak istedim
sabah nestle nesfit
ara 1 elma
ara çubuk kraker
akşam ayran ve 1 but
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?