• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

Kiz bu neeee? Acikmadinmi sonraa? :))

günaydınnnn herkeseeeeeeeeeee:52::52::52:

gece biraz zor uyudum ama üşendim yataktan kalkmaya :31: midem küçüldü hem fazla yiyince şişkinlik hissediyorum rahatsız oluyorum:31:

kilo bildirimim
geçen hafta 66.8
bu hafta 66.2

fark 600 gr:46:

yarın izmire uçuyoruz annemlere:52: yandııııkkkkkkk:52::52::52::52: artık 2 kilo alır dönerim 2 günde herhalde:9::9::9::9: yok yok dikkat edicem yani dikkat etmeye çalışacam:18: gelince 2 günlük detoks ile hallederiz inşallah:43:

Selaaamm kizlar bendede durum vahim bu hafta bende almisim cok yedim cunku bu hafta o yuzden bugun 64.5 :( ama bugun ayca kayanin diyetine ve kalori sayimina basladim hadi hayirlisi...

Canim ben kaliri listesinden tek tek aramak yerine kalori sepetine uye oldum ordan bakiyorum ve hesapliyorum.orasi zaten hedefledigin kiloyu hedefledigin zamana kadar verebilmen icin gunde kac kalori alman gerektigini otomatik soyluyor... :)
Bu arada uzuldum aramizdan ayrilmana ama hayirlisi olsun senin icin cnm.kendine iyi bak.. ;)

cok tesekkurler canim yine yazarim kilo bildirimlerine firsat buldukca katilirim ben sadece yazamadigim zamanlarda huzursuz oluyorum sanki eksik bisey yapmisim gibi boyke zaman buldukca yazarim artik

Slm kizlar bnde diyete başlayalı tam bir hafta oldu 68 dim şuan 65imm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selaam kilom 64,9
Geen hafta kactin?
cok tesekkurler canim yine yazarim kilo bildirimlerine firsat buldukca katilirim ben sadece yazamadigim zamanlarda huzursuz oluyorum sanki eksik bisey yapmisim gibi boyke zaman buldukca yazarim artik
Sen bilirsin canim nasil istersen ;)
Slm kizlar bnde diyete başlayalı tam bir hafta oldu 68 dim şuan 65imm

Ooo super.nasil beslendin ne yedin ictin.peki? Birde boyun kac?

Bugun baskuldeki rakami gordukten sonra epey akillandim.akillanmam lazim cunku bu sekilde bu kilolar gitmeyecek bir ileri bir geri :)

Neyse sabahtan bu yana yediklerim soyle :
Sabah: 1 kase kellogs k
ogle: 3 kasik patatesli yesil fasulye ve ton balikli salata
ara:1 kellogs barre ve cay
aksamada menum belli; 1 kase kabak corbasi,1 dilim ekmek ve 1 cay bardagi yogurt
ve 1 elma yerim :) kapanisi yaparim ;)

14:30 sucuklu yumurta ve çeğrek dilim ekmek ve az şekerli çay

2 saat yürüyüş

18:30 Üç yemek kaşığı taze fasulye , bir kase mercimek çorbası , 1 dilim kepek ekmeği , ayran .

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba
oğlum bugün öğlen uykusu uyumadığı için giremedim anca geldim
sabah tartıldım 55,5 çok az vermişim :(((((

Geen hafta kactin?

Sen bilirsin canim nasil istersen ;)

Ooo super.nasil beslendin ne yedin ictin.peki? Birde boyun kac?

Boyum 160 genel olarak akşam 5ten sonra ymek yemiyorum birde tam buğday ekmeği tüketiyorum günde 2dilim sabh kahvaltımı tam yapıyorum ve acıkmıyorum fakat akşam çok az yiyorum

...........................7 şubat.........14 şubat.......21 şubat.............28 şubat...........7 mart

seLis..........................................64..............63.8..............64.5.............63.8...... 700 gr vermiş:31:

nazlibahar................67.5.............67.3..................................................66.9........... 400 gr vermiş

ayse1.....................81.2.............80.5..............80..............

babyforwe...................................70.4..............67.9..............67.6..........66.8....... 800 gr vermiş:46::65:

aykaar......................66...............64.6..............

canfunerda...................................55.9..............55.9..............55.1 .......... 55.6 :kkk:

krizantem...............................................................................................68

dtcf......................................................................................63.2......61.1 2100 gr vermiş:52::52::52:

bu haftanın 1.si dtcf olmuş gibi duruyor:52:

tüüüm kilo veren veremeyen arkadaşlarımı tebrik ediyor veee yılmamalarını öneriyorum.
bu sefer olacak.
[/QUOTE]

Ay anca girebildim. Teşekkürler canım. Azimliyiz, güzeliz.

Selam kızlar. Bu hafta biraz rahattım. Hem de rahatsızlık verircesine rahat. Ayıptır söylemesi yaş pasta, çikolata, bal-kaymak derken salıverdim. Ama yine kendime "dur" demeyi bildim. O yüzden galiba kilo almadım ama vermemişim de. Geçen 61.100 bugün 61.100 (biliyorum saat kuralına uyamadım ama bu hafta biraz zor geçti benim için. Anca girebildim. Kusuruma bakmayın. Hepinizi öpüyorum.)

...........................7 şubat.........14 şubat.......21 şubat.............28 şubat...........7 mart

seLis..........................................64..............63.8..............64.5.............63.8...... 64.5 700 gr almış:31:

nazlibahar................67.5.............67.3..................................................66.9...........67.4 500 gr almış:31:

ayse1.....................81.2.............80.5..............80..............

babyforwe...................................70.4..............67.9..............67.6..........66.8....... 66.2...... 600 gr vermiş:46::65:

aykaar......................66...............64.6..................................................................64.9

canfunerda...................................55.9..............55.9..............55.1 .......... 55.6......55.5....100 gr vermiş :kkk:

krizantem...............................................................................................68.........67.....1000 gr vermiş :46::46::46::46:

dtcf......................................................................................63.2......61.1.......61.1 stabil

_citygirl_ ...........................................................................................68..........65.....3000 gr vermiş:52::52::52::46::46::46::46:

bu haftanın 1. si tabiki 3 kg ile citygirl oldu:52::52::52::46::46:

Son düzenleme:
Slm kızlar şuan çok ama çok mutluyumm. Sabah 2 buğday ekmeği 1 kaşığı reçel 1kk peynir yedim yaklaşık 3saattir evde temizlik yapıyorum birde egzersiz yaptım vee şuan 64.2 kiloyummm

Selam kizlar diyete kaldigim yerden aldigim kilolarla geri dondum artik...
Ôncelikle kendimi tanitayim 31 yasinda 1 cocuk annesi 1.70 boyunda ve bu sabah itibariyle 66 kiloya ulasmis bir bayanim
ama olsun uzulmek ,yilmak,kendimi salmak yok...eskiden istedigimde 6 kiloyu 1 ayda verirdim yine eskisi gibi azimli olup bu kilolardan 3 ayda kurtulucam insallah....hedefim 57 civari ,yani verilecek 9 kilom var...
diyet+aksam 6 sonrasi yememe ve sporla icabina bakicam evelAllah... Bu hafta sonu alisverise çikip gerekli seyleri alinca ayça kaya diyetine basliycam kizlar...cumartesiye kadar bildigim sekilde beslenicem...
simdi kimler bu zorlu, sabir gerektiren ve sonunda güzel sonuçlarla bizi mutlu edecek olan yolda benimle yuruyecek gorebilirmiyim???
:3::3::3::16::16::16::7::7:

ben de kilo vermek istiyorum şu anki kilom:65
hedef:53

son iki yıldır kilo vermek isteye n ben üstüne bi de kilo aldım. Yani once eski kiloma sonrada hedef kiloma inmek istiyorum.
Şu an 65 kiloyum , boyum 167
Ulaşmak istediğim kilo 53 ilk hedefim 59
2 gün önce diyete başladım . Kk.ya yeni üye oldum ve ben de sizinle birlikte kilo vermek istiyorum. Bir önceki seferimde daha kolay yapmıştım diyeti. Ama şimdi zor geliyor bu yüzden kaydoldum zaten. Psikolojik destek için. Çok fazla araştırma yaptığım için bu konuda bilgim var tek sorunum bogazimi tutamamam ve iki gün önce jm ripped in 30 a başladım. Eğer devam edebilirsem çok faydasını göreceğimi düşünüyorum. Çünkü gerçekten zorluyor. Gün içinde ara ara spor yapıyorum. Umarım kilo veririz hep birlikte :34:
:3:

Herkese iyi akşamlarr

Bende aranıza katılmak istiyorum müsaade ederseniz:17:

Daha evvel bu forumlar sayesınde motıve olmuş ve çok güzel kilo vermiştim.
1 aydır diyet yapıyorum ve 5 kilo verdim:emir_bebek:

Vermeye devam ediyorum ve aranıza katılmak istiyorum:55:

Boy:161
Yaş 32
Kilo 65

Selam kizlar bugun kosusturmaktan giremedim hemen yediklerimi yazayim...
Sabah: 1 kk peynir , 1 yumurtadan az yumurta,1 tatli k.recel,1 dilim ekmek
ogle:1 dilim ekmek,1 kk peynir,1 tatli.k.recel ve iki dilim sucuk
ara:1 bardak ayran
aksam: kucuk bir ton balikli sandvic

ama dune gore cok geldi.ywdiklerim feci sistim :( yarinda misafirlikteyim cok yememeye calisicam umarim fazla israrci davranmazlar...

Back