• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

cevap verdiğin için teşekkür ediyorum yavaş yavaş başlayıp sonra 500 çekmeye çalışmayı düşünüyorum :)

selam kizlar bu sabah bi haslanmis yumurta 2 minik domates ve diyet peyniri 2 dilim ekmek 1 kupa yesil cay ictim ikindi vakti yogurtlu kereviz salatasi aksamada balik salata yiyecegim ins

kızlar merhaba
bu hafta oğlumun hastalığıyla uğraştım ,ne nete girebildim nede diyete konsantre olabildim çok yorucu ve üzücüydü ,Allah a çok şükür iyiyiz şimdi ,fena üşütmüş çok fena öksürüyordu hiç uyumadığımız geceler oldu
demin tartıldım yinede 55.7 bildirim de sabahtandı galiba ama anca girebildim :(

Selam kizlar oglumun okul gezisindeydim bugun butun gun anca gelebildim.sabah bisey yememistim oglende kantin yemegide yenilecek gibi degildi ac kaldim aksama k
adar.
Bugun yediklerim soyle

sabah :yarim bardak sut
ogle 2 dilim ekmek 1 kk peynir
aksam makarna ve 1,5 balik pane

tesekkurler canim seni 2 kere ugrastirmak istememisdim ama listede ismimi goruncede sevindim
Rica ederim canim farkinda bile degildim soylemesen inan,iyiki soyledin...firsat bulmustum yaptim hemen ;)
Merhaba arkadaşlar! ben 21 yaşındayım. yazın 22 oluyorum ama :) ben diyete başlayalı 1 ay oldu başladığım zaman kilomu tam bilmiyordum ama 72-73 kilo aralığındaydım tahminen.Şuan 67 kiloyum.168 de boy.Hedefim 55 kilo olabilmek umuyorum hazirana kadar hedefime ulaşırım.Artık dümdüz bir karna sahip olmak istiyorum.

İnsallah canim hisgeldin bu arada ;)

kızlar merhaba
bu hafta oğlumun hastalığıyla uğraştım ,ne nete girebildim nede diyete konsantre olabildim çok yorucu ve üzücüydü ,Allah a çok şükür iyiyiz şimdi ,fena üşütmüş çok fena öksürüyordu hiç uyumadığımız geceler oldu
demin tartıldım yinede 55.7 bildiriglum de sabahtandı galiba ama anca girebildim :(

Canim gecmis olsun sen cocugunla ilgilen diyette bildirimde bekler onemli olan saglik.simdi nasil oglun? :(

Teşekkür ederim.Hoş bulduk! :)
ben de bugünkü menümü sizinle paylaşayım o zaman :)
2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta çok az tulum peynir
1 kupa bardağı kahve nescafe ama sütsüz sert içtim :)
akşam yemeğinden önce de dün aldığım spor cd'sini uyguladım.
Normal de yürüyüşe gidiyorum ama bugun sadece spor yapmayı tercih ettim :)
akşam yemeğim ise mercimek çorbası 1 tabak.
1 dilim de ekmek.
Tabii bol su da içiyorum.Şimdi kendime türk kahvesi yaptım yanında da 2 tahıllı form bisküvisi var :)
sonra da bitki ya da yeşil çay içerim :)

Son düzenleme:
kızlar merhaba
demin tartıldım yinede 55.7 bildirim de sabahtandı galiba ama anca girebildim :(

Geçmiş olsun.Umarım şimdi iyidir oğlunuz.

Bu arada buraya sık yazmaya başladım farkındayım :) ama benim de yaptığım bişeyi sizlerle paylaşmalıyım dedim.
Hergün sabah kalktıgınız da gece de uyumadan önce ideal kilonuzu söyleyin.Mesela ben 55 kilo olmak istiyorum şimdi tarih
tutuyorum.21 gün boyunca yapmıştım o zaman 58 kilo olmayı hedefliyodum şimdi 55 olmak istiyorum.
21 gün yapıp 1 hafta ara verdim
sonra tekrar başladım 55 kilo olarak değiştirdim.
Şimdi gece uyumadan önce sabahta kalktıgım zaman 55 kiloyum,fitim,sağlıklıyım ve dümdüz bir karnım var diyorum
ve bence telkinin çok faydası oluyor daha dikkatli oluyorsunuz.Tavsiye etmek istedim :)

günaydın kızlar bugün işim çok o yüzden hemen yazıp çıkıcam işte listem;

sabah:2 dilim peynirli fırınlamış ekmek,5 zeytin,1 bardak kefir
ara:1 muz
öğlen:1 küçük haşlanmış patates,4 kaşık nohut,salata,yoğurt
ikindi:5 badem,2 ceviz,1 elma
akşam:1 küçük ton balığı,salata,1 dilim ekmek
gece:1 bardak kefir

4 tahıl+3 et+3 süt+3 meyve+3 yağ

Son düzenleme:

gunaydiin sabah yumurta domates peynir yedim ama malum hafta sonu insallah fazla kacirmam diyorum esimde evde cunku

Selam kizlar hemen yediklerimi yazayim :)
Sabah:2 dilim kizarmis ekmek,5 zeytin,1.5 kk peynir ,cay
ara:1 kahve

gunaydiin sabah yumurta domates peynir yedim ama malum hafta sonu insallah fazla kacirmam diyorum esimde evde cunku

Ayy evet haftasonu her ne kadar dikkat etmeye calissakta es ve coxuklar evdeyken fazla kaciyor.yada gezmeler misafirlikler oluyor onlarda kaciyor :/

Oglen sanki karbonhidrat cok olmus canim yaa :/

Son düzenleme:
Bu arada buraya sık yazmaya başladım farkındayım :) ama benim de yaptığım bişeyi sizlerle paylaşmalıyım dedim.
Hergün sabah kalktıgınız da gece de uyumadan önce ideal kilonuzu söyleyin.Mesela ben 55 kilo olmak istiyorum şimdi tarih
tutuyorum.21 gün boyunca yapmıştım o zaman 58 kilo olmayı hedefliyodum şimdi 55 olmak istiyorum.
21 gün yapıp 1 hafta ara verdim
sonra tekrar başladım 55 kilo olarak değiştirdim.
Şimdi gece uyumadan önce sabahta kalktıgım zaman 55 kiloyum,fitim,sağlıklıyım ve dümdüz bir karnım var diyorum
ve bence telkinin çok faydası oluyor daha dikkatli oluyorsunuz.Tavsiye etmek istedim :)

Bence cok iyi yapiyorsun canim bu seninde isine gelir bizimde.bu arqda bomba gibi basladin insallah hep boyle edersin seni takipteyim ;)

Ayy evet haftasonu her ne kadar dikkat etmeye calissakta es ve coxuklar evdeyken fazla kaciyor.yada gezmeler misafirlikler oluyor onlarda kaciyor :/

hele benim esimle ne zaman diyete baslasam diyetimi engelliyo disardan biseyler alip yemezsen kuserim bile diyo gecenin 12sinde lahmacun aldigini biliyorum zaten 2 3 gundurr sutum azaldi diye kaloriyi arttirdim biraz bide esle mucadele yazik bana:)

Back