günde kaç mekik çekiyosun her gün mü yoksa hafta da bikaç gün mü?
haftada 3 gün canım. ilk başladığın zaman çok yorma kendini. çünkü çok zor bir spordur mekik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günde kaç mekik çekiyosun her gün mü yoksa hafta da bikaç gün mü?
haftada 3 gün canım. ilk başladığın zaman çok yorma kendini. çünkü çok zor bir spordur mekik
cevap verdiğin için teşekkür ediyorum yavaş yavaş başlayıp sonra 500 çekmeye çalışmayı düşünüyorum :)
Rica ederim canim farkinda bile degildim soylemesen inan,iyiki soyledin...firsat bulmustum yaptim hementesekkurler canim seni 2 kere ugrastirmak istememisdim ama listede ismimi goruncede sevindim
Merhaba arkadaşlar! ben 21 yaşındayım. yazın 22 oluyorum ama :) ben diyete başlayalı 1 ay oldu başladığım zaman kilomu tam bilmiyordum ama 72-73 kilo aralığındaydım tahminen.Şuan 67 kiloyum.168 de boy.Hedefim 55 kilo olabilmek umuyorum hazirana kadar hedefime ulaşırım.Artık dümdüz bir karna sahip olmak istiyorum.
kızlar merhaba
bu hafta oğlumun hastalığıyla uğraştım ,ne nete girebildim nede diyete konsantre olabildim çok yorucu ve üzücüydü ,Allah a çok şükür iyiyiz şimdi ,fena üşütmüş çok fena öksürüyordu hiç uyumadığımız geceler oldu
demin tartıldım yinede 55.7 bildiriglum de sabahtandı galiba ama anca girebildim
kızlar merhaba
bu hafta oğlumun hastalığıyla uğraştım ,ne nete girebildim nede diyete konsantre olabildim çok yorucu ve üzücüydü ,Allah a çok şükür iyiyiz şimdi ,fena üşütmüş çok fena öksürüyordu hiç uyumadığımız geceler oldu
demin tartıldım yinede 55.7 bildirim de sabahtandı galiba ama anca girebildim
Canim gecmis olsun sen cocugunla ilgilen diyette bildirimde bekler onemli olan saglik.simdi nasil oglun?
Geçmiş olsun.Umarım şimdi iyidir oğlunuz.
gunaydiin sabah yumurta domates peynir yedim ama malum hafta sonu insallah fazla kacirmam diyorum esimde evde cunkugünaydın kızlar bugün işim çok o yüzden hemen yazıp çıkıcam işte listem;
sabah:2 dilim peynirli fırınlamış ekmek,5 zeytin,1 bardak kefir
ara:1 muz
öğlen:1 küçük haşlanmış patates,4 kaşık nohut,salata,yoğurt
ikindi:5 badem,2 ceviz,1 elma
akşam:1 küçük ton balığı,salata,1 dilim ekmek
gece:1 bardak kefir
4 tahıl+3 et+3 süt+3 meyve+3 yağ
gunaydiin sabah yumurta domates peynir yedim ama malum hafta sonu insallah fazla kacirmam diyorum esimde evde cunku
günaydın kızlar bugün işim çok o yüzden hemen yazıp çıkıcam işte listem;
sabah:2 dilim peynirli fırınlamış ekmek,5 zeytin,1 bardak kefir
ara:1 muz
öğlen:1 küçük haşlanmış patates,4 kaşık nohut,salata,yoğurt
ikindi:5 badem,2 ceviz,1 elma
akşam:1 küçük ton balığı,salata,1 dilim ekmek
gece:1 bardak kefir
4 tahıl+3 et+3 süt+3 meyve+3 yağ
Bu arada buraya sık yazmaya başladım farkındayım :) ama benim de yaptığım bişeyi sizlerle paylaşmalıyım dedim.
Hergün sabah kalktıgınız da gece de uyumadan önce ideal kilonuzu söyleyin.Mesela ben 55 kilo olmak istiyorum şimdi tarih
tutuyorum.21 gün boyunca yapmıştım o zaman 58 kilo olmayı hedefliyodum şimdi 55 olmak istiyorum.
21 gün yapıp 1 hafta ara verdim
sonra tekrar başladım 55 kilo olarak değiştirdim.
Şimdi gece uyumadan önce sabahta kalktıgım zaman 55 kiloyum,fitim,sağlıklıyım ve dümdüz bir karnım var diyorum
ve bence telkinin çok faydası oluyor daha dikkatli oluyorsunuz.Tavsiye etmek istedim :)
Oglen sanki karbonhidrat cok olmus canim yaa :/
Bence cok iyi yapiyorsun canim bu seninde isine gelir bizimde.bu arqda bomba gibi basladin insallah hep boyle edersin seni takipteyim
Ayy evet haftasonu her ne kadar dikkat etmeye calissakta es ve coxuklar evdeyken fazla kaciyor.yada gezmeler misafirlikler oluyor onlarda kaciyor :/