• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

oyyyy 2mil yaptım ılk dea kızlar maoldum ben nasıl hamlamısım bole ya eskıden 4mıl yapardım da terlemezdım bıle ayyyyy yrn sabaha 66 yı gormem lazım ya aksam ustu de bı 2 mıl yapayım goreyım artık şu 66 yı ya :(((

sabah yarim yumurta 1 dilim ekmek oglende 1 bardak srkersiz ihlamur aksamada karnabahar yesil salata yogurt yiyecegim ins

burda hep ablalarım varmıs :) 18 yasındayım 167 boyum var 64-65 kiloyum :( çok uzgunum zayıflamak istiyorum 15 kilo kadar çünkü sporcuyum ve beden eğitimi öğretmenliği istiyorum. Diceksinizki madem sporcusun nasıl bu kadar kilo aldın. aslında 1 sene oncesıne kadar hep 52-55 kıloları arasında yuvarlanıp gıderdım. bı yaz ıse gırdım ve o yogun yasamdan 50 kıloya dustum sonra ısten cıkıp okula tekrar basladım ve arkadaslarımla dısarıya cıkmamaya basladım evde bos bos oturmaktan bır ay kadar bı surede bu kıloya cıktım ve o zamandan berı boyleyım. hergun dıyete baslıyorum rekorum uc gun :) bır turlu yapamıyorum bana sırlarınızı verın bu dıyetlerı nasıl tamamlıyorsunuz

selam kızlar sabah 9:30 da dışarı bir çıktım daha yeni geldim.hava çok güzel eşimde bugün evde kızlarıda aldık sahile gittik.biraz yorulduk ama olsun kızlar sevinsinde neyse bugünkü listem;
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir
öğlen:3 köfte,2 dilim ekmek,ayran
ikindi:1 elma,2 ceviz
akşam:1 kepçe çorba,salata,yoğurt
gece:1 bardak süt

5 tahıl +2 et+3 süt+2 meyve

burda hep ablalarım varmıs :) 18 yasındayım 167 boyum var 64-65 kiloyum :( çok uzgunum zayıflamak istiyorum 15 kilo kadar çünkü sporcuyum ve beden eğitimi öğretmenliği istiyorum. Diceksinizki madem sporcusun nasıl bu kadar kilo aldın. aslında 1 sene oncesıne kadar hep 52-55 kıloları arasında yuvarlanıp gıderdım. bı yaz ıse gırdım ve o yogun yasamdan 50 kıloya dustum sonra ısten cıkıp okula tekrar basladım ve arkadaslarımla dısarıya cıkmamaya basladım evde bos bos oturmaktan bır ay kadar bı surede bu kıloya cıktım ve o zamandan berı boyleyım. hergun dıyete baslıyorum rekorum uc gun :) bır turlu yapamıyorum bana sırlarınızı verın bu dıyetlerı nasıl tamamlıyorsunuz

merhaba canım evet yaşın bizden küçük ama bu bir sorun değil bence önce bir doktora başvur kan tahlillerin ve diğer tüm tetkiklerin yapılsın,bir diyetisyene de başvurabilirsin.çok gençsin yanlış birşeyler yaparsan sağlığından olabilirsin.doktor kontrolünde çok çabuk ve sağlıklı kilo verebilirsin.şimdi diyeceksin ki siz neden doktora gitmiyorsunuz buradan yazarak zayıflıyorsunuz diye.haklısın ama ben ve bir çoklarımız zaten defalarca doktor ve diyetisyenlere gittik.işin mantığını öğrendik şimdi de uyguluyoruz.sana da tavsiyem önce bir doktora görünmen :)

merhaba canım evet yaşın bizden küçük ama bu bir sorun değil bence önce bir doktora başvur kan tahlillerin ve diğer tüm tetkiklerin yapılsın,bir diyetisyene de başvurabilirsin.çok gençsin yanlış birşeyler yaparsan sağlığından olabilirsin.doktor kontrolünde çok çabuk ve sağlıklı kilo verebilirsin.şimdi diyeceksin ki siz neden doktora gitmiyorsunuz buradan yazarak zayıflıyorsunuz diye.haklısın ama ben ve bir çoklarımız zaten defalarca doktor ve diyetisyenlere gittik.işin mantığını öğrendik şimdi de uyguluyoruz.sana da tavsiyem önce bir doktora görünmen :)

açıkcası zayıflamak ıcın doktora dıyetısyene gıtmeyı kabullenemıyorum. Oyle bır dusuncem yok. bogazımı tutamadıgım ıcın zayıflayamıyorum heosı bu. Varsa varsa ınsulın dırencımle ılgılı bı problemım vardır aclıga dayanamıyorum cunku. her oglen ve aksam yemegınde her sulu yemegın yanında ya makarna yada pılav yıyorum o ıkısınden vazgecemedıgım ıcınde kılocukları veremıyor yavas yavasta artıyorum. ama dun dıyete basladım. benım ıcın dıyet baska ınsanlara gore saglıklı beslenmede dıyebılırız :) pılavı hayatımdan tamamen cıkardım makarnayıda hafta en fazla uc kez ( kepeklı olmak sartıyla ) kucuk porsıyonlarla yemeye karar verdım. bana cok ıyı gelen hazmetmeme yardımcı bı bıtkı cayım var onu kullanıyorum. ayrıyetten yaptıgım dıkkat ettıgım baska seylerde var. antremanlarımda duzenlı katılıyorum zaten. Belkı benım kendı kendıme bıraz spor eklememe gerek olabılır tabı

Selam kizlar sabahtan beri cok yoruldum temizlik anca bitti.yediklerime gelince
sabah:2 dilim ekmek,1 yumurtadan omlet,4 zeytin
ogle 4 kurabiye (dun istedi oglum yaptim yemiyor kaldilar oyle.vericek kimsede yok su an ,copede atamam gunah.esiminde hic arasi yok tatliyla ama neyseki az az yiyor..
Aksama balik ve salata var ;)

Nasılsınız kızlar
Sbh: yrm dilim ekmek 2 zeytin 2yesil biber 3 dilim peynir
Yrn sbh mı bildirim selisim nerelere gıdıceniz bakalım ?
Bgn sporumu yapayım o zmn dıkkat edeyım de bari biraz vereyım :)
Ohh oh sahalara geri dondun belli ;)
Canim fransizlarin cok eski ve unlu bir şatosuna gidicez ve kir gezisi var ardindan yemek yemeye gidicez :) fotogrqf cekmeme izin verirlerse ceker koyarim ;)
oyyyy 2mil yaptım ılk dea kızlar maoldum ben nasıl hamlamısım bole ya eskıden 4mıl yapardım da terlemezdım bıle ayyyyy yrn sabaha 66 yı gormem lazım ya aksam ustu de bı 2 mıl yapayım goreyım artık şu 66 yı ya :(((
:)) valla insan cok ara verince.oyle oluyor.bendr hic durmadan 5 mil yapar sonrada stepper e cikardim.nerde o gunler hamladik iyice :(

Bu arada bildirim bu haftalik yarin evet.

Cnm face e bi sureliğine ara verdım cok zmnımı alıyor :(
Sahalara geri dondum dıyemıyorum ya eski azmime bi turlu kasısamıyorum ya :(
Tmm yrn bıldırırım inş

sabah yarim yumurta 1 dilim ekmek oglende 1 bardak srkersiz ihlamur aksamada karnabahar yesil salata yogurt yiyecegim ins
cok az degıl mi olurum ben ya :(

selam kızlar sabah 9:30 da dışarı bir çıktım daha yeni geldim.hava çok güzel eşimde bugün evde kızlarıda aldık sahile gittik.biraz yorulduk ama olsun kızlar sevinsinde neyse bugünkü listem;
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir
öğlen:3 köfte,2 dilim ekmek,ayran
ikindi:1 elma,2 ceviz
akşam:1 kepçe çorba,salata,yoğurt
gece:1 bardak süt

5 tahıl +2 et+3 süt+2 meyve
Super bi menü ;)

arkadaşlarbende aranıza katılmak istiyorum tek başına diyet olmuyor beceremedim 1.71 boyunda 71 kilo civarındayım amacım 58 kilo olmak şuan itibarı ile diyete tekrar başlıyorum:16:

Off kizlar oglumun yaptirdigi kurqbiyeler bugun basima is acti benim :( birdahakine yarim olcuden yapicam yaptirdi yemedi bu sefer :/

Cnm face e bi sureliğine ara verdım cok zmnımı alıyor :(
Sahalara geri dondum dıyemıyorum ya eski azmime bi turlu kasısamıyorum ya :(
Tmm yrn bıldırırım inş
aaa oylemi canim hic fqrketmemisim dondurdugunu...neyse sen daha iyo bilirsin tabi ;)
Öğlen: bir kase ıspanak yrm dilim ekmek az salata
Akşam:corba ve 4 kofte
İnş acıkmam dayanırım
Supersin bugun ;)

Off kizlar oglumun yaptirdigi kurqbiyeler bugun basima is acti benim :( birdahakine yarim olcuden yapicam yaptirdi yemedi bu sefer :/

oyyy oyyy bız napıcaz bu cocuklarla bende oğlum okudan gelmeden elmalı turta yaptım yrnda mısafırlerım gelıcek bakalım ama oglum kapıyı acarmaz anne neler yaptın ne gzl kokuyor dıye mutfaga saldırdı cok hosuma gıttı ama yemedım ben bu seer bır ıkı lokma tadına baktım sadece

aaa oylemi canim hic fqrketmemisim dondurdugunu...neyse sen daha iyo bilirsin tabi ;)

Supersin bugun ;)

ayyy evet aksam sporu yapıcak tım yrn 66 goreyım dıye ama yapamadım sanırım sınırda takılcam :) olsun bunada şükür

normal zamanlar icin az tabi canim ama dun misafirlikteydim ve oglen tatli borek kisir kurabiye hepsinden yedim aksama corba kurufasulye kofte kereviz yedim az azdi ama dun fazla yedigim icin bugun az yedim
dengeledın yanı anlasılmıstır ;) benımde yrn aksamustu msafırlerım gelıcek ama dıkkat etcem yrn da ya olmuyor bır ıerı ıkı gerı bole ya :(

Selam kizlar.masallah herkes super gidiyo.aman nazar degmesin:nazar:

Menumu yaziyim.

Sabah:
2 dilim sarimsakli kasarli ekmk
2 zeytin
1 dilim salam
Bi kac catal lor peyniri
Cay

Ara:
1 cay bardagi beyaz leblebi

Ogle:
1 kase sbzeli bulgyr pilavi