ahh o göbek zaten benım baş belammm
canım ben 49 a kadar düştüm ama spor ve diyeti bırakınca yine aldımCanımm çok güzel kilo vermişsin.. bende şöyle 48 49 a düşebilsem keşke.... Ama bu sefer kararlıyım... Benim bölgesel olarak değil dağılmış durumda kilom ama en çok bacak ve kollarımdan şikayetçiyim... Sen nasıl bir beslenme programı uyguluyorsun?
geçmişe baktım da evet canım senle yazışmışız. Doğru hatırlamışsın :) Hafızana hayran kaldım:)
Bir ara giriyordum ana internetim olmayınca giremedim... ekledim ve hemen bakıyorumm
Ooopss karışıklı oldu afedersiniz:)))) Şimdi kimler başlıyor yarından itibaren... Bir liste yapayım ben başlangıç kilolarımızı yazalım bu yüzden başlayacak olan arkadaşlar kilo boy durumunu belirtsin bende bir liste yapayım..
Of ben çaysız yapamam, çayı da asla şekersiz içemem.. Şekeri azaltırım ama asla kesemem ya
Sabah zaten çok erken kalkarım işten dolayı kahvaltı yapmıyorum ama öğlen eve gelince ve akşamları yiyorum
ben çayı 4 şekerlı içen biriydim ilk başlarda zor geliyo ama alışıyorsun canım şimdi rahat rahat içiyorum ben. şeker atılınca bal gibi gelıyo hemen anlıyorum vallahı
Ben çok denedim canım , ama çayın yanında tatlı şekerli bişey yersem çaya şeker atmam:)
kızlar fotolarım herkeze açık bakabılırsınız jillian sporu acayip etkili tavsiye ederim
Ben göremedim fotoları neden acaba?
Boy 1.54
Kilo: 54
Hedef Kilo: 48-49.
Tamamdır tereroka.. hoşgeldin tekrardan... üçümüzde yakın kilo ve boylara sahibiz buna çok sevindim... gidecek zor ve en son kilolar.. ama dönüş yok..
Sizlerden ricam günlük menülerimizi bildirelim... her gün giremediğimiz takdirde özellikle hafta sonu en fazla 2 gün girmezsek listeden çıkaralım bu kişiyi. Olurda uzun süre giremediğimizde çok geçerli bir sebep olduğu takdirde kabul edelim.. Önemli olan devamlılık çünkü... Haydi bakalımm hepimize başarıla diliyorum.....
bugunki menulerımı paylaşıyım hemen :)
sabah;
1 dlm tam buğday ekmeği + domates + şekersiz çay
ara;
1 tane elma
öğlen
1 tabak yağsız makarna + 1 kase yoğurt
akşam;
1 kase mercimk çorbası + 1 kase yoğurt + salata
3 lt su + jilliann level 2 9. gun bitti :)
Ben hiç yazmayım neler yediğimi:)
Bu arada ben p.tesi başlayabilirim pazar eşimle kahvaltı günümüz son kez düzgün bir kahvaltı yapalım ama p.tesi yediklerime dikkat etcem. Yazabildiğim kadar aksatmadan burdayım inşAllah
Tamamdır tereroka.. hoşgeldin tekrardan... üçümüzde yakın kilo ve boylara sahibiz buna çok sevindim... gidecek zor ve en son kilolar.. ama dönüş yok..
Sizlerden ricam günlük menülerimizi bildirelim... her gün giremediğimiz takdirde özellikle hafta sonu en fazla 2 gün girmezsek listeden çıkaralım bu kişiyi. Olurda uzun süre giremediğimizde çok geçerli bir sebep olduğu takdirde kabul edelim.. Önemli olan devamlılık çünkü... Haydi bakalımm hepimize başarıla diliyorum.....
kesınlıkle devamlılık çok önemlii... Başarılar arkadaşlarr
Teşekkürler kızlar, bu arada benim 2 yaşında kızım var. Gün içinde çok giremem ama mutlaka yazarım yediklerimi. Acil durumları da hoşgörünüze sığınarak belirtirim. Aslında spor yapsak daha rahat veririz özellikle ben. Göbekten kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?