Arkadaşlar merhaba,
Ben çocukluğumdan beri hep tombik bir kız oldum.. Talii lise yıllarında aldığım aşırı kilolarla arkadan kat kat görünen bir sırtım iğrenç bacaklarım ile boyuma göre çok çok fazla olan 64 kiloyu taşımak zorunda kaldım . Üniversite 2. sınıfta bütünleme döneminde stresinde etkisiyle 62 kiloya düştüm. Sağlıksız diyetler çaylar vs. vs bir çok şey denedim. Ancak 2 haftalık yaptığım sağlıksız bir diyetle 58 kiloya düştüm.. Allah Allah deyip devam ettim... Öyle enerjiktim ki ve kendimi müthiş iyi hissediyordum..
2011 yılı benim için süper bir yıldı ilk defa ve bir kere gördüğüm 51 kilo ile kıyafet almaktan zevk alan bir insan haline geldim.. Ancak sonra yavaş yavaş tekrar kiloları geri kazanmaya başladım... 55 kilo ile evlendim ve yine hızla kilolarıma kilo kattım.. Ve şu an 60 kiloyum...
Hedefim neden 48? 1.55 cm boyunda ufak tefek biriyim... ve olmam gereken kilo en düşük kilo 48... Bu aralar bilumum forum siteleri diyet siteleri bloglar vs.. bakmadığım şey kalmadı ve eski bir kk üyesi olarak yine evime geri döndüm hemencecik...
Bu sefer farklı olmasını istediğim bu yolda kendim için eşim için zayıflamam gerektiği inancındayım... Herkese ideal kilosuna düşmek dileklerimle... Benimle birlikte zayıflamak isteyen ama en önemlisi bu yolda pes etmeden devam edecek bir yol arkadaşı arıyorum:)
Tamam ancak dediğim gibi devamı gelecek ise başlayalım çünkü daha önce böyle girişimleri bir süre sonra tek kalmamla son buldu ve motivasyonum düştü...Eğer uzun süreli hedef kilolarımıza düşene kadar birlikte ise kendini anlatırsan sevinirim..
Tamam ancak dediğim gibi devamı gelecek ise başlayalım çünkü daha önce böyle girişimleri bir süre sonra tek kalmamla son buldu ve motivasyonum düştü...Eğer uzun süreli hedef kilolarımıza düşene kadar birlikte ise kendini anlatırsan sevinirim..
Canlarım boyum:1.57 kilom:53
Acaba ben size gelip sadece destek olsam sizde yerime spor yapsanız acaba verebilirmiyim ki.
Ayyy bir türlü üç dört kiloyu veremedim.
Çare bulan varsa yazsın neolursunuz.
Merhaba, benim de 5-6 kilo fazlam var. Sürekli forumu takip ediyorum ama diyet konusunda hiç dikiş tuttturamadım.
Boy 1.54cm, şuanki kilo 54. 5 kilo versem yeter ama nasıl vereceğim onu bilmiyorum. Hep beraber yol alabiliriz...
:) ben devamlı burdayım.... hatta diyetle ılgılı konum bıle var 58 den 49 a düşmüştüm açtığım konulardan görebılırsıb hatta ekledım senı kabul et resımlerımde var öncesi ve sonrası olarak :)
aaa nasıl yaptın bizede anlat ,bende görmek isterim fotolarını
:) spor nıye yapmıyorsun canım
Canım kızım nezaman spor yapmaya başlasam evde ağlıyor yapma anne diye.
yürüyüşede kızım yüzünden çıkamıyorum.
:) hedeflerımız aynııı vee sen benım önceki diyet günlüğümde vardın yanlışmı hatırlıyorum :)
:) hedeflerımız aynııı vee sen benım önceki diyet günlüğümde vardın yanlışmı hatırlıyorum :)
Aylar öncesinden diyet konularına yorum yapıyordum ama uzun zamandır sessizim. Ben de kilonun dışında göbek ve karın da varSpor yapmam gerek ama evde çok zor
ahh o göbek zaten benım baş belammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?