ağlama canım benımmmmmm yavaş yavaş oturcak menuler. ya ben tarçın sevemıyorum yaaa nasıl yıyorsunuz?Menune bayildim harikaa sadece tavsiyemdir yagsiz proteini birazcik ekle mesela izgara tarzinda hep sebze meyve olmasinGül anneannemin ismi cokta severdim kendisini bir daha unutmam kesinlikle
Canim naptin nerelerdesin neler yedin ictin
Caniim bugunden itibaren tamamen diyettesin artik bu aksam ozellikle abur cuburlara veda ediyoruz(diyorum ama birazdan bugunku menumu gorceksin isteyerek olmadi ama berbat :18: ) helvayi cok severim ama bu dedigim dukan helvasi un helvasi gibi hazir satilan yaz helvasi gibi degil birde aslinda bu helvayi yiyorum ama birazda yulaf kepeginin en iyi versiyonu bu malum hergun yemek zorundayim birde benim agiz tadim cok degisiktir sacmasapan seyleri severim yinede vereyim tarifini begenmezsen gunah benden gitti
2 yk yulaf kepegini ve 2 yk tatlandiriciyi tavaya koyup karmaya basliyoruz rengi donunce birde topak topak oluyor ustune yarim cay bardagi sut(az gelirse biraz daha ekle) ekliyoruz biraz daha ceviriyoruz kivama gelince afiyetle bol tarcinla yiyoruz
Bu arada bugunku menunu begendim Allah kabul etsin canim :)
Ben neler huplettim oy oyyhepsini sayiyorum her turlu azar serbest
Dukan helva
100 gr yogurt
2 adet minik tarcy denilen tarcinli rulo
menemen
2 tatli k. Asure ve 3 4 tatli kasigi hosmerim
Bir minik parca corek ve kek
7 adet badem 5 adet findik cok az kuru uzum
cok az salata ve tavuk sisten 1 ısırık kadar
Menune bayildim harikaa sadece tavsiyemdir yagsiz proteini birazcik ekle mesela izgara tarzinda hep sebze meyve olmasinGül anneannemin ismi cokta severdim kendisini bir daha unutmam kesinlikle
Canim naptin nerelerdesin neler yedin ictin
Caniim bugunden itibaren tamamen diyettesin artik bu aksam ozellikle abur cuburlara veda ediyoruz(diyorum ama birazdan bugunku menumu gorceksin isteyerek olmadi ama berbat :18: ) helvayi cok severim ama bu dedigim dukan helvasi un helvasi gibi hazir satilan yaz helvasi gibi degil birde aslinda bu helvayi yiyorum ama birazda yulaf kepeginin en iyi versiyonu bu malum hergun yemek zorundayim birde benim agiz tadim cok degisiktir sacmasapan seyleri severim yinede vereyim tarifini begenmezsen gunah benden gitti
2 yk yulaf kepegini ve 2 yk tatlandiriciyi tavaya koyup karmaya basliyoruz rengi donunce birde topak topak oluyor ustune yarim cay bardagi sut(az gelirse biraz daha ekle) ekliyoruz biraz daha ceviriyoruz kivama gelince afiyetle bol tarcinla yiyoruz
Bu arada bugunku menunu begendim Allah kabul etsin canim :)
Ben neler huplettim oy oyyhepsini sayiyorum her turlu azar serbest
Dukan helva
100 gr yogurt
2 adet minik tarcy denilen tarcinli rulo
menemen
2 tatli k. Asure ve 3 4 tatli kasigi hosmerim
Bir minik parca corek ve kek
7 adet badem 5 adet findik cok az kuru uzum
cok az salata ve tavuk sisten 1 ısırık kadar
Kızlar bugünkü menümü yazıyorum
Sabah: 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, lor peyniri,zeytin,yarım avuç herse,domates,1 kupa yeşil çay
Ara: 3 hurma, 1 kuru kayısı
Öğlen: yarım avuç herse, 1 kase ev yoğurdu
Ara: 1 mandalina, 1 bardak ayran
Akşam: 1 yemek kaşığı yağ ile mantar kavurması, 1 kase yoğurt
1 saat sonra falan tekrar yeşilçay içtim
Bu arada ben kahvaltı haricinde hiç ekmek yemiyorum ve yeme işini 5 de yada en geç bir ihtimal olarak 7 de bitirmiş oluyorum.
Hergün akşam 9 gibi falan sade soda içiyorum.:13:
canım menulerını çok beğendım süpersın.. bu herse ne peki ilk defa duydum=?
Pardon canim benim gormemisim
ben buralardayım cnm yediklerimi yazmıştım ama senin için bida yazayım.
sabah kahvaltı yapamadım çok hastayım öğlen kalkabildim
öğlen; 1 küçük kase yoğurt yine küçük bir kase sebzeli bulgur pilavı ve 1 dilimden az ekmek
akşam;kabak kavurması domates salatalık ve maydanoz 2 dilim kadar ekmekte yedim
birazdan şekersiz çayımı da içicem günü tamamlıcam
yalnız küçük bir not bende düşük tansiyon olduğu için ara öğünlerde tansiyonumu dengelemek için 1 meyve yiyorum yemezsem ayakta duramıyorum
Canim bende maden suyunu cok icerim zayiflama uzerinde etkisi var mi biliyor musunKızlar bugünkü menümü yazıyorum
Sabah: 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, lor peyniri,zeytin,yarım avuç herse,domates,1 kupa yeşil çay
Ara: 3 hurma, 1 kuru kayısı
Öğlen: yarım avuç herse, 1 kase ev yoğurdu
Ara: 1 mandalina, 1 bardak ayran
Akşam: 1 yemek kaşığı yağ ile mantar kavurması, 1 kase yoğurt
1 saat sonra falan tekrar yeşilçay içtim
Bu arada ben kahvaltı haricinde hiç ekmek yemiyorum ve yeme işini 5 de yada en geç bir ihtimal olarak 7 de bitirmiş oluyorum.
Hergün akşam 9 gibi falan sade soda içiyorum.:13:
makarna bile yemis olsan gayet az dengeli beslenmissin ben baya sevdim menunuherkese merhaba,
benim de menümde sabah kahvaltısı 1 dilime yakın tam buğday ekmek küçük parça peynir haşlanmış yumurta yarım domates ve 1 fincan şekersiz çay
akşam yemeği ise yarım tabak makarna
şuanda da yeşil çay içiyorum.
Aslında makarna nadir yerim üstüste 2 gün makarna oldu karbonhidrata boğdum kendimiama dışarıdaydım bugün en yenilesi oydu :)
Ayy evet o bende de oluyo hatta sporda bi hareket var kolla ilgili yaptiktan sonra istisnasiz hergun aynaya bakıp kollarim incelmis diyorum inceldigi falanda yokkızlaar yürüyüşten geldim 2.5 km tempolu yürüyüş yaptım ılık duşumu aldım şimdi ekinezya çayımı içiyoruum :) kendimi hafiflemiş gibi hissediyorum sanki :) placebo etkisidir kesin 2 günde olacak şey değil ama hissi bile güzel :)
ağlama canım benımmmmmm yavaş yavaş oturcak menuler. ya ben tarçın sevemıyorum yaaa nasıl yıyorsunuz?
[/COLOR]n canim benim gormemisim
tabiki meyve yemelisin sindirim.icinde cok.iyi olur hatta ama.meyve seciminde sahsi fikrim uzum muz degilde ozellikle yesil elma yemenmenunde gayet iyi cook gecmis olsun bogazin mi agriyor grip tarzi mi
Canim bende maden suyunu cok icerim zayiflama uzerinde etkisi var mi biliyor musun
menunu de begendim.gayet iyisin kac adet zeytin yiyosun o dikkatimi cekti sadece
makarna bile yemis olsan gayet az dengeli beslenmissin ben baya sevdim menunu
Ayy evet o bende de oluyo hatta sporda bi hareket var kolla ilgili yaptiktan sonra istisnasiz hergun aynaya bakıp kollarim incelmis diyorum inceldigi falanda yokkendimizi kandiriyoruz ama.motivasyon icin bence cokk iyi yuruyusunu de baya sevdim.2.5 km waoww
Temmuzdan beri baya bi kacamakla diyetteyim bende ya hep ya hic var bi kere yedim mi devami geliyo baya bisey yazdim ama hicbiri de doyurucu degildi aslinda menemen haric .ben bunun ustune daha neler hupletirdim ama yazamazdim buraya oyle birde kendime soz vermistim o yuzden yemedim bisey salata ve tavuk haric digerlerini 15.00dan once yemistim oyle avutayim kendimi :44:
aa tarcin sevilmez miii mesela sute helvaya ozellikle kirmizi.elmayi pisirip icine koydugumda yemede yaninda yatttarcin suyunu falan icebiliyor musun denedin mi su gulben ergen ve demet akinin diyeti ola
aaa bılıyorum onu ama adının o olduğunu bılmıyrdum :) çok severım canım
Teşekkür ederim canım.Herse közlenmiş patlıcan ve közlenmiş kırmızı biberle yapılan meze. Biz herse deriz yazın domates falanda koyulur.
Yazdan yapıp buzluğa koyuyoruz. Çıkarınca taze gibi oluyo.
:) süperrr evet canım kesınlıkle insanda spor yapmanın verdiği bir huzur oluyor gerçektenkızlaar yürüyüşten geldim 2.5 km tempolu yürüyüş yaptım ılık duşumu aldım şimdi ekinezya çayımı içiyoruum :) kendimi hafiflemiş gibi hissediyorum sanki :) placebo etkisidir kesin 2 günde olacak şey değil ama hissi bile güzel :)
canım 1 kere bozada denedım sonra bir daha ağzıma bile sürmedim. tarçın suyu ile mi zayıflamışlar ilk defa senden duyuyorum canımPardon canim benim gormemisim
tabiki meyve yemelisin sindirim.icinde cok.iyi olur hatta ama.meyve seciminde sahsi fikrim uzum muz degilde ozellikle yesil elma yemenmenunde gayet iyi cook gecmis olsun bogazin mi agriyor grip tarzi mi
Canim bende maden suyunu cok icerim zayiflama uzerinde etkisi var mi biliyor musun
menunu de begendim.gayet iyisin kac adet zeytin yiyosun o dikkatimi cekti sadece
makarna bile yemis olsan gayet az dengeli beslenmissin ben baya sevdim menunu
Ayy evet o bende de oluyo hatta sporda bi hareket var kolla ilgili yaptiktan sonra istisnasiz hergun aynaya bakıp kollarim incelmis diyorum inceldigi falanda yokkendimizi kandiriyoruz ama.motivasyon icin bence cokk iyi yuruyusunu de baya sevdim.2.5 km waoww
Temmuzdan beri baya bi kacamakla diyetteyim bende ya hep ya hic var bi kere yedim mi devami geliyo baya bisey yazdim ama hicbiri de doyurucu degildi aslinda menemen haric .ben bunun ustune daha neler hupletirdim ama yazamazdim buraya oyle birde kendime soz vermistim o yuzden yemedim bisey salata ve tavuk haric digerlerini 15.00dan once yemistim oyle avutayim kendimi :44:
aa tarcin sevilmez miii mesela sute helvaya ozellikle kirmizi.elmayi pisirip icine koydugumda yemede yaninda yatttarcin suyunu falan icebiliyor musun denedin mi su gulben ergen ve demet akinin diyeti ola
An itibari ile kahvaltımı yapmış bulunmaktayım
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 haşlama yumurta
Yarım avuç lor peyniri
3 adet zeytin
Domates
1 kupa yeşilçay
Saat 7 den beri de ayaktayım erken kalkmanın çok faydası olduğunu düşünüyorum:13:
kızlarrrr öncelikle tünaydın herkesee :)
sabah;
1 dilim tam buğday ekmeği ve üzerine yağsız peynir
1 kupa şekersiz çay
2 bardak ılık su
:)
öğlen menüm şöyle olacak :)
1 porsiyon ızgara tavuk
1 kase salata
2 kaşık bulgur pilavı
Pardon canim benim gormemisim
sağol cnm evet boğazım ağrıyor eşimden bulaştı burnum tıkanık başım ağrıyor baya kötüyüm yani.meyveyi de herzaman muz yemiyorum mandalina falan da yiyorum öyle işte
canım benım yedıklerını beğendım sadece tek önerım pirinç pilavını çok yememen 2 kaşığı 1 dilim ekmekle eş değermişGunaydinnn kizlar..dun aksam giremedim malum isten gel yemek cay dinlen filan anca sabah isten girebiliyorum..
sabah 1 dlm kek 1 bardak sut
ogle yemekhanede yedim salata+ayran+sebze corbasi+ firinda kuzu et+ 5 y. kasigi pilav
aksam tarhana corbasi+1 kase kereviz yemegi+ 1 dilim tan bugday ekmegi
canım yok ben normalde sabahları bışey yiyemıyorum midem boş kalmasın en azından diye yemeye çalışıyorumCanım öğlen menün çok güzel acayip sağlıklı ve besleyici gerçekten:13:
Ama kahvaltını biraz geçiştirmişsin sanırım. Kahvaltı en önemli öğün diyoruz ya benim yedikte yiyesim geliyor valla
kahvaltın mukemmel canım çok beğendım ben. Yağsız 1 bardak patlamış mısırın kalorisi az eğer yemek istersen yağsız tavsiye ederim canım
kızlar merhaba kahvaltımı daha yeni yapıyorum tabi öğlen öğünü oldu artık
kahvaltı;
1 adet haşlanmış yumurta
1 küçük dilim peynir
5 6 adet zeytin (zeytini çok severim bide kendim yapıyorum yemeye doyamıyorum)
yarım domates ve salatalık
şekersiz çay(çayı da çok seviyorum içmediğim zaman başım ağrıyor o derece yani onun için biraz fazla içiyorum)
2 dilim ekmek
akşamı daha düşünmedim bu arada ben dün hasta olunca biraz kaçamak yaptım kalorileri fazlasıyla aldım.gece 1 kaşık yağla mısır patlattım yanına da portakal suyu sıktım
kızlar tekrardan merhaba
Öğlen: dünden kalan mantar kavurması ve 1 kase yoğurt
Ara: 1 adet yeşil elma yemeyi düşünüyorum ardından 1 kupa yeşilçay
Akşam: 1 kaşık yağ ile sebzeli et sote 1 kase yoğurt 1 tane cherry domates
spordan sonrada 1 şişe maden suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?