60 kilodan 48 kiloya inme hırsımı paylaşacak yol arkadaşı arıyorum!!

Günaydın kızlar, sabah 6.30 dan beri ayaktayım şimdi de okuldayım.

Bu arada bugün niyetliyim gece 12 de yatmadan 2 yumurta haşladım, maydanoz doğrayıp salata şeklinde yedim.

Yanında 1 dilim ekmek ve 1 kupa açık, az şekerli çay. Akşama da çok yemem ama bol su tüketirim.

Sizler yeşil çayı nasıl içiyor sunuz? Bana tadı, kokusu çok kötü geliyor.

İçilebilecek tadı güzel olan bir marka varsa deneyebilirim. Biri bergamotlu çaykurunki demişti ama olmadı onu alırım.

Bu arada buseirem Yasemin benim:) Lazkızı Gül, therapne Özlem...

Günaydıın

Bugün çok geç kalktım. Dershane yok diye keyip yaptım biraz o yüzden sabah kahvaltısı öğle yemeği oldu.

merhaba arkadaşlar faranjit oldum daha yeni kalktım yataktan yani kahvaltı uçtu gitti kahvaltı yerine 1 kase yoğurt, 1 kase sebzeli bulgur pilavı ve 1 dilimden az ekmek yedim.akşam da kabak yemeği ve yoğurt yicem 2 saat sonra da türk kahvemi içerim.bu arada ben bitki çaylarının hiçbirini içemiyorum onun yerine açık ve şekersiz çay tüketiyorum.

bende senın gibiyim canım sadece kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum :)
adım gül canım :)

öğününü beğendım canım böyle devamm

canım benım lipton plus limonlu + kiraz saplı yeşilçay tavsiye ederim tadıda kokusuda güzel

geçmiş olsun canımmmm. çayı şekersiz tüketmen gayet güzel

evettt kızlarrrrr

sabah;
1 dilim tam buğday ekmeği üzeerine peynir
1 kupa şekersiz çay

öğlen;
1 kase haşlanmış karnıbahar bol limonlu
1 kase yoğurt
1 adet mandalina

ara;
1 fincan şekersiz türk kahvesi
1 adet lokum

şimdiye kadar 1,5 lt su içtim :)

akşama yemekte ıspanak var

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. Yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum kendi çapımca. Bu sürede 78.50 kg dan 70 kiloya düşebildim şükürler olsun. Hedefim 60 kg ama sanki kilo vermem durmuş gibi hissediyorum. Çarşamba tartı günüm umarım 69 kg bari görebilirim. Rabbim hepimize azim versin ve şu kilolarımızdan kurtulalım inşallah.:13:

çok güzel bi menü ben yataktan kalkamıyorum bugün yarım lt falan su içtim ara olarak 1 adet muz yedim daha karbonatlı suya da başlayamadım

selam kızlarr benıde aranıza alın boyum 162 kılom 60 kg alsında 55kgya dusmustum ama 2 ayda 5 kılo aldım nasıl oldu bılmıorum amacsızca yıyorum bugun basladım dıyete carsamba spora baslıorumm hedefım 50 kılo olmakkk

kendımı tanıtayım evlıyım 1.5yasında bır oglum var 26 yasındayımmm hemşireyımmm:))))))

Hoşgeldin canım..

menü çok güzel gayet güzel gidiyorsun canım, özendim valla..

Hoşgeldin canım...

Kızlar herkese merhaba, bugün niyetliydim. Gece 12 de 2 yumurta haşladım maydanoz, açık az şekerli çay ve 1 dilim ekmek yedim.

Akşama da 4-5 kaşık bulgur pilavı, 2 dilim kendi sosladığım ince dilim biftek yedim. Yanında 2 kaşık yoğurt. Tabiki koca 2 bardak su. Ekmek hiç yok.

Birazdan 1 barda açık az şekerli çay içeceğim ve günü tamamlıyorum.

Aslında benim sorunum akşam 7 den sonra yememdi.

Çayın yanında sürekli bişeyler yerdim yatana kadar hem de:) Onu bıraksam rahat veririm.

Önümüz kış nasılsa, hedefim 15 tatile kadar istediğim kiloya ulaşmak.

Unutmadan nlokçu geçmiş olsun güzelim..Buseirem şu dukan helvası nasıl birşey? Ben tatlılardan baklava gibi şekerli tatlı yerine hatta çikolata yerine helva ve pişmaniye yerim. Hatta pişmaniyeye bayılıyorum. Her hafta mutlaka yiyorum :) Kalorisi de fena ama

kızlar nerdesınızzzzzzzzzz

sabah ve öğlen menumu yazmıştım

akşam:
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
yarım közlenmış kırmızı biber
yarım demet lımonlu roka

toplamda 2.5 lt su

jillian level3 1. gun sporum bitti. bugunluk bu kadar

Menune bayildim harikaa sadece tavsiyemdir yagsiz proteini birazcik ekle mesela izgara tarzinda hep sebze meyve olmasin Gül anneannemin ismi cokta severdim kendisini bir daha unutmam kesinlikle
çok güzel bi menü ben yataktan kalkamıyorum bugün yarım lt falan su içtim ara olarak 1 adet muz yedim daha karbonatlı suya da başlayamadım
Canim naptin nerelerdesin neler yedin ictin
Caniim bugunden itibaren tamamen diyettesin artik bu aksam ozellikle abur cuburlara veda ediyoruz (diyorum ama birazdan bugunku menumu gorceksin isteyerek olmadi ama berbat :18: ) helvayi cok severim ama bu dedigim dukan helvasi un helvasi gibi hazir satilan yaz helvasi gibi degil birde aslinda bu helvayi yiyorum ama birazda yulaf kepeginin en iyi versiyonu bu malum hergun yemek zorundayim birde benim agiz tadim cok degisiktir sacmasapan seyleri severim yinede vereyim tarifini begenmezsen gunah benden gitti
2 yk yulaf kepegini ve 2 yk tatlandiriciyi tavaya koyup karmaya basliyoruz rengi donunce birde topak topak oluyor ustune yarim cay bardagi sut(az gelirse biraz daha ekle) ekliyoruz biraz daha ceviriyoruz kivama gelince afiyetle bol tarcinla yiyoruz
Bu arada bugunku menunu begendim Allah kabul etsin canim :)

Ben neler huplettim oy oyy hepsini sayiyorum her turlu azar serbest

Dukan helva
100 gr yogurt
2 adet minik tarcy denilen tarcinli rulo
menemen
2 tatli k. Asure ve 3 4 tatli kasigi hosmerim
Bir minik parca corek ve kek
7 adet badem 5 adet findik cok az kuru uzum
cok az salata ve tavuk sisten 1 ısırık kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…