Onceden de vardi olcturmustum bisey cikmamisti kendimde seker hastaligindan supheleniyordum bir ara yinede ben dedigin gibi olctureyim ama korktum simdi
korkma cnm ya benim hem annem hem babam şeker hastası insülin kullanıyorlar yani ben risk altındayım ama kafaya takmıyorum sende takma unutma böyle hastalıklar kafaya takmayla stresle ortaya çıkıyo.ben sadece bi öneri olarak söyledim
bende senın gibiyim canım sadece kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum :)merhaba kızlaar yürüyüşten geldim şimdi yaklaşık 2 km yürüdüm kendimi çok iyi hissediyorum az yediğim için. Spordan sonra sade soda içtim. birkaç antep fıstığı yedim o kadar kaçamak olsun dedim. şimdilik iyi gibi gidiyorum. bence buradaki herkes iyi gidiyor. sadece 2 dilim ekmek yiyen arkadaşlar tam tahıllı ekmek yiyin ve tek dilime indirin hem daha çok doyacaksınız hem de daha çok besin değeri alacaksınız. ben sadece kahvaltıda ekmek yiyorum tam tahıllı 1 dilim max. oda.
adım gül canım :)Ne guzel ya benimde basen kismi sorunlu bende verince gobekten veriyorum basen olunca bence daha iri algilaniyosun gobek en azindan biraz daha saklanilinir biseygobek icin sporlar yazsan google'a bulursun aslinda etkili sporlar hatta bazi videolarda sadece gobek icin hareketler yapiyorlar onlari bulursan 10 15 dkda gobek egzersizini yapmis olursun harika olur
Yesilcayi aktardan almis babam dun yalniz zam gelmis kilosu 20den 45e cikmis devlet uctu nerden zam yapsa sasirdi yaseker yasak bana dukandan dolayi o yuzden artik kafaya hupletir icerim birde kahve bakanim olsa o kahve baya tatli gelirdi aslinda yesilcay icince cin gibi oluyorum o yuzden ders calisirken kahve yerine yesilcay icerim iyi oluyor bu elimdeki yesilcay bitsin dedigini alicam canim tesekkur ettim
Kabak yemegini cook severim sevmez misinn onu soyle bol dereotuyla yada bak mucver de olur hatta mucveri tek gecerim ..bu arada sabah yazmissin bunu tam olarak uyabildin mi bunlara uyduysan bence bugunden diyete baslamis sayalim seni
Harikaaa menuuu
Kekte dahil olmak uzere menunu sevdim bence yuruyusle dengelemissin hic uzulme
YGS LYS olaylarini iyi bilirim 2 sene sinava hazirlandim simdide kardesim hazirlaniyor aklina takilan bisey olursa sor canim yardimci olmaya calisirim :) hangi bolumu istiyorsun
İlazkizi (yasemin miydi ozlem miydi karistiririm diye soylemiyorum adini ozur dilerim) aksam yemegin gayet iyi
Jengam Kahvaltin olmamis cok az olmus aksam yemegine de bu yuzden agirlik vermissin aslinda tam tersi olsa daha iyi olurmus
nlokcu canim bende oyle yatarken cok su iciyorum ama gece sık sık kalkiyorum wcye bu yuzden beni rahatsiz ediyor ama icmeden de duramiyorum :/
Carsamba gunu önlük giyme torenim var o yuzden elbise bakmaya gittim anca bu saatlere kaldim neyseki ayakkabim elbisem herseyim tamamyurudum bugun baya ama aksam yemegim 21e kaldi ta yapacak bisey yok artik zaten ben gec yatiyorum sorun etmiyorum pek :)
Sabah(gerci baya gecti 3de yedim kahvaltiyi 12de kalktim ama canim hicbir sey istemedi )
1 yumurta
2 kasik yogurtlu kereviz 1 kasik ezme
domates salatalik
Aksam
1 tavuk sisin yarisindan az , 2 3 adet tursu, cok az da brokoli haslama (aksamda canim bisey istemedi )
Ara
Dukan helva (iste bunu deli gibi yedim) simdide 5i 1yerde liptonun cayini icerim oh miss kahve yesilcay bunlari icemedim bugun malesef
Günaydın kızlar, sabah 6.30 dan beri ayaktayım şimdi de okuldayım.
Bu arada bugün niyetliyim gece 12 de yatmadan 2 yumurta haşladım, maydanoz doğrayıp salata şeklinde yedim.
Yanında 1 dilim ekmek ve 1 kupa açık, az şekerli çay. Akşama da çok yemem ama bol su tüketirim.
Sizler yeşil çayı nasıl içiyor sunuz? Bana tadı, kokusu çok kötü geliyor.
İçilebilecek tadı güzel olan bir marka varsa deneyebilirim. Biri bergamotlu çaykurunki demişti ama olmadı onu alırım.
Bu arada buseirem Yasemin benim:) Lazkızı Gül, therapne Özlem...
merhaba arkadaşlar faranjit oldum daha yeni kalktım yataktan yani kahvaltı uçtu gitti kahvaltı yerine 1 kase yoğurt, 1 kase sebzeli bulgur pilavı ve 1 dilimden az ekmek yedim.akşam da kabak yemeği ve yoğurt yicem 2 saat sonra da türk kahvemi içerim.bu arada ben bitki çaylarının hiçbirini içemiyorum onun yerine açık ve şekersiz çay tüketiyorum.
evettt kızlarrrrr
sabah;
1 dilim tam buğday ekmeği üzeerine peynir
1 kupa şekersiz çay
öğlen;
1 kase haşlanmış karnıbahar bol limonlu
1 kase yoğurt
1 adet mandalina
ara;
1 fincan şekersiz türk kahvesi
1 adet lokum
şimdiye kadar 1,5 lt su içtim :)
akşama yemekte ıspanak var
kendımı tanıtayım evlıyım 1.5yasında bır oglum var 26 yasındayımmm hemşireyımmm:))))))
evettt kızlarrrrr
sabah;
1 kupa şekersiz çay
öğlen;
1 kase yoğurt
1 adet mandalina
ara;
1 adet lokum
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. Yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum kendi çapımca. Bu sürede 78.50 kg dan 70 kiloya düşebildim şükürler olsun. Hedefim 60 kg ama sanki kilo vermem durmuş gibi hissediyorum. Çarşamba tartı günüm umarım 69 kg bari görebilirim. Rabbim hepimize azim versin ve şu kilolarımızdan kurtulalım inşallah.:13:
Hoşgeldin canım..
menü çok güzel gayet güzel gidiyorsun canım, özendim valla..
Hoşgeldin canım...
Kızlar herkese merhaba, bugün niyetliydim. Gece 12 de 2 yumurta haşladım maydanoz, açık az şekerli çay ve 1 dilim ekmek yedim.
Akşama da 4-5 kaşık bulgur pilavı, 2 dilim kendi sosladığım ince dilim biftek yedim. Yanında 2 kaşık yoğurt. Tabiki koca 2 bardak su. Ekmek hiç yok.
Birazdan 1 barda açık az şekerli çay içeceğim ve günü tamamlıyorum.
Aslında benim sorunum akşam 7 den sonra yememdi.
Çayın yanında sürekli bişeyler yerdim yatana kadar hem de:) Onu bıraksam rahat veririm.
Önümüz kış nasılsa, hedefim 15 tatile kadar istediğim kiloya ulaşmak.
Unutmadan nlokçu geçmiş olsun güzelim..Buseirem şu dukan helvası nasıl birşey? Ben tatlılardan baklava gibi şekerli tatlı yerine hatta çikolata yerine helva ve pişmaniye yerim. Hatta pişmaniyeye bayılıyorum. Her hafta mutlaka yiyorum :) Kalorisi de fena ama[/QU
​teşekkür ederim cnm
Menune bayildim harikaa sadece tavsiyemdir yagsiz proteini birazcik ekle mesela izgara tarzinda hep sebze meyve olmasinevettt kızlarrrrr
sabah;
1 kupa şekersiz çay
öğlen;
1 kase yoğurt
1 adet mandalina
ara;
1 adet lokum
Canim naptin nerelerdesin neler yedin ictinçok güzel bi menü ben yataktan kalkamıyorum bugün yarım lt falan su içtim ara olarak 1 adet muz yedim daha karbonatlı suya da başlayamadım
Caniim bugunden itibaren tamamen diyettesin artik bu aksam ozellikle abur cuburlara veda ediyoruzHoşgeldin canım..
menü çok güzel gayet güzel gidiyorsun canım, özendim valla..
Hoşgeldin canım...
Kızlar herkese merhaba, bugün niyetliydim. Gece 12 de 2 yumurta haşladım maydanoz, açık az şekerli çay ve 1 dilim ekmek yedim.
Akşama da 4-5 kaşık bulgur pilavı, 2 dilim kendi sosladığım ince dilim biftek yedim. Yanında 2 kaşık yoğurt. Tabiki koca 2 bardak su. Ekmek hiç yok.
Birazdan 1 barda açık az şekerli çay içeceğim ve günü tamamlıyorum.
Aslında benim sorunum akşam 7 den sonra yememdi.
Çayın yanında sürekli bişeyler yerdim yatana kadar hem de:) Onu bıraksam rahat veririm.
Önümüz kış nasılsa, hedefim 15 tatile kadar istediğim kiloya ulaşmak.
Unutmadan nlokçu geçmiş olsun güzelim..Buseirem şu dukan helvası nasıl birşey? Ben tatlılardan baklava gibi şekerli tatlı yerine hatta çikolata yerine helva ve pişmaniye yerim. Hatta pişmaniyeye bayılıyorum. Her hafta mutlaka yiyorum :) Kalorisi de fena ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?