ince ve zarif bayanlar merhaba
bugün ara öğün falan yapmadım yalnız şekersiz baya bi çay tükettim akşama da yemeğe davetliyiz onun için menü de ne var bilmiyorum. ama ne olursa olsun dikkat etcem yediklerime.bugün spor da yaptım kendimi gayet iyi hissediyorum.bu arada eşim de benimle birlikte diyet yapıyo gerçi bana çok kızıyo ama birazda işine geliyo çünkü onun 10 kilo kadar fazlası var.
kızlar birde sizden bir ricam var anladığım kadarıyla hepiniz işinde gücünde bayanlarsınız ben gibi akşama kadar aylaklık yapmıyorsunuz.evde çok sıkılıyorum burada hiç çevrem yok arkadaşım yok onun için bunalıyorum yani çok yalnızım.bebek istiyoruz o da olmuyo.kendimi oyalamak ve biraz kafamı dağıtmak için evde bir takım şeyler yapmak istiyorum.örneğin takıdır süs eşyasıdır falan; ama bunlarla ilgili hiçbir bilgim yok tabi illa ki bunları yapacağım diye bir şey de yok.sizden fikirler istiyorum.bana yardımcı olur musunuz?
canım takı yapabilirsin hatta evde para kazandıracak bir iş söyleyim nikah şekeri yapıp internet üzerinden satabilirsin.. baya kar sağlıyorsun ben kendi şekerlerimi kendim yapmıştımda... nerede oturuyorsun
cnm bende nikah şekerimi kendim yapmıştım.onu bende düşündüm ama internet üzerinden nasıl satabileceğimi bilmiyorum.burdurun bucak ilçesinde oturuyorum aslen denizliliyim buraya gelin geldim
öğle yemeği:
köri soslu tavuk ve salata
akşamda: ıspanak yemeği ve yoğurt yiyeceğim...
Ama benim tek problemim hareketsizlik...tüm gün dairede oturmak zorunda kalıyorum... ev gidincede yogun oluyorsun malum ben yine hareket etmeye çalışıyorum en kötü tv izlerken yürüyorum filan ama yeterli olmadığını biliyorum.
İş yerimde bir arkadaşımın eşi kalori sayma hesabı ile 4 kilo vermiş kısa sürede mesela 3000 kalori alması gerekiyorsa 2200 cal filan almış bir o de ounun üstüne hareket yapınca tabi.. Aslında kalori sayma yöntemide mantıklı ama ben sanırım diyetisyene gideceğim... bu aralar kendime pek hakim olmaıoyrum:)
benim memlekerime gelin gelmişsin yaa benm de ailem dnzlide neresinde oturuyorsun_? Ya satmak için blog açabilirsin tanıtabilirsin....bir hesap numarası verirsin seni arayıp almak isteyen kişilere paray yolladıklarında ürünü kargo ile yollarsın filan. hemde ekonomik bütçeni oluşturursun..
benim de ailem denizli de merkez de anafartalar lisesinin arka tarafında oturuyorlar.ben artık orada değilim. aslında çok mantıklı da bilmiyorum işte aslında eşimde çok destek oluyo bu konu da değerlendirmek lazım.
Bizde Yenişehirde oturuyorduk tabi ben evlendim ve atandım Ankaraya o yüzden Denizliye ancak gezmeye gidiyorum.. Ama Denizli yi çok özlüyorum çok güzel bir şehir..
evet bende çok özlüyorum bende sadece gezmeye gidiyorum.gün geçtikçe daha da güzelleşiyor sürekli yeniliyor kendini bende buraya üni okumaya gelmiştim eşimle tanıştım evlendik ve buraya geldim.denizli gibi bir yerden böyle küçük bir yere gelmek zor oldu.ama eşim için göze aldım.
Haklısın iyi yapmışsın bir nedenin var sonuçta...Valla Ankara belki büyükşehir filan ama yok yani Denizli yi hiçişeye değişmem Ege insanı farklıdır her zaman:))
aynen öyle burası da çok uzak değil ama çok farklılıklar var.örneğin insanları biraz daha muhafazakar eşimin bütün arkadaşları türbanlı bir ben açığım tabi buna lafım yok çok güzel birşey ama illaki arada faklılıklar oluyor tabi dini açıdan olmuyor bende dinime bağlı biriyimdir namazlarımı kaçırmamaya çalışırım ama açık olunca insanların bakış açısıda da farklı oluyor
canlarımmm
akşam menüm;
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 tabak limonlu roka
1 tatlı kaşığı hoşmerim
2 kaşık ıspanak
yarım bardak didi soğukçay
yaklaşık 3lt su
veeeeeeee jillian level 3 2. gun bitti
Bu azime biz bu işi kısa zamanda halledicez bence :) menün çok güzel olmuş besleyici hemde. ben sadece biraz akşam yemeklerini fazla kaçırıyomuşum gibi hissediyorum :s
Selam kızlar, bugün de niyetliydim.
Gece 12 de 2 haşlanmış yumurta, 1dilim ekmek azcıkta nutella yedim. Oruç süresi uzun olunca yediğim az bile geldi.
Gün içinde hiç acıkmadım.
Akşam 5-6 kaşık bulgur pilavı ( pirinç yerine tercihim), 4 tane köfte, fırında yağsız pulbiber ve az tuzlu elma dilim patates (2 dilim).
2 bardak az şekerli çay. Çaysız yapamayanlardanım çok severim. Ancak artık boş içmeye alıştım:)
Akşam 7 den sonra hiç birşey yemiyorum. Yalnız çok fazla su içemiyorum belki oruçlu olduğumdandır. Canım da istemiyor
1 lt ancak içiyorum.
canım Allah kabul etsın.
Az yemışsın ama acıkmamışsın çok iyi bu. Ayrıca pirinç yerıne bulgur tercıh etmen gusel olmuş. Oruç yuzunden içemiyo olabılırsın canım meyve yıyebılırsın öyle karşılarsın su ihtiyacını canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?