bu arada söylemeden geçemeyeceğim sabuncuğummmm hoşgeldin seni buralarda görmek çok güzel...:teytey: yoksa ben kime çorba tarifleri veririm değil mi ama...a.s seni kocamannn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bnm öküz bi sevgilim var bna sürekli tombik bide konserve kutum diyo kilom yüzündensinirim bozuldu ve hırs yaptım
bnde katılıyorum bugün itibari ile.. tam olarak kilomu bilmiyorumm trtılınca yazarım.. ancak..
kalça =104
göbek=80
bacağımında=61 mezura ile ölçtüm...
hadi bakalım günlük olarak ne yapıyosam yazıcamm bu başlığa umarm güzel sonuçlar alırız:))
Slm kizlar, bende katilmak istiyorum bu ba$liga.
Evlendigimden beri 5-6 kilo aldim :-(
Balayinda aldigim kot pantolon lar olmuyor yaa :1no2:
Ben hayalimdeki kilo 59, yani 6 kilo vermem lazim suan 65.
selam kısçeleeerrr opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım buyrunnnnnnnnn
yoğunluk hala bitmedi istediğim gibi gelemiyorum yanınıza.
ama fırsat buldukça okuyorum yazdıklarımızı
benim diyet idare eder şekilde gidiyo bu ara biraz kaçırdım gibi ama bi sorun yok
hala kilo almadım zemuszemus
yeni gelen arkadaşlar olmuş aramıza hepiniz hoşgeldiniz kızlar. a.s.
yanlız son sayfada bi arkadaşımız aç olduğundan ve kararlı olduğundan bahsetmiş.
sanırım adı didah tı.
canlarımmm bütün doktorların ve uzmanların dediği gibi
aç kalarak zayıflanmaaaazzzlmaz:
ben ve burdaki bi çok arkadaşımın yaptığı şey az ve sık öğünlerle beslenmek
günde en az 6-7 öğün yemek yiyerek zayıfladık hepimiz. şakkıdı
ve diyetisyen arkadaşımın dediği şey şuydu
sen vücudunu aç bıraktığın sürece vücudun sana direnecek
benim bu yağa bu proteine bu karbonhidrata ihtiyacım var bunları depolamalıyım diycek
veee sonuç kesinlikle kilo verilemeyecek. :sinifsinif:
3 ana öğünü kesinlikle atlamayın
ana öğün aralarındada sürekli atıştırın kızlar
benim ara öğünlerim ya meyve yada kuruyemiş oldu hep
arada diyet bisküviler ve dondurma bile oldu. cokacimcoook
ve nisan 27 den bu yana 12 kilo verdim zemuszemus
ve nerdeyse o zamandan bu yana hiç aç olduğumu hissetmiyorum.
çünkü sürekli olarak bişeyler yiyorum
şu an 61 kiloyum ve kendimi acaip iyi hissediyorum
lütfen kendinize işkence çektirmeyin kızlar
vücudunuz size lazım a.s.
hepiniz kendinize çook iyi bakın oldumuuu Şeniz
benim diyet idare eder şekilde gidiyo bu ara biraz kaçırdım gibi ama bi sorun yok
yanlız son sayfada bi arkadaşımız aç olduğundan ve kararlı olduğundan bahsetmiş.
sanırım adı didah tı.
benim bu yağa bu proteine bu karbonhidrata ihtiyacım var bunları depolamalıyım diycek
fiume...........................76kg.............. .. 59kg...............53kg..............172cm
neseli_kiz....................76kg.................68kg................64kg.............175cm
fibula...........................64kg............ .....59kg................52kg.............160cm
Fly..............................65kg.............. ..58kg................55kg.............168cm
lunapiena.....................64kg.................55kg................54kg.............164cm
evlibarkli......................65kg..................53kg................49kg.............168cm
derin...........................65kg...................58kg...............53kg..............160cm
sara............................73kg...................65kg...............61kg..............174cm
bensiz olmaaaazzzzz delikafadulden
bu arada kızlar herkeşler 50 lere gelmiş :sinifsinif: ben hala 60 lardayım
ve bişey gözüme çok feci takıldı merveeeeeee daha ne kadar zayıflamayı düşünüyosuuuunnnn kötükedihüso
Ben de 55 de takıldım kaldım galiba..Tartılmadım ama hiç kilo vermişim gibi hissetmiyorum...Bir değişiklik yapmam gerek şu beslenme düzenimde ama ne yapacağımı bilmiyorum....:uhm:
bence kendine boşuna işkence yapıyorsun.bak biz neler yediğimizi yazıyoruz hep.bence bunları takip ederek beslenme düzenini kurarsan sağlıklı ve işkence çekmeden verirsin kilolarını.meraba kızlar bende uc gunudr acım resmen sabahları cok az yıyourm domates salatalık felan bıde aksam 6da yemek yıyoruz dah sonrasında hıc bısey yemıyorum gecede 3u buluyo yatmam ve mıdem bı kazınıyo anlatamam ıns faydası olur hıc bukadar kararlı olmamıstım bende cızergemı degıstırmek ıstıyorum sızler gıbı bana dua edın kılo vermeye cook ıhtıyacım var cunku
hoşgeldin..Slm kizlar, bende katilmak istiyorum bu ba$liga.
Evlendigimden beri 5-6 kilo aldim :-(
Balayinda aldigim kot pantolon lar olmuyor yaa :1no2:
Ben hayalimdeki kilo 59, yani 6 kilo vermem lazim suan 65.
bnm öküz bi sevgilim var bna sürekli tombik bide konserve kutum diyo kilom yüzündensinirim bozuldu ve hırs yaptım
bnde katılıyorum bugün itibari ile.. tam olarak kilomu bilmiyorumm trtılınca yazarım.. ancak..
kalça =104
göbek=80
bacağımında=61 mezura ile ölçtüm...
hadi bakalım günlük olarak ne yapıyosam yazıcamm bu başlığa umarm güzel sonuçlar alırız:))
sanırım adı didah tı.
fiume...........................76kg.............. .. 59kg...............53kg..............172cm
neseli_kiz....................76kg.................68kg................64kg.............175cm
fibula...........................64kg............ .....59kg................52kg.............160cm
Fly..............................65kg.............. ..58kg................55kg.............168cm
lunapiena.....................64kg.................55kg................54kg.............164cm
evlibarkli......................65kg..................53kg................49kg.............168cm
derin...........................65kg...................58kg...............53kg..............160cm
sara............................73kg...................65kg...............61kg..............174cm
bensiz olmaaaazzzzz delikafadulden
bu arada kızlar herkeşler 50 lere gelmiş :sinifsinif: ben hala 60 lardayım
ve bişey gözüme çok feci takıldı merveeeeeee daha ne kadar zayıflamayı düşünüyosuuuunnnn kötükedihüso
azıcık spor yapsan kendındeki müthiş değişimi hissedecek ve ipin ucunu bırakamayacaksın..burasi iice sesizleşmiş.. bende pek uğrayamıorum ingilizce çalışyorum.. ben şunu anladım bana sadece diyet yapmak kilo verdirmiyor yemediğim halde ne zamandır sadece 2 kg verdim.. boyum 165 kilom 57.5 şuanda ama 3 kilo falan versem ii olcak gibi ama spor yapmam lazım onuda yapamıyorum..
offff offfffff.. nolcak böyle bilmiyorum.. bi yandanda erk arkdşm benle didişiyo kilo verme kilo verme iisisn sen gerek yok falan.. şevkim kırıldı artık..
neise herkeze kolay gelsin ve allah sabır versin..
evet topik çok ıssızlaştı lakin ben yediklerimi yazacağım . . .
kendi kendime takılırım ne yapalım . . .
sabah 2 büyük kupa ılık su 1 i sirkeli
1 kupa şkrsz çay 50 gr leblebi
öğle 2 haşlanmş yumurta 1 domates 2 büyük üçgen peynir
aralarda da yine 50 gr leblebi 2 kurabiye düşünüyorum
akşam meyve ; karpuz ve şeftali
kızlar herkes listeye dahil olmamıs..kilo çizelgesi ya da yazdıkları kılolaara dayanarak listeye ekleyemıyorum cunku tüm detaylar yok. kusura bakmayın..
bu arada bir konuya değinmek istiyorum. bende hızlı kılo almaktan olsa gerek çatlaklar vardı bacak kalca tarafımda oldukça da fazlaydı.
asla geçmez denıyordu..
o kadar azaldılar ki anlamadım.çok az bişi kalmıs..sanırım sporla deriyi toplamaktan oldu.
mutlu oldum paylasayım dedım.
selam
bende 1.61 boyunda 65.5 kiloyum az önce diyetisyenden geldim 1 hafta sonra diyete başlıyoruz.hedef 54 müş 2.5 ay zaman verdi bakalım güveniyorum kendime ara ara size yazarım.herkese kolay gelsin
kızlar herkes listeye dahil olmamıs..kilo çizelgesi ya da yazdıkları kılolaara dayanarak listeye ekleyemıyorum cunku tüm detaylar yok. kusura bakmayın..
bu arada bir konuya değinmek istiyorum. bende hızlı kılo almaktan olsa gerek çatlaklar vardı bacak kalca tarafımda oldukça da fazlaydı.
asla geçmez denıyordu..
o kadar azaldılar ki anlamadım.çok az bişi kalmıs..sanırım sporla deriyi toplamaktan oldu.
mutlu oldum paylasayım dedım.
çok güzel bir adım atmışsın..tebrikler sanaselam
bende 1.61 boyunda 65.5 kiloyum az önce diyetisyenden geldim 1 hafta sonra diyete başlıyoruz.hedef 54 müş 2.5 ay zaman verdi bakalım güveniyorum kendime ara ara size yazarım.herkese kolay gelsin
Ne güzel canım yaa...Çatlaklar gerçekten zor tedavi olur diye biliyorum.(Ukalalık gibi olmasın ama oğlum 4 kilo doğdu,kocamannn bir karnım vardı ancak bir tane bile çatlak olmadı bende)..
Görüyorsun işte spor herşeyin çaresi sanki...Gözün aydın birtanem...
hoşgeldin cicim . . .
leblebi güzeli derken sen leblebi yiyiyodum . . .
canım senin çatlaklar geçmesinde bizimkiler mi geçsin çok iyi bakıyorsun sen cildine . . .
kızlaaaaaar an itibariyle 67.5 olmuşummmm zemuszemus
kızlaaaaaar an itibariyle 67.5 olmuşummmm zemuszemus
boşuna dememişim demekki leblebi güzeli diye
bakımı seviyorum ya her manada..beden bakımı,akıl bakımı,ruh bakımı.. vakit de bol olunca oluyor.. kaydirigubbakcemile3
Kutlarım canım,kalıcı olur ve devamı gelir iyişallah...alkisalkisalkis
Baımlı insanları çok saygı değer buluyorum,kendilerine saygı duydukları için...alkisalkisalkis
ben de yediklerimi yazayım bugün diyetimi bozacak hiç bi harekette bulunmadım o yüzden mutluyum :)
sabah(sabah dediğim öğlen 2:30)
1 dilim çavdar ekmeği
peynir
domates
2 tane burçak bisküvi
ara
3 kuru kayısı
yarım avuç kadar kuzu üzüm
akşam
tavuklu salata hazırldım şimdi yiycem
bi bardakta soğan suyumu içmiş bulunmaktayım.kokusu çok iğrenç ama zorla içtim yarasın zemuszemus
yaaaaa :kedi: saat 2 de kalkınca öğle yemeği yalan oluyo margheritacım :bbo: nası yapsam bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?