60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cicim benim hoşbulduk . . .
ramazanda geldi tabi neredeyse . . .
çorbasız olmazzzz . . .
senin tariflerin derinciğim hem çok pratik hemde çok lezzetli . . .
ramazanda bekliyoruz lezizzzz anlatımlarını . . . cokacimcoook

konserve kutusuna çok güldüm yaaaa . . . :roflol:

Slm kizlar, bende katilmak istiyorum bu ba$liga.

Evlendigimden beri 5-6 kilo aldim :-(

Balayinda aldigim kot pantolon lar olmuyor yaa :1no2:

Ben hayalimdeki kilo 59, yani 6 kilo vermem lazim suan 65.

semo hoş geldin . . .

kaçak sara . . . bi de konuşuyo utanmadan . . . :1ninca:

kuşuuuum kızma bana ne olur ramazanda geliyor ya nasıl kilo vercem diye kara kara düşünüyorum zaten.cicişim maşallah senin boyuna göre kilon çok güzel ben senden çoook kısayım

burasi iice sesizleşmiş.. bende pek uğrayamıorum ingilizce çalışyorum.. ben şunu anladım bana sadece diyet yapmak kilo verdirmiyor yemediğim halde ne zamandır sadece 2 kg verdim.. boyum 165 kilom 57.5 şuanda ama 3 kilo falan versem ii olcak gibi ama spor yapmam lazım onuda yapamıyorum..
offff offfffff.. nolcak böyle bilmiyorum.. bi yandanda erk arkdşm benle didişiyo kilo verme kilo verme iisisn sen gerek yok falan.. şevkim kırıldı artık..
neise herkeze kolay gelsin ve allah sabır versin..

evet topik çok ıssızlaştı lakin ben yediklerimi yazacağım . . .
kendi kendime takılırım ne yapalım . . .

sabah 2 büyük kupa ılık su 1 i sirkeli
1 kupa şkrsz çay 50 gr leblebi
öğle 2 haşlanmş yumurta 1 domates 2 büyük üçgen peynir
aralarda da yine 50 gr leblebi 2 kurabiye düşünüyorum
akşam meyve ; karpuz ve şeftali

Ben de 55 de takıldım kaldım galiba..Tartılmadım ama hiç kilo vermişim gibi hissetmiyorum...Bir değişiklik yapmam gerek şu beslenme düzenimde ama ne yapacağımı bilmiyorum....:uhm:

zaten bir kg kalmış hedefine azıcık daha sabret bence olmazsa sporunu arttır.beslenme düzenin çok güzel.metabolizma hızına hiç zarar vermeden veriyorsun kiloları..
bence kendine boşuna işkence yapıyorsun.bak biz neler yediğimizi yazıyoruz hep.bence bunları takip ederek beslenme düzenini kurarsan sağlıklı ve işkence çekmeden verirsin kilolarını.
Slm kizlar, bende katilmak istiyorum bu ba$liga.

Evlendigimden beri 5-6 kilo aldim :-(

Balayinda aldigim kot pantolon lar olmuyor yaa :1no2:

Ben hayalimdeki kilo 59, yani 6 kilo vermem lazim suan 65.
hoşgeldin..

üzülme ..her şey güzel olacak..sevgilin ettiği lafları yiyecek..

teşekkürler faydalı bilgilern için canım.yeni gelen arkadaslara çok güzel bir yardım olmus.. ayrıcam senın de ne kalmıs hayatım 50lere..hem sen en boylulardansın baksana listeye..
azıcık spor yapsan kendındeki müthiş değişimi hissedecek ve ipin ucunu bırakamayacaksın..

amanın ben varım ya zab...
leblebi güzelim benim..afiyet şeker olsun ama yağ olmasın yediklerin opuyorumnanaktan

kızlar herkes listeye dahil olmamıs..kilo çizelgesi ya da yazdıkları kılolaara dayanarak listeye ekleyemıyorum cunku tüm detaylar yok. kusura bakmayın..

bu arada bir konuya değinmek istiyorum. bende hızlı kılo almaktan olsa gerek çatlaklar vardı bacak kalca tarafımda oldukça da fazlaydı.
asla geçmez denıyordu..
o kadar azaldılar ki anlamadım.çok az bişi kalmıs..sanırım sporla deriyi toplamaktan oldu.
mutlu oldum paylasayım dedım.

selam
bende 1.61 boyunda 65.5 kiloyum az önce diyetisyenden geldim 1 hafta sonra diyete başlıyoruz.hedef 54 müş 2.5 ay zaman verdi bakalım güveniyorum kendime ara ara size yazarım.herkese kolay gelsin

Ne güzel canım yaa...Çatlaklar gerçekten zor tedavi olur diye biliyorum.(Ukalalık gibi olmasın ama oğlum 4 kilo doğdu,kocamannn bir karnım vardı ancak bir tane bile çatlak olmadı bende)..

Görüyorsun işte spor herşeyin çaresi sanki...Gözün aydın birtanem...

selam
bende 1.61 boyunda 65.5 kiloyum az önce diyetisyenden geldim 1 hafta sonra diyete başlıyoruz.hedef 54 müş 2.5 ay zaman verdi bakalım güveniyorum kendime ara ara size yazarım.herkese kolay gelsin

hoşgeldin cicim . . .

leblebi güzeli derken sen leblebi yiyiyodum . . .
canım senin çatlaklar geçmesinde bizimkiler mi geçsin çok iyi bakıyorsun sen cildine . . .

selam
çok güzel bir adım atmışsın..tebrikler sana
umarım bizi diyetisyenın ışığında bilgilendirirsin..

şimdi o geçiyordu aklımdan..
doğumda nasıl çatlaklar olacak kımbılır diye..
doğum yapmış biri olarak bir nebze su serptin yüreğime..
umarım benım de öyle olur

hoşgeldin cicim . . .

leblebi güzeli derken sen leblebi yiyiyodum . . .
canım senin çatlaklar geçmesinde bizimkiler mi geçsin çok iyi bakıyorsun sen cildine . . .

boşuna dememişim demekki leblebi güzeli diye
bakımı seviyorum ya her manada..beden bakımı,akıl bakımı,ruh bakımı.. vakit de bol olunca oluyor.. kaydirigubbakcemile3

kızlaaaaaar an itibariyle 67.5 olmuşummmm zemuszemus

kızlaaaaaar an itibariyle 67.5 olmuşummmm zemuszemus

Kutlarım canım,kalıcı olur ve devamı gelir iyişallah...alkisalkisalkis

boşuna dememişim demekki leblebi güzeli diye
bakımı seviyorum ya her manada..beden bakımı,akıl bakımı,ruh bakımı.. vakit de bol olunca oluyor.. kaydirigubbakcemile3

Bakımlı insanları çok saygı değer buluyorum,kendilerine saygı duydukları için...alkisalkisalkis

selamlar
saygılar

yediklerimi bi yazayım;
sabah domates-salatalık ikilisi
3 adet zeytin
1 dilim esmer ekmek
1 kk peynır
2 fincan açık çay

öğle 1 adet elma,kuru kayısı,tarcın,1 adet ceviz hepsi doğranmıs yogruta ve nestle nesfit fruitse karıştırılmıs

aksam 1 tabak z.yağlı taze fasulye
1 tabak çingene pilavı
1 dilim köy ekmeği

gece de 9 gbi bi tabak karpuz yer FıNıTO! derim...

Kutlarım canım,kalıcı olur ve devamı gelir iyişallah...alkisalkisalkis

Baımlı insanları çok saygı değer buluyorum,kendilerine saygı duydukları için...alkisalkisalkis

tesekkür ederim lunacım, ben de öyle..
bakımsızlığa tahammülüm yok..hele ki pis insanlara... bakım denince ilk aklıma temizlik gelir..arkasından güzellik bakımı..makyaj,süs püs en son..

Ben de yazayım:
Sabah:

Domates+salatalık+yeşil biber
1/2 kk beyaz peynir
2 kupa yeşil çay
1 dilim uno light ekmek

Öğlen:
10-15 tane fındık

AkşamSaat 17:00 gibi)
ızgara tavuklu salata
1 bardak diet cola

Biraz önce:
1 şişe sade soda

Bir saat sonra da biraz üzüm yemeyi düşünüyorum...

ben de yediklerimi yazayım bugün diyetimi bozacak hiç bi harekette bulunmadım o yüzden mutluyum :)

sabah(sabah dediğim öğlen 2:30)
1 dilim çavdar ekmeği
peynir
domates
2 tane burçak bisküvi

ara
3 kuru kayısı
yarım avuç kadar kuzu üzüm

akşam
tavuklu salata hazırldım şimdi yiycem
bi bardakta soğan suyumu içmiş bulunmaktayım.kokusu çok iğrenç ama zorla içtim yarasın zemuszemus

hani öğle yemeği nirrdeeee......

yaaaaa :kedi: saat 2 de kalkınca öğle yemeği yalan oluyo margheritacım :bbo: nası yapsam bilemiyorum..

saat 2de kalkmak hiç iyi değil.metabolizman zor çalısır.gune ne kadar erken baslarsan o kadar ii.. en azından 11e falan çek bence..kılo vermen zorlaşır çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…