60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol şekerciğim mutlu oldum valla:)bikini giyince sırıtıyorum biraz kıyafetli halimden memnunum bide soyunukken kusurlarını görüyor insan.

tatlım fiume konusunda kesinlikle haklısın bence bu topicin en bilinçli 3 kişisi belirlense mavibenek,fiume ve sara olur.tabi herkes bilinçli ama onlar gerçekten çok dikkatliler alkisalkisalkis

zabınım ağustos ayı bizim için çok iyi olcak diye bir hs var içimde haziran hepimiz için kötüydü.inşallah ağustosu inşallah mutlu kapatırız:Saruboceq:

cicişim regl yüzünden oluyor bunlar ah ah .bence regl bitiminde 58i göreceksin öyle doğuyor içime bu ara 6. hissim pekişti:)

off ne çok şey yazmışsınız kızlar oku oku başım döndü :)))
ya bişi diycem bnm cnm bugün hiç birşey istemiyor daha doğrusu kalorisi yüksek şeyler istiyo e onlarıda yemiyeceğim için bişi istemiyor detoks malzemelereni hazırladım yaptım gayette güzel olmuş ama yiyesim yok kahwaltıyıda bir küp franbuazlı yoğurtla geçiştirdim 147 kalori(ne kadar çok ya) acaba bugün zorlamasam mı kendimi diyorum
bu arada benide yazarmısınız listeye yarın tartılırım artık

uzulme fly barısırsınız :) bu arada yazayım mı kılomu yazmayayım mı yaz dıyosanız 58,5 oldum maalesef gecende bi 59 oldum dun 58 bugun 58,5 anlamadım gıttı :bbo: cok degısken hep sabah ac karnına tartılıyorum ama cok degısken oluyor halbukı bı ara 57,5 bıle gormustum tartıda onun dısında hep 58 olurdum sımdı 59 bıle oluyor nedense

hoşgeldin sabun..özledık seni..

günaydınlar....

sabuncum, biliyor musun sen yokken ben 59 olmuştum ama dünki faciadan sonra ne haldeyim bilmiyorum.tartılardan ırağım bugün.. :sinifsinif:

yavfriiii fiusen misin margarita mı oldun sen yavfri ?

]

zabınım ağustos ayı bizim için çok iyi olcak diye bir hs var içimde haziran hepimiz için kötüydü.inşallah ağustosu inşallah mutlu kapatırız:Saruboceq:

kaç kilosun bakem sen çizelgede yaptıramadık sana cicişim ya . . .

fılayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy delikafadulden çok çok çok ösel diilse annatsana . . .

ben doğum yaptıktan sonra özellikle kolay zayıflamak için reklamlardaki elma krom ürününden aldım ve kazklandım hiç bir işe yaramadı ve tatlı isteğimde kesilmedi açıkçası sahtekar bir firma bu küçükoğlu gıda diye üç kağıtçı firma satıyor özellikle iade alın dedim almadılar bende tüm ürünlerini protesto ediyorum
apple30,cabbagepow lahana kapsülü,elma krom,sl30 bu zayıflama ürünlerini sakın almayın paranızı boşa atmayın..

tatlış bence kendini hiiiiiiiiiç zorlama nede olsa bi kaç günsa iştahın açılır şimdilik zorlamazsan denegenemiş olursun.acıkınca detoks çorbişinden iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…