cicim benim hoşbulduk . . .
ramazanda geldi tabi neredeyse . . .
çorbasız olmazzzz . . .
senin tariflerin derinciğim hem çok pratik hemde çok lezzetli . . .
ramazanda bekliyoruz lezizzzz anlatımlarını . . . cokacimcoook
ben çok severim kabağı..canım benim sen istersin de anlatmaz mıyım hele bir kabak çorbam var ki sevmeyen yok onu yazmadım diye biliyorum...benim favorim...sıradaki tarifim o olsun...yerimseniben tabi kabak seviyorsan...:sm_confused:
biraz mı??08/08/09
ilk gün yaptıklarımm..
bi bardak lahana suyu içtim..
bi tane galeta yedim
bi avuç fıstık yedim.. canım çok çekmişti..
2,5 litre kola içtim
15 dakika gönlümce dans ettim.. bi saatte yürüdümm.. he birde elli kez popomu duvara vurdum
biraz sağlıksız bi gün oldu sanırım:S ama vericem kiloları
bende bu sabah ;
1 fincan çay
1 porsiyon karpuz
1 tanede yumurta
kibrit kutusu kadar peynir
yarım domates ,biber
yarım dilim beyaz ekmek yedim .. :) afiiyet olsuun banaaa
ben çok severim kabağı..
zab istemezse bile bana verir misin?
canım benim sen istersin de anlatmaz mıyım hele bir kabak çorbam var ki sevmeyen yok onu yazmadım diye biliyorum...benim favorim...sıradaki tarifim o olsun...yerimseniben tabi kabak seviyorsan...:sm_confused:
sabah tartıldım yine 58 kiloyum...kafamçokkarıştı bugün ayranlı kür yapıyorum 1 gün ama ...evde yarım yağlı yoğurt yok o yüzden ilkini tam yağlı yoğurt ile yaptım...2 kaşık yoğurdun üzerini su ile tamamladım...bir de annem mercimek ve bulguru beraber haşlamış...4 er kaşık yerine 8 kaşık koyacağım...nasıl olur bilmem...ilkinin içine salatalık rendelemedim...bakalım sonuç alabilecek miyim...:sm_confused:
selam kızlar kardeşimden fırsat buldukça yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama gene kapıyor bilgisayarı elimden tam okuyamıyorum.umarım keyifler iyidiropuyorumnanaktan
derinim ayranlı kürü de hele bizede . . .
.
kabağı severim canım benim sevmediğim sebze meyve yok zati . . . :1ninca:
bekliyorum sabırsızlıkla . . . :1ninca:
benim şopar bana biraz kafamı dinleyeceğim dedi merve kan beynimde merveeee . . .
kötükedihüsodelikafaduldenkötükedihüso
canım o zaman daha fazla bekletmeyeyim seni... kıyamam sana...:teselli: zaten fiume de istemişti tarifini...işte size favorim olan çorba...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
3 adet kabağı yuvarlak dilimliyoruz 15 dk.kadar haşlıyoruz...Mikserle püre haline getiriyoruz.Sonra sıvıyağı tencereye koyup 1 çay bardağı un ekliyoruz hafif kavuruyoruz çok değil...Hazırlanan püreyi unun içine ekleyip sonra 2 su bardağı süt ve su katarak karıştırıyoruz.Kaynadıkça su oranı azalacağı için gerektiği kadar sıcak su ekliyoruz.Tuzunu,karabiberini,nanesini ekleyip pişiriyoruz...
NOT:Bu çorbaya karabiber ve nane çok yakışıyor ben bazen kekik nane karışıkta katıyorum...nane yerine dereotu da katılabilir
canım buradan inceleyebilirsin aslında bu konuda fiume( yeni nickine alışamadım özür diliyorum kendisinden) sana daha iyi yardımcı olur ben de onun deneyimlerinden faydalandım...a.s
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html
iki gün yapılıyor ama malum yarın iş günü o yüzden sadece bugün yapıyorum...bakalım kilo verebilecek miyim tek günde... biliyorsun ben çok zor veririm...yaklaşık olarak şubat ayından beri buradayım hala fazla kilolarım benle beraber...şu anda acım:1shok:...kuşburnu çayı içerek açlığımı bastırmaya çalışıyorum:çok üzgünüm:...açlığımın sebebi kürü uygulamam değil...daha 2 kere daha içeceğim ama neredeyse yaptığım olduğu gibi duruyor...çok duru olmuş...içinde taneler sayılıyor...tuzsuz ve duru olunca biraz zor gidiyor bir kaseyi bile tam anlamıyla bitiremiyorum...kalanı döküyorum...aslında yarım kilo yoğurda 1.5 litre koydum ama yinede duru oldu...daha sormak istediğin birşey varsa ben buradayım...opuyorumnanaktan
canım o zaman daha fazla bekletmeyeyim seni... kıyamam sana...:teselli: zaten fiume de istemişti tarifini...işte size favorim olan çorba...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
3 adet kabağı yuvarlak dilimliyoruz 15 dk.kadar haşlıyoruz...Mikserle püre haline getiriyoruz.Sonra sıvıyağı tencereye koyup 1 çay bardağı un ekliyoruz hafif kavuruyoruz çok değil...Hazırlanan püreyi unun içine ekleyip sonra 2 su bardağı süt ve su katarak karıştırıyoruz.Kaynadıkça su oranı azalacağı için gerektiği kadar sıcak su ekliyoruz.Tuzunu,karabiberini,nanesini ekleyip pişiriyoruz...
NOT:Bu çorbaya karabiber ve nane çok yakışıyor ben bazen kekik nane karışıkta katıyorum...nane yerine dereotu da katılabilir
kötükedihüso kır kafasını benceee
ne demek kafa dinleyeceğim ya çok kızdım şimdi anca 1 gün dinler kafasını sonra pişman olup yalvarır
lunapiena diyetin süper bence.
bnde 67 de takıldım bi gr daha inemiyorum
72,5 tan geldim snrasını veremiyorum deliricem
iyi akşamlar kıslar,
cum akşamı benimkiyle barıştık.. Her şeyde bi hayır vardır.. Uzuuun uzun konustuk ve başka da bir çok sıkıntımızı çözdük sayılır.
Ama nazar mıdır nedir bilmem.. 2 gündür midem okadar kötü ki galeta dışında bişey yiyemiyorum.. Bu akşam bi sünnet düğünündeydim. Azıcık tadına bakiim kursaama bişey girsin dedim ama yok yine fenalardayım... Midem bulanıyo çok fena.. galeta ve kuru ekmekle nereye kadar idera edicem bilmem.. Azıma bişey götürmeye korkar oldum...
Haliyle halsiz de düştüm.. Sabah öğlene kadar uyumama rağmen su an o kadar yorgunum kiii.. Yatıcam şimdi yine.. Yarın iş var malum kendimi toparlamam lasım..
Herkeşi çok öptümm..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben geldim canlarıııııııımkaydirigubbakcemile3
hepinizi çoooook özledimopuyorumnanaktan
neler yaptınız ben yokken???
umarım hepiniz çok iyisinizdir...ben çoook iyiyim...
kendimi ve ruhumu yenilenmiş hissediyorum...muhteşem bir tatildi...(ama kilo kısmına hiç girmeyeyimyarın sabah ilk iş tartılıp görücem kaç kilo aldığımı
amaaaan aldıysam aldım...kilo dediğin nedir ki...biz burda ne kilolar verdik..bunları da veririm dimi canlarım...hepinizi çok çok çooooook öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?