60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam canıma.s.
eminim sen de verirsin fazla kilolarını...yeter ki moralini bozma!
inan bana mutluyken çok daha kolay ve keyifli veriliyor kilolar...

tabi ki hayır cnm bizi takip et eminim faydalı olur . . .

o ufaklıklarında laflarını sakın kafana takma cüce deseydin sende onlara . . .

hoşbuldum zabınım benimopuyorumnanaktan
nasılsın ablasının güzeli?
geçmişi okuyamadım henüz;nasıl gidiyor senin şopar oğlakla???

tabi ki hayır cnm bizi takip et eminim faydalı olur . . .

o ufaklıklarında laflarını sakın kafana takma cüce deseydin sende onlara . . .

olay zaten soyle gelisti seyrek zamanlarda rahat oluyor diye parkta yaptıgım yuruyuslerimden biriydi cok yorulmustum gittim bir banka oturdum, bank da tam cocuk parkının onundeydi. bacak kadar cocuklardan iki kardes geldi sisko sisko diye sacma sapan laflar etti daha sonra anneleri geldi ozur dilerim bayan falan dedi cocukları alıp gitti. ama kadını gorseniz dal gibi incecikti cok guzeldi. bu olaydan sonra eve nasıl dondugumu bile hatırlamıyorum cok sinirimi bozdum.. ama 2 gunu cokmus bir bicimde gecirdikten sonra simdi hirs yaptim ve umarim bu sefer basarili olucam

zemuszemus
ben çok tuttum tarifi..sabahtan okumustum.
zaten kabağa da bayılırım. bugun mecidiyeköy pazarına gıttım sırf lezzetli kabak ve bir kaç sebze almaya,ya pazar taşınmış..yeni yerini sordum 1-2 kişiye ama sağlıklı bir iletişim
kuramadık. gidemedim pazara..profiloda gezindim ..alışveriş yaptım artık..
zaten cuma cumartesi gözükmedin..kesin aşk tazeledi bunlar dedım.sevındım...
tuz biber olur böyle şeyler...
ama şu hastalanma işine de çok üzüldüm. bence sevdiğinle arandaki sorunu çok büyüttün kafanda..stres vurdu sana..kıyamam..her sey düzeldi ama hasarı kaldı :bbo:

aaaaaaaaa
hoşgeldin ablaların sultanı
forumumuzun kraliçesi tahtına geri döndün demek..
ben kullanıcı adımı değiştirdim fiu ben..
yediğin içtiğin senin olsun anlat bakalım..nerelere gittin,neler gördün,geçirdin..
bu arada ben 59 oldum

bak kendin demişsin küçük çocuklar.. alt tarafı küçük..

selam canıma.s.
eminim sen de verirsin fazla kilolarını...yeter ki moralini bozma!
inan bana mutluyken çok daha kolay ve keyifli veriliyor kilolar...

canım ben 76 kg iken parkta yürüyüş yapmaya çalısırken 23 yasındakı bana 12-3 yasındakı çocuklar teyze demişti..nasıl moralim bozuldu önce..yürümeyi bıraktım eve geldım..somurttum biraz..bu yasta nıye bu kadar yaşlı gösteriyorum diye..niye olacak kilodan..bu dediğim olay gecen ocakta oldu..yıllar,yüzyıllar önce değil.. ve bgun agustos 10da 38 bedenler bol geldı bana alısverış merkezinde..kendimi liseli kızlar gibi çıtır hissediyorum. çatlaklar azalmıs,kılolar gitmiş,ayaklarım küçülmüş,gıdımdan o tombiş yanaklarımdan eser kalmamış..hem ruhen hem bedenen 5 sene gençleştim..kilo vermek gibi yok ..emınım sen de olacaksın böyle..azmet ve sabret..başka birseye ihtiyacın yok..
bu arada kızlar ara beden olmusum.36 dar,38 bol geliyor...
ama 36 beden bir kot aldım mangodan dayanamayark..içine girdim ama sıktı..2-3 kg atınca giyicem..36 beden de bir gömlek aldım..dapdar oturdu..onu giyerim belkı hemen..

bugün yiyip içtiklerimi yazayım;
sabah 2 dilim tahıllı köy ekmeği
2 parça yagsız peynır
1 yumurtadan karısık omlet(sucuklu,kasarlı,pırasalı)
domates
çay

ara 1 armut
öğle 1 paket etiform yulaflı

aksam hindili yeşil salata
1 kutu coca cola zero
1/2 dilim kepekli ekmek

1 incecik dilim karpuz

az önce çok acıktım 2 tane salatalık yedım ama aslında hala çok açım..

ablasının bitanecik prensesiiiiiopuyorumnanaktanhoşbuldum canım benim...tebrikler tatlım 50 li kiloları görmüş olmana çok sevindimkaydirigubbakcemile5
aaaah ah nasıl anlatsam tatili...valla iki sayfa yazsam bitmez:)tam bir ege ve akdeniz turu(antalyaya kadar) oldu...çanakkale üstünden çıkıp her yeri geze geze gittik...ilk durağımız akçay,sonra sırasıyla dikili,kuşadası,bodrum ve antalya oldu...oradan da burdur,afyon üzerinden döndük(dönerken bir de sapanca molası verdik;benim ufaklık sapancada doğdu,ona doğduğu yeri ve evi gösterdik)
işte kısacası harika bir tatildi...ve biz aşkımla artık tüm tatillerimizi böyle geçirmeye ve en kısa sürede bir karavan almaya karar verdik...
bu arada sen nasılsın prensesim???

Oyle moralim düzeldi ki bu anlattiklarinla cok sag ol canimm :1hug: bu arada azmine ve sabrina hayran kaldim 36-38 bedencik olmussun daha ne olsunn darisi benimde basima.. o kotu da en kisa zamanda giyebilirsin umarim hihoyyyt

çok mutlu oldum anlattıklarını okuyunca..çok sevindim iyi olmana ve iyi bir tatil geçirmene
ayrıca lafı ağzımdan aldın..ben de sana size bir karavan gerek diyecektim..
bu arada kilo aldığını düşünüyor musun?
Oyle moralim düzeldi ki bu anlattiklarinla cok sag ol canimm :1hug: bu arada azmine ve sabrina hayran kaldim 36-38 bedencik olmussun daha ne olsunn darisi benimde basima.. o kotu da en kisa zamanda giyebilirsin umarim hihoyyyt

rica ederm faydam dokunduysa ne mutlu bana..bak canım bu anlattğım masal ya da alıntı değil..birebir yaşadıklarım.Allahın izniyle daha fazlasında gözüm.. sen daha da fazlasını başarırsın inşallah..
çocuk meselesini dert etme..böyle şeyler gaz veriyor..hatta unutma dediklerini..elin kalorili bir seye giderken her seferinde hatırla.. dediklerini ve fit anneyi.. zemuszemus
ama bunları yap dediysek de üzülüp kendini yıpratma lütfen..o kadar da uzun boylu değil..ona göre..

Tahıllara ağırlık verirsen wc sorunun hafifler.

Kızlar bende 69 kiloyum.
İlla özel diyet mi uyguluyorsunuz? Merak ettim

düşünmüyorum,biliyorum prensesimveee inşallah 5 kilodan fazla almamışımdır diye dua ediyorumyarın sabah tartılıp görücem acı gerçeği(((((((((

peki ya sen?sen mutlu musun prensesim???''GERÇEKTEN'' iyi ve mutlu musun???

düşünmüyorum,biliyorum prensesimveee inşallah 5 kilodan fazla almamışımdır diye dua ediyorumyarın sabah tartılıp görücem acı gerçeği(((((((((
tatile gidipte kim kılo almamış..
taze alınan kılolar taze gider..
sıcağı sıcağına..sen bizden daha iyi bilirsin..
peki ya sen?sen mutlu musun prensesim???''GERÇEKTEN'' iyi ve mutlu musun???

bugün mutluyum..ve gerçekten iyiyim.an itibariyle tek sorunum gene geciken regl dönemim.bir türlü olamıyorum.bünyede huzursuz oluyor haliyle..başka bir derdim yok an itibariyle çok şükür..

ama dün sorsaydın berbat durumdayım derdım..
yarın nasıl olurum bilinmez..

saat 3e gelıyor
karnım gurulduyor
ben yatar

iyi geceler forumumuzn kraliçesi dönmene çok sevındım

iyi geceler prensesimopuyorumnanaktan

nazar dediydim fılayım . . .
fıstık gibi oldun kem gözler beliriverir . . .
öpüyorum çok sevgili arkadaşım benim zemuszemus :içelim:

Yerim seni zabınım....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:asigim:

Hoşgeldin Benekli aplam... Özledik seni valla.. Güzel bir tatil geçirmene çok sevindim.. Kocaman öpüyorum seni..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Margaritham aynen dediğin gibin cuma akşamı konustuk konustuk aşkımızı tazeledik..

Ancak yine dediğin gibi çok sıktım kendimi oda mideme vurdu.. Benim midem çok hassas zaten.. Sıkıntı anında oraya vuruyo.. Ama çok şükür bugün çok daha iyiyim.. Normal yemek yemeye başlarım heralde diye düşünüyorum.. Birazdan kahvaltı için tostumu söliicem..

Herkese Günaydıınnnn...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoşbuldum zabınım benimopuyorumnanaktan
nasılsın ablasının güzeli?
geçmişi okuyamadım henüz;nasıl gidiyor senin şopar oğlakla???

hiç sorma kıralıçam hiç . . .
merveye bahsettim kafamı dinlicem dedi bana ben onun kafasını dinlemesi gerektirecek bir şey yapmamama rağmen . . .
yapmam zaten de beklemedeyim ayrılık yelleri geldi gibi . . . :a015:

kilo çizelgesi yap canım bizim mesajlarımızın altında mevcut olanlardan . . .

Yerim seni zabınım....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:asigim:

Herkese Günaydıınnnn...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın canım bi ara saçlarımın fotosunu çekip yollicam sana fılay hatırlat bana . . .

dip boya yaptırdım çok gözel oldu senin fil dişi sarılardan atam mı bi kaç tane atmayam mı fikrini alıcam . . . :1ninca:

tımam gınalı guzum.. Ben de tatilden döniim. yine yaptırıcam saçlarıma bi şekil... dipleri çok koyu kaldı, tekrar bi bişiiiler attırtmak lasım oralara..

Haa bide o şopara söle, seni üzmesin.. Kafasını kırarım ben onun..klava: klava:

Herkeze günaydın.ben bu sabah itibariyle 61.2oldum.zemuszemus çarşamba günü tatile gidiyorum 2 günlük pirinç lapası diyeti uyguluycam ama bir türlü kepekli pirinç bulamadım acaba normal pirinç kullansam olurmuki acep bana yardımcı olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…