Ne guzel kilolar veriyorsunuz hepinizi tebrik ederim kizlar a.s.
2gundur rejim yapamiyorum o kadar moralim bozuk ki kucuk cocuklar benle dalga gectiler sisko sisko diye inanabiliyor musunuz :çok üzgünüm: sinirimden kendimi verdigim sey gene abur cuburlar. bu benim kaderim mi senağlama
tabi ki hayır cnm bizi takip et eminim faydalı olur . . .
o ufaklıklarında laflarını sakın kafana takma cüce deseydin sende onlara . . .
canım o zaman daha fazla bekletmeyeyim seni... kıyamam sana...:teselli: zaten fiume de istemişti tarifini...işte size favorim olan çorba...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
3 adet kabağı yuvarlak dilimliyoruz 15 dk.kadar haşlıyoruz...Mikserle püre haline getiriyoruz.Sonra sıvıyağı tencereye koyup 1 çay bardağı un ekliyoruz hafif kavuruyoruz çok değil...Hazırlanan püreyi unun içine ekleyip sonra 2 su bardağı süt ve su katarak karıştırıyoruz.Kaynadıkça su oranı azalacağı için gerektiği kadar sıcak su ekliyoruz.Tuzunu,karabiberini,nanesini ekleyip pişiriyoruz...
NOT:Bu çorbaya karabiber ve nane çok yakışıyor ben bazen kekik nane karışıkta katıyorum...nane yerine dereotu da katılabilir
zaten cuma cumartesi gözükmedin..kesin aşk tazeledi bunlar dedım.sevındım...iyi akşamlar kıslar,
cum akşamı benimkiyle barıştık.. Her şeyde bi hayır vardır.. Uzuuun uzun konustuk ve başka da bir çok sıkıntımızı çözdük sayılır.
Ama nazar mıdır nedir bilmem.. 2 gündür midem okadar kötü ki galeta dışında bişey yiyemiyorum.. Bu akşam bi sünnet düğünündeydim. Azıcık tadına bakiim kursaama bişey girsin dedim ama yok yine fenalardayım... Midem bulanıyo çok fena.. galeta ve kuru ekmekle nereye kadar idera edicem bilmem.. Azıma bişey götürmeye korkar oldum...
Haliyle halsiz de düştüm.. Sabah öğlene kadar uyumama rağmen su an o kadar yorgunum kiii.. Yatıcam şimdi yine.. Yarın iş var malum kendimi toparlamam lasım..
Herkeşi çok öptümm..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben geldim canlarıııııııımkaydirigubbakcemile3
hepinizi çoooook özledimopuyorumnanaktan
neler yaptınız ben yokken???
umarım hepiniz çok iyisinizdir...ben çoook iyiyim...
kendimi ve ruhumu yenilenmiş hissediyorum...muhteşem bir tatildi...(ama kilo kısmına hiç girmeyeyimyarın sabah ilk iş tartılıp görücem kaç kilo aldığımı
amaaaan aldıysam aldım...kilo dediğin nedir ki...biz burda ne kilolar verdik..bunları da veririm dimi canlarım...hepinizi çok çok çooooook öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ne guzel kilolar veriyorsunuz hepinizi tebrik ederim kizlar a.s.
2gundur rejim yapamiyorum o kadar moralim bozuk ki kucuk cocuklar benle dalga gectiler sisko sisko diye inanabiliyor musunuz :çok üzgünüm: sinirimden kendimi verdigim sey gene abur cuburlar. bu benim kaderim mi senağlama
selam canıma.s.
eminim sen de verirsin fazla kilolarını...yeter ki moralini bozma!
inan bana mutluyken çok daha kolay ve keyifli veriliyor kilolar...
olay zaten soyle gelisti seyrek zamanlarda rahat oluyor diye parkta yaptıgım yuruyuslerimden biriydi cok yorulmustum gittim bir banka oturdum, bank da tam cocuk parkının onundeydi. bacak kadar cocuklardan iki kardes geldi sisko sisko diye sacma sapan laflar etti daha sonra anneleri geldi ozur dilerim bayan falan dedi cocukları alıp gitti. ama kadını gorseniz dal gibi incecikti cok guzeldi. bu olaydan sonra eve nasıl dondugumu bile hatırlamıyorum cok sinirimi bozdum.. ama 2 gunu cokmus bir bicimde gecirdikten sonra simdi hirs yaptim ve umarim bu sefer basarili olucam
ablasının bitanecik prensesiiiiiopuyorumnanaktanhoşbuldum canım benim...tebrikler tatlım 50 li kiloları görmüş olmana çok sevindimkaydirigubbakcemile5zemuszemus
ben çok tuttum tarifi..sabahtan okumustum.
zaten kabağa da bayılırım. bugun mecidiyeköy pazarına gıttım sırf lezzetli kabak ve bir kaç sebze almaya,ya pazar taşınmış..yeni yerini sordum 1-2 kişiye ama sağlıklı bir iletişim
kuramadık. gidemedim pazara..profiloda gezindim ..alışveriş yaptım artık..
zaten cuma cumartesi gözükmedin..kesin aşk tazeledi bunlar dedım.sevındım...
tuz biber olur böyle şeyler...
ama şu hastalanma işine de çok üzüldüm. bence sevdiğinle arandaki sorunu çok büyüttün kafanda..stres vurdu sana..kıyamam..her sey düzeldi ama hasarı kaldı :bbo:
aaaaaaaaa
hoşgeldin ablaların sultanı
forumumuzun kraliçesi tahtına geri döndün demek..
ben kullanıcı adımı değiştirdim fiu ben..
yediğin içtiğin senin olsun anlat bakalım..nerelere gittin,neler gördün,geçirdin..
bu arada ben 59 oldum
bak kendin demişsin küçük çocuklar.. alt tarafı küçük..
canım ben 76 kg iken parkta yürüyüş yapmaya çalısırken 23 yasındakı bana 12-3 yasındakı çocuklar teyze demişti..nasıl moralim bozuldu önce..yürümeyi bıraktım eve geldım..somurttum biraz..bu yasta nıye bu kadar yaşlı gösteriyorum diye..niye olacak kilodan..bu dediğim olay gecen ocakta oldu..yıllar,yüzyıllar önce değil.. ve bgun agustos 10da 38 bedenler bol geldı bana alısverış merkezinde..kendimi liseli kızlar gibi çıtır hissediyorum. çatlaklar azalmıs,kılolar gitmiş,ayaklarım küçülmüş,gıdımdan o tombiş yanaklarımdan eser kalmamış..hem ruhen hem bedenen 5 sene gençleştim..kilo vermek gibi yok ..emınım sen de olacaksın böyle..azmet ve sabret..başka birseye ihtiyacın yok..
bu arada kızlar ara beden olmusum.36 dar,38 bol geliyor...
ama 36 beden bir kot aldım mangodan dayanamayark..içine girdim ama sıktı..2-3 kg atınca giyicem..36 beden de bir gömlek aldım..dapdar oturdu..onu giyerim belkı hemen..
canım ben 76 kg iken parkta yürüyüş yapmaya çalısırken 23 yasındakı bana 12-3 yasındakı çocuklar teyze demişti..nasıl moralim bozuldu önce..yürümeyi bıraktım eve geldım..somurttum biraz..bu yasta nıye bu kadar yaşlı gösteriyorum diye..niye olacak kilodan..bu dediğim olay gecen ocakta oldu..yıllar,yüzyıllar önce değil.. ve bgun agustos 10da 38 bedenler bol geldı bana alısverış merkezinde..kendimi liseli kızlar gibi çıtır hissediyorum. çatlaklar azalmıs,kılolar gitmiş,ayaklarım küçülmüş,gıdımdan o tombiş yanaklarımdan eser kalmamış..hem ruhen hem bedenen 5 sene gençleştim..kilo vermek gibi yok ..emınım sen de olacaksın böyle..azmet ve sabret..başka birseye ihtiyacın yok..
bu arada kızlar ara beden olmusum.36 dar,38 bol geliyor...
ama 36 beden bir kot aldım mangodan dayanamayark..içine girdim ama sıktı..2-3 kg atınca giyicem..36 beden de bir gömlek aldım..dapdar oturdu..onu giyerim belkı hemen..
çok mutlu oldum anlattıklarını okuyunca..çok sevindim iyi olmana ve iyi bir tatil geçirmeneablasının bitanecik prensesiiiiiopuyorumnanaktanhoşbuldum canım benim...tebrikler tatlım 50 li kiloları görmüş olmana çok sevindimkaydirigubbakcemile5
aaaah ah nasıl anlatsam tatili...valla iki sayfa yazsam bitmez:)tam bir ege ve akdeniz turu(antalyaya kadar) oldu...çanakkale üstünden çıkıp her yeri geze geze gittik...ilk durağımız akçay,sonra sırasıyla dikili,kuşadası,bodrum ve antalya oldu...oradan da burdur,afyon üzerinden döndük(dönerken bir de sapanca molası verdik;benim ufaklık sapancada doğdu,ona doğduğu yeri ve evi gösterdik)
işte kısacası harika bir tatildi...ve biz aşkımla artık tüm tatillerimizi böyle geçirmeye ve en kısa sürede bir karavan almaya karar verdik...
bu arada sen nasılsın prensesim???
Oyle moralim düzeldi ki bu anlattiklarinla cok sag ol canimm :1hug: bu arada azmine ve sabrina hayran kaldim 36-38 bedencik olmussun daha ne olsunn darisi benimde basima.. o kotu da en kisa zamanda giyebilirsin umarim hihoyyyt
Tahıllara ağırlık verirsen wc sorunun hafifler.Bu gün yediklerim:
Sabah:
1 kase nesfit(light sütle)
Ara:
Yarım avuç fındık
Öğlen:
2 tabak yayla çorbası
1 dilim uno lihgt ekmek
Ara:
Bir kase yeşil üzüm
Akşam:
2 küçük parça kuşbaşı pide
1 tane sade soda
2 tatlı kaşığı kadar dondurma
Veremiyorum arkadaşlar veremiyorum artık..Bu sabah tartıldım gene 55'im..Ben buraya kadar hiç dirençsiz geldim,demekki benim de direnç noktam buymuş.Dün gece neredeyse aç yattım,yok tık yok...Sabah büyük bir hevesle tartıya çıktım ve hüsran...
(Bu arada wc'ye çok nadir çıkıyorum(4-5 günde bir).Kabızlık şikayetlerim yok ama düzenli olmuyor.Sanırım bunun da etkisi var kilo veremeyişimde..)
düşünmüyorum,biliyorum prensesimçok mutlu oldum anlattıklarını okuyunca..çok sevindim iyi olmana ve iyi bir tatil geçirmene
ayrıca lafı ağzımdan aldın..ben de sana size bir karavan gerek diyecektim..
bu arada kilo aldığını düşünüyor musun?
rica ederm faydam dokunduysa ne mutlu bana..bak canım bu anlattğım masal ya da alıntı değil..birebir yaşadıklarım.Allahın izniyle daha fazlasında gözüm.. sen daha da fazlasını başarırsın inşallah..
çocuk meselesini dert etme..böyle şeyler gaz veriyor..hatta unutma dediklerini..elin kalorili bir seye giderken her seferinde hatırla.. dediklerini ve fit anneyi.. zemuszemus
ama bunları yap dediysek de üzülüp kendini yıpratma lütfen..o kadar da uzun boylu değil..ona göre..
peki ya sen?sen mutlu musun prensesim???''GERÇEKTEN'' iyi ve mutlu musun???çok mutlu oldum anlattıklarını okuyunca..çok sevindim iyi olmana ve iyi bir tatil geçirmene
ayrıca lafı ağzımdan aldın..ben de sana size bir karavan gerek diyecektim..
bu arada kilo aldığını düşünüyor musun?
rica ederm faydam dokunduysa ne mutlu bana..bak canım bu anlattğım masal ya da alıntı değil..birebir yaşadıklarım.Allahın izniyle daha fazlasında gözüm.. sen daha da fazlasını başarırsın inşallah..
çocuk meselesini dert etme..böyle şeyler gaz veriyor..hatta unutma dediklerini..elin kalorili bir seye giderken her seferinde hatırla.. dediklerini ve fit anneyi.. zemuszemus
ama bunları yap dediysek de üzülüp kendini yıpratma lütfen..o kadar da uzun boylu değil..ona göre..
tatile gidipte kim kılo almamış..düşünmüyorum,biliyorum prensesimveee inşallah 5 kilodan fazla almamışımdır diye dua ediyorum yarın sabah tartılıp görücem acı gerçeği (((((((((
peki ya sen?sen mutlu musun prensesim???''GERÇEKTEN'' iyi ve mutlu musun???
iyi geceler prensesimopuyorumnanaktantatile gidipte kim kılo almamış..
taze alınan kılolar taze gider..
sıcağı sıcağına..sen bizden daha iyi bilirsin..
bugün mutluyum..ve gerçekten iyiyim.an itibariyle tek sorunum gene geciken regl dönemim.bir türlü olamıyorum.bünyede huzursuz oluyor haliyle..başka bir derdim yok an itibariyle çok şükür..
ama dün sorsaydın berbat durumdayım derdım..
yarın nasıl olurum bilinmez..
saat 3e gelıyor
karnım gurulduyor
ben yatar
iyi geceler forumumuzn kraliçesi dönmene çok sevındım
nazar dediydim fılayım . . .
fıstık gibi oldun kem gözler beliriverir . . .
öpüyorum çok sevgili arkadaşım benim zemuszemus :içelim:
ben geldim canlarıııııııımkaydirigubbakcemile3
hepinizi çoooook özledimopuyorumnanaktan
neler yaptınız ben yokken???
umarım hepiniz çok iyisinizdir...ben çoook iyiyim...
kendimi ve ruhumu yenilenmiş hissediyorum...muhteşem bir tatildi...(ama kilo kısmına hiç girmeyeyimyarın sabah ilk iş tartılıp görücem kaç kilo aldığımı
amaaaan aldıysam aldım...kilo dediğin nedir ki...biz burda ne kilolar verdik..bunları da veririm dimi canlarım...hepinizi çok çok çooooook öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşbuldum zabınım benimopuyorumnanaktan
nasılsın ablasının güzeli?
geçmişi okuyamadım henüz;nasıl gidiyor senin şopar oğlakla???
olay zaten soyle gelisti seyrek zamanlarda rahat oluyor diye parkta yaptıgım yuruyuslerimden biriydi cok yorulmustum gittim bir banka oturdum, bank da tam cocuk parkının onundeydi. bacak kadar cocuklardan iki kardes geldi sisko sisko diye sacma sapan laflar etti daha sonra anneleri geldi ozur dilerim bayan falan dedi cocukları alıp gitti. ama kadını gorseniz dal gibi incecikti cok guzeldi. bu olaydan sonra eve nasıl dondugumu bile hatırlamıyorum cok sinirimi bozdum.. ama 2 gunu cokmus bir bicimde gecirdikten sonra simdi hirs yaptim ve umarim bu sefer basarili olucam
Yerim seni zabınım....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:asigim:
Herkese Günaydıınnnn...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hiç sorma kıralıçam hiç . . .
merveye bahsettim kafamı dinlicem dedi bana ben onun kafasını dinlemesi gerektirecek bir şey yapmamama rağmen . . .
yapmam zaten de beklemedeyim ayrılık yelleri geldi gibi . . . :a015:
kilo çizelgesi yap canım bizim mesajlarımızın altında mevcut olanlardan . . .
günaydın canım bi ara saçlarımın fotosunu çekip yollicam sana fılay hatırlat bana . . .
dip boya yaptırdım çok gözel oldu senin fil dişi sarılardan atam mı bi kaç tane atmayam mı fikrini alıcam . . . :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?