ay yerim seni ablacımm maki deme ama yaa kaydirigubbakcemile3 hedef kaç ?
mehalim seninle nerdeyse özelliklerimiz ayni.üzülme bir maki de benim yalniz degilsin yani.Bende 30 yasinda 1,58 boyundayim.Ama 1 kila fazlam var senden..
Hos geldin canim.diyetisyen den aldigin bilgileri bari bizimle paylasta masraftan kurtar bizi..
en güzeli kendi kendinin diyetisyeni olmak vallahi, kendimizi en iyi biz biliyoruz. sizler neler yapıyorsunuz hanımlar kilo vermek için ?
Söyle baslayayim beyaz ekmek delisiyim(bir haftadir yemiyorum yasakladim kendime)
tatli filan sevmem
kolestrol haric bir hastaligim yok
korunma hapi haric bir ilac kullanmiyorum
kendimi tutarsam kola da icmemeyi basariyorum...
cekirdek beni yiyo bitiriyo...
Ay ben de karakolda ifade verir gibi anlattim galiba.....
hım ifadeni aldım zapta geçiriyorumşakkıdı
canım ben çok sevdiğim aşırı düşkün olduğum şeylerden tamamen vazgeçemiyorum bana daha büyük eziyet oluyor onun yerine azaltıyorum çünkü tamamen yasakladığımda kendi kendimin hırsızı oluyorum sanki kendimi nasıl kandıracaksam.sen başarabiliyosan kes ama çok zor geliyorsa 2 avuç yiyosan 1 avuç olsun çekirdek.ama kendine kesin kes söyle bunu bundan başka almayacak sın diye korunma hapı banada şişkinlik yapıyor ya
Bende sonuna kadar gidip başarırım inş. :çok üzgünüm: yaza kadar vermek istiyorum kilolarımı hergün mekik cekiyorum 600 700 tane :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?