- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
üst bacak ya da kalca diye bılmıyorum ama bacaklarımı kapatıp popnun en şişkin yerınden ölçünce 95-6 arası gelıyor.bacaklarım oldukça bitişik.pelvis kemiğim cok geniş değil.iç bacak var bende sinir bozucu.Allaha şükür ki uzun bacaklıyım yoksa bu yapıyla kötü dururdu vucudum...
anlayamadım regl olamıyorum ama şişim. sinir bozucu..olsam da şişsem bari..
diyet yaparken hazır bence sigarayı bırakmayı dene ben 2 sene önce sigarayı bıraktıgımda ömrümde ilk kez 78-9ları görmüştüm.. feci bişi idi..
herkese merhabaaaaaaaaaaaa
bir süredir iş degişikliğimden dolayı yoktum ama geldimmmmmm:teytey::teytey:
herkeside özledim doğrusu:asigim:
bu arada 59 kiloya ulaşabildim bende çok şükür.artık 38 beden çok çokkk rahat oluyor:lepi::lepi:
bir süredir dikkatliyim ama rejim yapmıyordum.sizin sayenizde gaza gelip hedefime ulaşabilmeyi istiyorum:teytey::teytey:
hepinize saglıklı zayıflamalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
oyy kıyamam ben minyon güzelisin sen..senden kısalar vardır söylemiyolardır.. opuyorumnanaktankullanıcı adı..........başlangç. kg......... mevcut kg....... hedef kg......boy
fiume...........................76kg.............. .. 59kg............... 53kg.............172cm
neseli_kiz.....................76.....................68kg................64kg.............175cm
fibula............................64kg.................59kg.................52kg.............160cm
buyrun kızlar devam edelim burdan.en kısanız ben miyim şimdiii.:çok üzgünüm::gitme:
Bende bıraksam rejim falan yalan olr be tatlım.. Hafta içi çok içmiyorum zaten.. Taş çatlasın 5 tane falan.. Ama haftasonu özellikle alkol alıyorsam çok içiyorum.. Alkol yanında bişey yiyemem paso sigara içerim.. Çok fena..kafamçokkarıştı
Melekim mucizem gelmişşşş.... Hoşgeldin canımmm.. Özledik seniii...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kullanıcı adı..........başlangç. kg......... mevcut kg....... hedef kg......boy
fiume...........................76kg.............. .. 59kg............... 53kg.............172cm
neseli_kiz.....................76.....................68kg................64kg.............175cm
fibula............................64kg.................59kg.................52kg.............160cm
Fly...............................65.....................58....................55.................1,68
Azimle 58 sayıyorum kendimi, halbuki 2 gündür 59 çıkıyorum..:sinifsinif:
oyy kıyamam ben minyon güzelisin sen..senden kısalar vardır söylemiyolardır.. opuyorumnanaktan
alkolun yanında yemek de çok kötü ya.. acayip kg aldırıyor.banim aşırı alkol tüketımım vardı. yanında acayip sigara içip acayip yiyordum.. :kedi: senın durumundan daha kötü yani... kaydirigubbakcemile5
oyy o da kötü sahi.. nişanlım öyle.. Rakı içmeyi sever ve sabaha kadar oturup yiyip içebilir bıkmadan.. Ben rakı pek içemiyorum.. daha çok votkacıyım.. Ama genel olarak alkol iştahımı kapatır.. delikafadulden Ay bi de miller çok seviyorum.. En büyük zaafım.. Diyetimden bi onu eksik edemedim haftasonlarıı..
ben de cok severım milleri ..miller dısında da bira içmem. votkayı sadece danslı kluplerde hanım hanımcık takılcaksam içerim. :lepi: kalorisi de cok yok ya..
absolutenin portakallı olanına taze sıkılmış portakal suyu olursa çerez niyetine götürebilirim ama..
smirnofun da elma aromalısnı severım.
çok fazla yoktur votka kültürüm.rus votkası kalitesi çakmam yani..
nişanlın gibi rakıcıyım ben de ...yeni rakı ve çilingir sofrası olsun (bol bol meze ve deniz mahsulu şöyle)sabaha kadar içebilirim. ne müthiş bir zevk ya.. yanlızca bir gecede 3-4 kg aldırabiliyor ama..
ben diyete girdiğimden beri şaraba alıştım hem 2 kadeh kesıyor dibimi görceksin diye diretmiyor.. iyi şarap olcak ama rakının her türlüsünü içen ben şarapta kalite ararım.fransız şaraplarını çok sevıyorum mesela..
off be her türlü dünya nimetinden geride.. bi zayıflamaktır tutturöuşuz.. :umursamaz:
Hakkaten yaa.. Ben de efes falan hiç içemem.. Direk miller..
Votkada benim favorimde absolut vanille olabilir yada smirnoff ya da rus votkası olara storishnea mı ne nasıl yazılıyo tam hatırlamıyorum.. Süper bi votka oda.. Kaymak gibi bir içimi var.. Tavsiye edilir şiddetle.. cappynin ananas&portakal suyu ile harika oluyor..
Rakıdan zamanında fena sarhoş olmuştum oyüzden pek içemiyorum :kedi:
Şaraba gelince de seviyorum ancak mideme dokunuyo.. İllaki kusturuyo 1-2 kadeh içmiş bile olsam.. Tatlısını şarabın çok severim aslında ama mesela rosato falan.. Ama dediğim gibi içincede sonu tuvalette bitiyoo..kaydirigubbakcemile3
olur mu hiç soracaksın tabi..
ben de yardımcı olabılırsem ne mutlu bana..
bunun kkda forumu var orayı da incele linkini atayım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...4-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz-54.html
oraya yazdığımı aynen copy paste yapayım sana önce
ben kendi detoksumla ilgili bir-iki noktayı paylaşmak istiyorum.çünkü bazı arkadaşlar hazımsızlık,gaz ve şişkinlik meselesinden ötürü kararsızlık yaşıyorlar..
benim normal zamanda ciddi boyutta bağırsak tembelliğim ve şişkinliğim var o yüzden ben sabah kahvaltısında yumurta yerıne domatesli,light kaşarlı ,iki dilim tam buğday ekmeği arasına tost yaptım,yedim. yanında domates-salatalık ve hafif acı sivri yeşil biber(biber önemli çünkü bağırsakları çalıstırıyor)yedim.
siyah çay serbest ama benım sorunlulur mutlaka çok açık içsin bu diyette..
ve nohutun kabuklarını soydum tek tek üşenmedim..
ayranın suyunu da mutlaka içme suyundan kullanın çünkü yoğurt yağsız olduğu için suyu ayrı yoğurdu ayrı gıdıyor.bazı arkadasların midesini musluk suyu bulandırmıs olabilir diye düşünüyorum.
bitki çayları en azından bir kupa içmeye çalışın..
kullandığım yoğurduda söyleyeyım.her zamanki yoğrudum olan yorsanın yarım yağlısından yaptım.
ben bu sayelerde ne şişkinlik,ne bağırsak tembellği hiç bir şey yaşamadım.
1 günlük tecrübemi paylaşmak istedim..umarım faydalı olabilmişimdir
alıntımdan ayrıca derincim;
iki saatte bir yendıgınden olsa gerek ben hiç açlık hissetmiyorum diyebılırm ama meyve falan olmaması kötü tabi..o açıdan sinir bozucu..
ben baharat olarak nane koydum bir tek tuz yok..kesınlıkle cok su iç işe yarıyor..bu cok önemli.. aslında iş yerıne de götürülür bu corba ama cok fazla idrara cıkıyorsun..
yogurt mıktarı olarak yarım kılo yogurttan yaptım gün bası
ertesi gun gene yarım kg yoğurt..
forumun en basında tam liste yazıyor
Derinim mutlaka iş ortamına göre değişir ama ben işe götürerek yaptım..Bir kaba koydum.. Hatta yanıma kepçe de aldım..:roflol: 2 saatte 1 mutfağa kaçıp 1 kase yuvarlayıverdim.. Tek problem herkesin benle dalga geçmesi oldu ama onlar herzaman benle uğraşmayı severler sağolsunlar..:umursamaz:
kızlarrrr annem çay demledi ev ahalisi mutfakta. ben de çook açım.akşam yemeği yemedim sadece eti formun mısır patlağından yemiştim. napçam şimdi ben bi fikir verin nolurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?