60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benım zaten senden aldığım tavsıyelerle modifiye ettim detoksu.. şişkinlik sorunu yaratmasını da önlemiş oldum..

ben de rağbet etmem normalde şok diyetlere .. bilirsin kısıtlamalardan hoşlanmam ve senin gibi şok verilen şok alınır diye düşünürüm. çünkü çok önceden çok fazla şok diyet tecrübe ettim. ve edenı gördum. açıkcası ben asla gram veremedım o müthiş kalori kısıtlaması olan şok diyetlerle.. bu dıyette (listeyi inceledin mi bilmiyorum)kalori kısıtlaması yok..oldukça besleyici..bir de soğuk çorba cazip geldi bana.. tek sorun meyvenın olmayışı..katlandığım tek şey bu oldu.ama bir günde verilen bir günde gelecek mi bakıcaz.. ben de ilk kez kendimi denemiş olacağım çünkü ömrümde 1 günde 1 kg hiç vermedım.çok merak edıyorum.
bir de asla sık tekrarlayıp maymuna çevirmiycem.. bu kadarı yeter bana..

fiumecim bu saatte hala uyanıksın kahvaltını kaçta yapıyorsun. ben 3-4 gibi yatıyorum öğlen 12-1 de uyanıyorum. o saatte kahvaltı yapıyorum sonra acıkınca bişeyler yiyorum.yaz dönemi olunca çok düzensiz oluyorum. akşamları yemeğimi en geç 8 gibi yiyorum.9 gibi de yürüyorum ve belediyenin tesis ettiği renkli aletlerde spor yapıyorum. bugünlerde tekrar dikkat etmeye başladım. burayı akip etmedikçe olmuyor.burda çok güzel motive oluyorum.kilom sabahları 68, yemek yediğim zaman ve akşamları 69

[
B]Günaydın kızlar

Yeni birgün ve benim için yeni bir diyet başlangıcı
Nerdeyse 2 aydır takıldım kaldım 60 larda ama bugün karar verdim
Kesin başlıyorum tam anlamıyla ilk iş yine resmimi çektim bugün
Biliyosunuz benim problemim basen ve bacak
Bu akşam sporada başlıyorum tekrar ve Ramazan da dahil inşallah
6 Eylülde ne durumdayım bakıcaz resimle tabi (resimler ektedir... kaydirigubbakcemile3 )
[/B]
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/6/1210.jpg

http://i0908.hizliresim.com/2009/8/6/1216.jpg

06/08/2009 MENÜM

Sabah : 1 simit, şekersiz çay
Ara : 4 tane kayısı , yeşilçay
Öğle : 1 porsiyon bezelye yemeği ve 1 kase yoğurt , 1 dilim ekmek
Ara : yeşilçay , 2 diyet bisküvi
Akşam: 1 kase mercimek çorbası , salatalık domates , 1 dilim k. ekmek

(30 dk NİVEA BADY DİNAMİK SABAHLAR ve 20 dk t&s )​

günaydın cicişler nete pek giremiyorum kardeşim bende ama diyeti bırakmadım tabi gün içinde ara ara gireceğim öptüm hepiciğinizi

Kızlar Termal sauna şort almayı düşünüyorum bacak ve basen için, selülüte de iyi geliyomuş ve
kamanyaya girmiş spor esnasında kullansam işe yarar gibi geliyo bana
ne derdiniz denesem diyorum ama

canım ben gunde 5-6saat uyuyorum.4-5 gibi yatıp en geç 9-10 gibi kalkıyorum yapıyorum kahvaltımı..yapım böyle.. ama ben de aksam yemeğimi 7-8 gıbı yıyorum 10 gıbı de meyve yerım..burası gercekten motive edıyor..mesela ben de yoyo sendromu var. kısları 8kg kadar alır..yazları o kıloyu verırdım..halıyle kalan kglar cok yerlesmıs olurdu. bu sefer gene 8 kg verıp 68 e düşmüştm ki burayı keşfettım.şu an 59kgyum.. kesınlıkle burası sayesınde 9kg verdım.daha da vermek istiyorum.aksamları kgnu ciddiye alma..sabah aç karnına olan kg en dogru..
takip et bizi kaydirigubbakcemile5

canım ne güzel motive olmussun..bu sefer bozulmayacak bence bu motivasyon.. opuyorumnanaktan
bende de basen sorunu var.basen üstüm kalca ve karnım gayet iyi..karnım artık dümdüz diyebılırım.
ama basen ve iç bacak var daha.. bana pilates cok iyi geldı bu konuda..iç bacağımı çalıstıran baska bır egzersız yöntemı bulamadım.
Kızlar Termal sauna şort almayı düşünüyorum bacak ve basen için, selülüte de iyi geliyomuş ve

canım kullananlar tanıdım. pek memnun kalmadılar..ama sen bilirsin tabi..

günaydın kızlar,
detoksu dün de bozmadım ama bugun pek fark yoktu..sadece 200gr..tam 59 olmuşum..
ama regl olmam gereken günlerdeyım gene olamıyorum. ve bu sabah şiş ve huzursuz uyandım..belkı o yuzden verememısımdr ama bılemıyorum..

İnşallah bu kez bozmıycam saol canım egzersiz olmadan olmaz tabi peki üst bacak ve kalça ölçün ne peki benim çok fazla ya

Canım bende egzersize ek olarak hem motive eder hemde selülitlere faydası olur diye düşünüyorum ama bakalım pazartesi ancak verebilirim siparişi​

Günaydın kıslaaarrrr...opuyorumnanaktan

Fıstık gibisin maşallah canım... Daha da fıstık olucan bu motivasyonla canımm...

Canım bende var ama pek faydasını gördüğümü söleyemicem.. Artık kullanmıyorum da açıkcası.. sen spor yaptığın sürece zaten yavaştan şekillenirsin ve selülitin azalır, ekstra ürünleri çok da gerek yok bence..

Ya canım bende yine 59 çıkıyorum ya 2 gündür deli gibi dikkat etmeme rağmen.. Yeniden Cal yapmaya başladım. Ondan olabilir mi acaba yaa??:uhm:

hoşgeldin canım.:1hug:a.s.

kaydirigubbakcemile2

Hoşgeldinnn.Ne iyi ettin de geldinnnn..opuyorumnanaktan

Hoşbuldum fıstıklar, nasılsınzı görüşmeyeli?
Özledim sizlerii.
Kötü bi haberim var, 61 kg oldum.
Yerimde saymak bi kenara geri bile gittim yani 10 günde.
Baskülüm bozuldu sık takip edemiyorum kilomu.
Bi sürede aranızda değildim malesef, sapıttım anlıyacağınız. delikafadulden

Diyete tam gaz başlıyorum bugün.
Şu ana kadar bir salatalık, biraz peynir, 2 zeytin.
Bir bardakta şekersiz çay içtim.
Öğle arasında domates yemeyi düşünüyorum.

Kollardaki sarkıklar için egzersiz önereniniz varmı kızlar?​

Günaydın kıslaaarrrr...opuyorumnanaktan

Fıstık gibisin maşallah canım... Daha da fıstık olucan bu motivasyonla canımm...

GÜNAYDINNN !!! ....Saol canım benim o fıstığı bi de ben görsem kaydirigubbakcemile3​

Hımm öyle diyosun yani bende motivasyon konusunda destek diye düşündüm ilaç... vs. den iyi yani yinede neyse düşüneyim biraz saol tekrar opuyorumnanaktan​

Süper canım ya işe yaramış sonuçta 2 gün 1200 gr ben yapamadım ama hafta sonu 2 gün düşünüyorum bakalım ayrıca bu şişlikte berbat ya ondanda olabilir dediğin gibi​

kızlar merhaba sabah biraz geç kalktım saat 9.45 ti kahvaltı hazırla ye geç olcaktı bnde onun yerine bir kase sütle k flakes yedim sonrada 50 dk plates yaptım birazdan ara öğün olarak bir şeftali yiyeceğim yarında detoksa başlayacağız ablamla beraber
teşekkürler fiume link için

üst bacak ya da kalca diye bılmıyorum ama bacaklarımı kapatıp popnun en şişkin yerınden ölçünce 95-6 arası gelıyor.bacaklarım oldukça bitişik.pelvis kemiğim cok geniş değil.iç bacak var bende sinir bozucu.Allaha şükür ki uzun bacaklıyım yoksa bu yapıyla kötü dururdu vucudum.

cal değilde belkide şu detoks hemen kılo yapıyordur ya da verdırdiği sadece su kaybıdır.ondan olabılır canım..bakalım benım nolcak.benden biliriz diycem ama regl öncesi şişkinlik gibi birsey söz konusu olabılır..
ağırlık çalışmak iyi oluyor canım.. az ağırlık çok tekrar sıkılaştırıyor kas yapmadan..bicepsten ziyade triceps çalışmanı tavsiye ederım.

Süper canım ya işe yaramış sonuçta 2 gün 1200 gr ben yapamadım ama hafta sonu 2 gün düşünüyorum bakalım ayrıca bu şişlikte berbat ya ondanda olabilir dediğin gibi​

anlayamadım regl olamıyorum ama şişim. sinir bozucu..olsam da şişsem bari..

Evet öyle de olabilir ama detoks yinede vücuttaki toksinleri atmak açısından iyidir. ben malesef sigara ve içki içen bi insan olduğum için arada iyi oluyor böyle detoks yapmak..

Evet öyle de olabilir ama detoks yinede vücuttaki toksinleri atmak açısından iyidir. ben malesef sigara ve içki içen bi insan olduğum için arada iyi oluyor böyle detoks yapmak..

diyet yaparken hazır bence sigarayı bırakmayı dene ben 2 sene önce sigarayı bıraktıgımda ömrümde ilk kez 78-9ları görmüştüm.. feci bişi idi..

merhaba arkadaşlar,
benim boyum 1.70 kilomda 67. dört gün önce kilom 70 di. bir süredirde diyet yapıyordum ve akşam yemeklerinden sonra eşimle futbol ve basketbol maçı yapıyorduk.(spor yaparken dizden göğüse kadar bir güzel streç film sarıyordum daha fazla terlemek için) bunlara rağmen kilo veremedim aldım.bu arada ben 70 kiloyu aşınca vücudum özellikle bacaklarım çatlamaya başlıyor ve çatlamaktan korktuğum için pazartesi günü lw9060 kullanmaya başladım sabah 45 dakika belimde streç filmle pilates yapıyorum ve yine akşamları diz göğüs arasına lahana yağı sürüp tekrar streç film sarıyorum ve en az 1 saat basket ve futbol maçı yapıyoruz eşim ve komşularla. bu şekilde 3 günde 2,5 kilo verdim. ilaçtan mı, pilatesten mi, lahana yağından mı yoksa akşamları turnuvalardan mı bilmiyorum ama çatlamaktan kurtulduğum için mutluyum. inşallah bu şekilde kilo vermeye devam ederim ve istediğim forma girerim. bu arada eşimde sadece akşam benimle maçlara katılıyor ve lw9060 kullanıyor ve 5günde 4 kilo verdi. herkese başarılar.

tebrik ederim güzel bir düzen kurmussunuz ama lw9060ın ne oldugunu bilmiyorum ama kısa sürede o kadar kilo vermek saglıksız olabılır diye düşündüm.hem hızlı kılo vermek de çatlak yapar..

bugünki yemek planımdan bahsetmek istiyorum;

sabah 2 dilim minik brot
2 kasık lor peynırı
domates-salatalık
3 adet közlenmıs sivri biber..

ara tahıllı activia

öğlen 1 yumurta ile menemen 2 kasık lor peynırı,2 adet etimek

3-4 adet kuru kayısı ıle 2 adet ceviz

ara 1 adet armut(pek büyüktü)

aksam yarım dilim börek ve tavuklu sebze sote yemeyi planlıyorum

bugun cok yemiş olcam meyve yok gece

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…