amanın parti yapcaktık ama kimsecikler kalmamış.. :gitme:
bilenler bilir dün flycıgımın detoksunu yapmıstım. sonuç; bir günde bir kg gitmiş..
ve ben taaaaaaaaam 59.2 olmusum... sositososito
59ları gördüm ya artık ölsem de gam yemem.. ve bugun de devam detoksa ..
Kızlar ben geldimmm.
canım fly ın herhangı bır mesajının üstüne tıkla.kullanıcının geçmiş mesajları dıye bir button cıkacak karsına..ona tıkla..kesın görürsün..Tebrikler canima.s. naasil yapiliyordu bu ben de bir deneyim.. onceki sayfalarda yazilanlari okudum ama su detokstan gene de bisey anlamiyorum ya
tebrikler cicişim bende yarım güne 400 gr vermişim
doğum günüme 1 ay kaldı o zamana kadar 3 kilo veririm inşallah
ojgeldin bajım
tatilin tadını çıkar sen.kilo verirsin elbet canım.GÜNAYDIN FISTIKLAR....
Yaz geldi ayrı bi dünyadayım diyet yapasım hiç yok
valla napıcaz bilmiyorum sporda yok zaten tatil dönüşünden beri
hayırlısı almasak bari kaydirigubbakcemile3
bilenler bilir dün flycıgımın detoksunu yapmıstım. sonuç; bir günde bir kg gitmiş..
hoşgeldin canım.:1hug:a.s.Kızlar ben geldimmm.
tesekkür ederim seker...tatilin tadını çıkar sen.kilo verirsin elbet canım.
oo kuzum tebrik ederim ne güzel ya.bende 1 haftadır 58 olmşum.oley başaracaz galiba bu işi.ama ben dün yapamadım detoksu.off çok üşengeçimm.
hoşgeldin canım.:1hug:a.s.
delikafadulden delikafadulden Tebrik ederim canımmm... Çok şükürrrrr.... süpersin harikasın.. Çok sevindim valla..:dance: :dance:
ben geldımHerkeş nereye kaybolmuş bööööle... Huhuuu
tesekkür ederim seker...
detoksu mutlaka yap düğünden önce hatta 2 kez falan yap..
fitist bir gelin ol..
cok tesekkür ederım flycım..sayende tatlım..sen görmüş olmasaydın detoksu ben daha 60larda kafayı yemekteydım.
detoks bitince alınmazsa şu kılo cok mutlu olucam..
ben geldım
leslie ile 5mil ardından 40 dk pilates yaptım..duşumu aldım. mayıştım valla..
ben de ondan korkuyorum işte ne yalan söyliyim..iki gün yapınca fixleniyor sonra kılo alınmıyor dedıler ama benım bünye sakattır. alıverır iki lokmada..dikkat etmem lazım..ayy ne güzel.. iyi yorulmuşsundur valla..
Detoks bitince çok dikkatli olmalısın.. sölemiim dimiştim emme ben yine 58-59 arası gidip geliorum.. Tartıda yine tam 58 i görünce 1 gün daha yapıcam detoksu..
Yani demek istediğim bırakınca çooook dikkat yemelisin canım..
İnsanın hayatında iz bırakan dostlarını hatırlaması için en güzel günlerden bu günde dualarınız kabul, hayatınız mutlulukla ve huzurla dolsun.. Kandiliniz kutlu olsun..
Sevgilerr..
gene aynı hatalar baslamıs.. canım bu kahvaltı.. kahvaltıda mutlaka tam tahıllı grubundan bir seyler yemek zorundasın, bu bir dilim cok tahıllı ekmek olur, kepeklı,esmer... ekmeklerinden biri olur.. 3-4 kasık yulafolur, k-flakes tarzı bişi olur... ama yemek zorundasın..
ben senden kaç yaş büyüğüm şu diyet seruvenımde eksık bir kahvaltıyla güne hiç başlamadım...
hersey senın iyiliğin için... :1hug:
tamam canım alışverişini yap en kısa zamanda..ama cnm bnm ewde sadece normal ekmek wardı bnmde hiç yemek istemedi cnm bnde yemedim gider lırım bugün kepekli birşeyler
bu arada ne detoksu bu bnde yapayım sayfa çok gerilerdeyse eğer biri bana anlatabilirmi
öğlen bol semizotlu salata yedim harikaydı daha öncede yediğimi yazmıştım bilenler bilir,yarım muz ezip muzlu süt yedim ara öğün olarakta birazdanda akşam yemeği yiycem köfte war menümde sadece :uhm:
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun arkadaslar:Saruboceq:
canım çok tebrik ederim...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ben de pazar günü yapmayı düşünüyorum...tam olarak uydun mu kendince nasıl yaptığını anlatırsan çok sevinirim...açlık hissetin mi?ayranı hazır mı aldın?içine neler kattın vs. v.s.ben iki gün yapmak isterdim ama iş yerinde yapmak zor olacağı için 2 pazar yapayım diyorum...
canım ne çok soru sormuşum...affına sığınıyorum...:a015:
o kadar da abartı yememişsin bence canım..
bir de 5mili ben de yapıyorum. 5mil=8km
gercekten o kdar yürüme sağlıyorsa en az 500-600cal yakarsın ama bana sankı 8km değilmiş gibi geliyor çünkü ben kosu bandında 7km yürüyünce çok yoruluyorum.5mil bana mısın demiyor..
evet lidayı biliyorum...çok yakın arkadaşım kullandı ve 1 ayda 19 kilo verdi...yalnız kullanırken dikkat edin arkadaşlar bazı yan etlikleri olabiliyor...tansiyon,kalp ritimlerde hızlanma gibi...ama yinede süper bişeyyy
Hoşgeldinnn.Ne iyi ettin de geldinnnn..opuyorumnanaktanKızlar ben geldimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?