60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler cicişim bende yarım güne 400 gr vermişim
doğum günüme 1 ay kaldı o zamana kadar 3 kilo veririm inşallah

Kızlar ben geldimmm.

ojgeldin bajım

Tebrikler canima.s. naasil yapiliyordu bu ben de bir deneyim.. onceki sayfalarda yazilanlari okudum ama su detokstan gene de bisey anlamiyorum ya
canım fly ın herhangı bır mesajının üstüne tıkla.kullanıcının geçmiş mesajları dıye bir button cıkacak karsına..ona tıkla..kesın görürsün..

tebrikler cicişim bende yarım güne 400 gr vermişim
doğum günüme 1 ay kaldı o zamana kadar 3 kilo veririm inşallah

ojgeldin bajım

ben de seni tebrik ederım cnm..400gr hiç fena değil bence..emınım dogumgune dek 3 kg vereceksın.. kaydirigubbakcemile5

GÜNAYDIN FISTIKLAR....

Yaz geldi ayrı bi dünyadayım diyet yapasım hiç yok
valla napıcaz bilmiyorum sporda yok zaten tatil dönüşünden beri
hayırlısı almasak bari kaydirigubbakcemile3
tatilin tadını çıkar sen.kilo verirsin elbet canım.

oo kuzum tebrik ederim ne güzel ya.bende 1 haftadır 58 olmşum.oley başaracaz galiba bu işi.ama ben dün yapamadım detoksu.off çok üşengeçimm.
Kızlar ben geldimmm.
hoşgeldin canım.:1hug:a.s.

delikafadulden delikafadulden Tebrik ederim canımmm... Çok şükürrrrr.... süpersin harikasın.. Çok sevindim valla..:dance: :dance:

tesekkür ederim seker...
detoksu mutlaka yap düğünden önce hatta 2 kez falan yap..
fitist bir gelin ol..

delikafadulden delikafadulden Tebrik ederim canımmm... Çok şükürrrrr.... süpersin harikasın.. Çok sevindim valla..:dance: :dance:

cok tesekkür ederım flycım..sayende tatlım..sen görmüş olmasaydın detoksu ben daha 60larda kafayı yemekteydım.
detoks bitince alınmazsa şu kılo cok mutlu olucam..

Herkeş nereye kaybolmuş bööööle... Huhuuu
ben geldım
leslie ile 5mil ardından 40 dk pilates yaptım..duşumu aldım. mayıştım valla..

ayy ne güzel.. iyi yorulmuşsundur valla..

Detoks bitince çok dikkatli olmalısın.. sölemiim dimiştim emme ben yine 58-59 arası gidip geliorum.. Tartıda yine tam 58 i görünce 1 gün daha yapıcam detoksu..
Yani demek istediğim bırakınca çooook dikkat yemelisin canım..

İnsanın hayatında iz bırakan dostlarını hatırlaması için en güzel günlerden bu günde dualarınız kabul, hayatınız mutlulukla ve huzurla dolsun.. Kandiliniz kutlu olsun..

Sevgilerr..

ben de ondan korkuyorum işte ne yalan söyliyim..iki gün yapınca fixleniyor sonra kılo alınmıyor dedıler ama benım bünye sakattır. alıverır iki lokmada..dikkat etmem lazım..
İnsanın hayatında iz bırakan dostlarını hatırlaması için en güzel günlerden bu günde dualarınız kabul, hayatınız mutlulukla ve huzurla dolsun.. Kandiliniz kutlu olsun..

Sevgilerr..

çok teşekkürler canım..
senin de kandilin kutlu olsun..bu gece oldugunu unutmuşum ben..
dua ederım gece hatırlattığın iyi oldu...

ama cnm bnm ewde sadece normal ekmek wardı bnmde hiç yemek istemedi cnm bnde yemedim gider lırım bugün kepekli birşeyler
bu arada ne detoksu bu bnde yapayım sayfa çok gerilerdeyse eğer biri bana anlatabilirmi
öğlen bol semizotlu salata yedim harikaydı daha öncede yediğimi yazmıştım bilenler bilir,yarım muz ezip muzlu süt yedim ara öğün olarakta birazdanda akşam yemeği yiycem köfte war menümde sadece :uhm:

tamam canım alışverişini yap en kısa zamanda..
ara öğünlerinde çok güzel bence..
köftenın yanında salata o da yoksa söğüş,yeşillik yemeye çalış..
detoks için link veriyorum kkdan.. incele,hem deneyimleri okursun.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html

bu arada hepinizin kandili mübarek olsun arkadaslar:Saruboceq:

senin de kutlu olsun şekerim..
Allah dualrını kabul etsin..

Oncelikle herkesin kandili mubarek olsun kizlar. Suan yeni uyandim saat farkindan dolayi, kahvaltimi ettim birazdan da yuruyusune cikacegim.
Kahvaltida yediklerim sunnar: Biraz buyukce bi peynir, karpuz, bir dilim kizarmis esmer ekmek. Bu arada yarim kilo gitmis :dance:kaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:

canım çok tebrik ederim...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ben de pazar günü yapmayı düşünüyorum...tam olarak uydun mu kendince nasıl yaptığını anlatırsan çok sevinirim...açlık hissetin mi?ayranı hazır mı aldın?içine neler kattın vs. v.s.ben iki gün yapmak isterdim ama iş yerinde yapmak zor olacağı için 2 pazar yapayım diyorum...

canım ne çok soru sormuşum...affına sığınıyorum...:a015:

kızlar kandılınız mubarek olsun :) ya yıne az yıyorum ama ogun yıne eskısı gıbı 2 ye döndü benim ne olcak bılmem suda anca 2 bardak ıcıyorum onceden ne guzel 3 ana ogun 2 ya da 3 ara ogun yapıyordum dugune gıttım mıllet oo falan dedı benım dıet bozuldu nazar mı degdı ne yaptı eskı motıvasyonum kalmadı halbukı dahada devam etmem lazım motıvemın tam tersı artması lazımdı ama oyle olmadı! nıye kı? off off

olur mu hiç soracaksın tabi..
ben de yardımcı olabılırsem ne mutlu bana..

bunun kkda forumu var orayı da incele linkini atayım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...4-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz-54.html

oraya yazdığımı aynen copy paste yapayım sana önce

ben kendi detoksumla ilgili bir-iki noktayı paylaşmak istiyorum.çünkü bazı arkadaşlar hazımsızlık,gaz ve şişkinlik meselesinden ötürü kararsızlık yaşıyorlar..

benim normal zamanda ciddi boyutta bağırsak tembelliğim ve şişkinliğim var o yüzden ben sabah kahvaltısında yumurta yerıne domatesli,light kaşarlı ,iki dilim tam buğday ekmeği arasına tost yaptım,yedim. yanında domates-salatalık ve hafif acı sivri yeşil biber(biber önemli çünkü bağırsakları çalıstırıyor)yedim.
siyah çay serbest ama benım sorunlulur mutlaka çok açık içsin bu diyette..
ve nohutun kabuklarını soydum tek tek üşenmedim..
ayranın suyunu da mutlaka içme suyundan kullanın çünkü yoğurt yağsız olduğu için suyu ayrı yoğurdu ayrı gıdıyor.bazı arkadasların midesini musluk suyu bulandırmıs olabilir diye düşünüyorum.
bitki çayları en azından bir kupa içmeye çalışın..
kullandığım yoğurduda söyleyeyım.her zamanki yoğrudum olan yorsanın yarım yağlısından yaptım.
ben bu sayelerde ne şişkinlik,ne bağırsak tembellği hiç bir şey yaşamadım.

1 günlük tecrübemi paylaşmak istedim..umarım faydalı olabilmişimdir

alıntımdan ayrıca derincim;
iki saatte bir yendıgınden olsa gerek ben hiç açlık hissetmiyorum diyebılırm ama meyve falan olmaması kötü tabi..o açıdan sinir bozucu..
ben baharat olarak nane koydum bir tek tuz yok..kesınlıkle cok su iç işe yarıyor..bu cok önemli.. aslında iş yerıne de götürülür bu corba ama cok fazla idrara cıkıyorsun..
yogurt mıktarı olarak yarım kılo yogurttan yaptım gün bası
ertesi gun gene yarım kg yoğurt..

forumun en basında tam liste yazıyor

Fiume canım.. Sen ne güzel açıklamışsın öyle detoksu.. Yirim seni..zemuszemus
Sen de birebir ben gibi yapmışsın.. kaydirigubbakcemile3

Derinim mutlaka iş ortamına göre değişir ama ben işe götürerek yaptım..Bir kaba koydum.. Hatta yanıma kepçe de aldım..:roflol: 2 saatte 1 mutfağa kaçıp 1 kase yuvarlayıverdim.. Tek problem herkesin benle dalga geçmesi oldu ama onlar herzaman benle uğraşmayı severler sağolsunlar..:umursamaz:

Günlük menümü de şettiriiim

Sabah: 5 parça tahıllı simit yanında biraz peynir

Ara: sütlü nescafe

Öğlen: 3 izmir köfte, 3 ufak parça patates, 1 kaşık pilav, 1 bardak ayran, çok ufak bi parça karpuz

Ara: kandil sebebiyle 1 max kaydirigubbakcemile3

Ara: 1tabak şeftali ve üzüm

Sonra eve geldim evi süpürdüm sildim, çamaşır astım topladım, yemek yaptım..
Sonra bide 2 mil yürüdüm ve a seans callanetics yaptım..

Az önce de 1 tabak karpuz yedim tekrar..

Off çok yoruldum ama yatcam birazdan da..

kaydirigubbakcemile2
Gerçekten fiumecim doğru söylüyorsun bana da 8 km.gibi gelmiyor hareketler.Acaba tek çeşit hareket yapmadığımızdan,ayakları farklı şekillerde hareket ettirdiğimizden mi?Ben de (sonradan başağrısı çekmesem) çok rahat yapıyorum hareketleri...

Aman arkadaşlar hala lidamı diyorsunuz yaa..

Tebrikler fiume ama bana kızmayın ne olur,bu detokslarla verilen kilolar çok suniymiş gibi geliyor bendenize.Normal beslenmeye (rejim beslenmesi bile olsa) geçince sanki tekrar alınırmış gibi geliyor giden kilolar bana...Tabii bunlar tamamen benim düşüncem,yanlış da olabilir...:uhm:

Kızlar ben geldimmm.
Hoşgeldinnn.Ne iyi ettin de geldinnnn..opuyorumnanaktan

Bugün mideme indirdiklerimcokacimcoook:

Sabah:
sirkeli-ballı ılıksu

Kahvaltı:
1 dilim uno light ekmek
1 domates
3 tane tatlı-sivri biber
1 kk kadar beyaz peynir
1 kupa yeşil çay (yeşil çaya sardım bu sıralar,hiç siyah çay içmiyorum evde)

Öğlen:
3 tane light bisküvi
1 tane limonlu soda

Ara:
Biraz siyah üzüm

Akşam:
ızgara tavuk
1-2 kaşık kadar bulgur pilavı
söğüş kuru soğan
1 bardak sade soda

Biraz öncede 5 mil walk at home yaptımkaydirigubbakcemile2..Şimdi kitabımı elime alıp tembellik yapıcammmmmirmirmirmir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…