60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bu listeyi böyle yazalım tamam da ,mesela belirli günler tartılıp en çok kiloyu kim vermiş gibi bir şey yapsak.Sanırım önceden yapılıyordu.Yarışma gibi olursa,liste daha çok motivasyon sağlar bizlere bence...

Kizlar bugun kisir mi derler iste ondan yedim ama biraz fazla kacirdim sanirim o yuzden karpuz disinda bugun birsey yemeyecegim gene de kilo alir miyim acaba? (
tartı bilir :)
rica ederim cnm..bir faydam olduysa ne mutlu bana..
bir çatalını da yazarmışşşş... opuyorumnanaktan

kızlarrrr annem çay demledi ev ahalisi mutfakta. ben de çook açım.akşam yemeği yemedim sadece eti formun mısır patlağından yemiştim. napçam şimdi ben bi fikir verin nolurr
aksam yemek yemeyince doğrudüzgün geç saat illa sorun oluyor..bence illaki adam gibi öğününü yap bundan sonra.. lmaz:
sana kızan bugun aksamyemegınden sonra sapıttı ayrı mesele :umursamaz:

bence de.. en azından ortak kararla bir gün tayin edelım o gün liste yapalım..
ben oyumu pazartesinden yana kullanıyorum.

kızlar ya..
ben bugun iki dilim börek,2dilim ekmeği balzamik sirkeye bandıra bandıra yeme ve maviyesıl light gofretten(144cal)yeme hatası yaptım..hala şişim acayıp..
üstelık aksam 9da mı ne yaptım bunu..
detoksun hemen arkasından cok yanlıs oldu.. kaydirigubbakcemile

selam kızlar ben iki gün karpuz diyeti yaptım ilk gün 1 kilo verdim ikinciyi bilmiyorum sabah öğreneceğim şu an açım ve uyuyamıyorum yinede bişey yemek istemiyorumm

Bende oyumu pazartesinden yana kullanmıyorum... zemuszemus

Evet canım biraz yanlış olmuş ama olsun bugün dikkat eder toparlarsın..

teŞekkÜr ederİm de canım bb codeyİ nereye kopyalıycaz onu yapamadım Çok saĞol Şİmdİdenn

Hoşgeldin beggii..
Kodu kullanıcı panelinede profilinizi düzenleyin bolümünde aşağılarda ticker yeri var oraya yazcan canım.. Ne kadar açıklayıcı oldu bilmem..

Döndüm hanımlar günaydınlar . . .

10 gündür feci kaynatmışsınızdır tabi . . .
fılayyyyyyyy :sm_cool: bi 58 gördüm çizelgende o ne ?

Zabınım gelmiiişşş... Canımmm... Özledim seni...:sm_cool: :sm_cool: Şeniz
Bi heves bi 58 çıktım ama 3 gündür yine 58,5 59 çıkıyorum.. Ama ben yine de 58 den sayıyorum.. Öle inandırdım kendimi.. opuyorumnanaktan

Nasılsın tatlım? Nasıl geçti tatilin? Dinlendin mi güzelce?

fiume...........................76kg.............. .. 59kg...............53kg..............172cm
neseli_kiz....................76kg.................68kg................64kg.............175cm
fibula...........................64kg............ .....59kg................52kg.............160cm
Fly..............................65kg.............. ..58kg................55kg.............168cm
lunapiena.....................64kg.................55kg................54kg.............164cm
evlibarkli......................65kg..................53kg................49kg.............168cm

verdiğimiz kiloları yazmak güzel olur.ben kilo vermediğimden aynısını yazar dururum galiba.:1no2:
canım ya verdiğin kiloları alacakmısın acaba merak ediyorum.detoksla verdiklerini diyorum.

Bende oyumu pazartesinden yana kullanmıyorum... zemuszemus

..

anlamadım ben ya -tatlicadiarzu-sen şimdi pazartesi yazalımmı diyosun yazmayalım mı:uhm:
Günaydın kızlar..

hoşgeldin bacıım.güzel geçmiştir tatilin umarım.:1hug:

günaydın cicişler

günaydın tatlım.ya bu boya bu hedeflediğin kilo çok az değilmi ya.kemiklerinimi sayacaksın.:1no2:az geldi gözüme benim.
şuan ideal bi kilodasın sanırsam.

bir çatalını da yazarmışşşş... opuyorumnanaktan

bence de.. en azından ortak kararla bir gün tayin edelım o gün liste yapalım..
ben oyumu pazartesinden yana kullanıyorum.

:kedi:kaydirigubbakcemile3

Pazartesi benim için olabilir..Aslın da bütün günler kabulümdür,farketmez benim için..kaydirigubbakcemile2

Fiume ben seni çok bilinçli görüyorum bu rejim konusunda..Sen daha sonra ne yapacağını inan bizden daha iyi biliyorsundur şeker şey.....

Canım hoşşşşgeldinnnn...İnan yokluğun çok belli oluyor ...opuyorumnanaktan

canımmmm hoşbulduk . . . bebi bakmaya gitmiştim bi 10 gündür bebi baktım dinlenmek şöle dursun aynaya bile bakamadım . . . çok acayip bi olay bu ya Allah cc tüm annelere sabır versin . . .

Canım hoşşşşgeldinnnn...İnan yokluğun çok belli oluyor ...opuyorumnanaktan

lunacığım hoşbuldum . . .
teşekkür ederim tatlım benim . . .
dönüşüm muhteşem olucak inşAllah . . . 5 li rakamları görmeden ağustosu bitirmek istemiyorum gerçi henüz tartılmadım lakin almışımdır 1-2 kg . . .

Günaydın kızlar..

günaydın cnm,
keske yedıklerım yazdıklarımla kalsa idi..
gece buzdolabına akın ettım.
sabah da korkudan tartının yanına bıle yaklasamadım.

hoşgeldin sabun..özledık seni..
günaydın cicişler
günaydınlar....

her ay bır kere bu saçmalığı yapıyorum ben..o kadar çok yedim ki anlatamam..regl olamıyorum her ay 10-15gun en az gecikmeli geliyor..ben de bu süre zarfında şaşırıyorum.psikolojik olarak çok olumsuz oluyor.kendime söz geçiremiyorum. :umursamaz:

sabuncum, biliyor musun sen yokken ben 59 olmuştum ama dünki faciadan sonra ne haldeyim bilmiyorum.tartılardan ırağım bugün.. :sinifsinif:

canım ben Pazartesileri tartılıp listeye yazalım diyorumm....zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…