Selam kızlar...
Ben de imkanı yok artık artık 55'in altına 100 gr.cık dahi inemiyorum.Pazara kadar tartılmayacağım artık.
Bugün yediklerim:
Sabah:
sirke+bal karışımı
Yarım saat sonra:
2 kupa şekersiz yeşil çay
1 domates
2 çok küçük parça dil peyniri
2 çay kaşığı kadar reçel
1 tane light ekmek
Ara:
1 nescafe (maalesef 3'ü bir arada)
2 yemek kaşığı kadar çikolatalı bir tatlı (Komşunun davetini kabul etmenin cezası)
Öğlen:
200 gr. kadar siyah üzüm
Ara:
1 tane sırma limonlu soda
Akşam:
Yarım tabak pilav
2 küçük parça tavada kızarmış kemiksiz tavuk budu (Akşam dengeyi iyice bozdum farkındayım.Off da offf)
Bugün yemek anlamında kabus gibi bir gündü kızlar..Yarın çok dikkatli olmam lazım...Birazdan da 5 mil yürüyüş egzersizi yapayıcam,yediklerimin yanında o bile az kalır biliyorum ama hiç yapmamaktan iyidir değil mi?
Bugün yediklerim..
Sabah: yarı kaşarlı poaça
Ara: 1 paket mavi yeşil çubuk kraker, ice tea şeftali light
Öğlen: ızgara tavuk, 1 kaşık kadar pilav, 4-5 tane parmak patates, 1 bardak ayran
Ara: 1şeftali, 1 tabak üzüm
2 mil yürüyüş, çok şükür callaneticse başladım yeniden. 1 seans da callanetics
Akşam: 1 dilim karpuz
fly o corbayı bir günde mi içecektık yoksa ıkı gunde mı?
ben tarife göre yaptım hepsını bugun içtim bitirdim.yanlıs mı yaptım yoksa??
yok canım doğru yapmışsın... günde 2 litre dioo... Bana 2 litre fazla gelmişti ama işte içebildiğin kadar..
benım gözume cok gözuktu 2 lıtre ben 1litre ile hazırladım.bol su içtim her kase ile.. ama malzemeden çalmadım opuyorumnanaktan doğru yapmışımdır umarım. o kadar kötü gelmedı bana..tuzda koymadım..tansıyon sorunum olmadı.. yarın tartıda sonuc alırsam 2.gün de yapıcem.
lalecım cok tsk ederım basladım valla ıkı gunudr cok fazla yememeye calıyorum bende verecem ıns vermem gerkıyo kendımle barısmam ıcın haklısın buraya bakınca daha cok motıve oluyorum aslında herkese tskler bu yuzden yarın yuruyusede cıkacam ıns bakalım kılomda degısme olursa daha ıyı motıve olurum ıns:çok üzgünümfisfisfisevet verebılırsın ama yeter ki 3 ana 3 ara ogun ye ve bol su ıc borek falan pek yeme yede az ye mesela kahvaltıda diet ekmek yerine 1 adet börek yiyebilirsin illa çikolata yiyeceğim diyorsan sabah kahvaltısından sonra 2-3 parca cıkolata ye :) ama bı daha yeme yanı kahvaltıda serbest tabı fazla olmaması sartıyla bi daha yasak :) ben mesela kahvaltı sonrası hep 3 bisküvi yerim :) ya da 2-3 parca cıkolata nescafeyle beraber ama bi daha yememeye çalışırım hadi hayırlısı ben verdim sen niye veremeyeceksin ki! yeter ki kendine güven o zaman hallolur :) ben vercem de verirsin bide buraya katıl hep :)
evet lidayı biliyorum...çok yakın arkadaşım kullandı ve 1 ayda 19 kilo verdi...yalnız kullanırken dikkat edin arkadaşlar bazı yan etlikleri olabiliyor...tansiyon,kalp ritimlerde hızlanma gibi...ama yinede süper bişeyyy
Canim bu lida nasil birsey ?
Günaydın canlarr...opuyorumnanaktan
Ya yapmayın kızlar.. bu zayıflama ilaçları çok tehlikeli.. Allah korusun ölüme kadar gidebiliyor.. Kendinize zarar vermeyin nolur.. Sağlığınızdan olmayın..lmaz:
sanada günaydın flyyy ablacım
bugünden itibaret sıkı diyete geri döndüm yani aburcubursuz diyete kahvaltı hazırladım yiycem şimdi
mutluyum burda olduğum içinhihoyyytzemuszemus
Evet hayatim haklisin yolladigim ilk mesajdan sonra ben de arastirdim ve kullananlara ne kadar zarar verdigini ogrendim. Gonul istemez mi hemencecik gitsin su kilolar kendimize guvenimiz gelsin biraz. Ama sagligimi tehlikeye de atamam yani.
GÜNAYDIN FISTIKLAR....
Yaz geldi ayrı bi dünyadayım diyet yapasım hiç yok
valla napıcaz bilmiyorum sporda yok zaten tatil dönüşünden beri
hayırlısı almasak bari kaydirigubbakcemile3
bir haslanmış yumurta bir salatalık taze nane we kibrit kutusundan biraz daha büyük peynir yedim bir bardakta çay içtim bu kadar kızlar ekmek yemedim hiç
amanın parti yapcaktık ama kimsecikler kalmamış.. :gitme:
bilenler bilir dün flycıgımın detoksunu yapmıstım. sonuç; bir günde bir kg gitmiş..
ve ben taaaaaaaaam 59.2 olmusum... sositososito
59ları gördüm ya artık ölsem de gam yemem.. ve bugun de devam detoksa ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?