60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o kadar da abartı yememişsin bence canım..
bir de 5mili ben de yapıyorum. 5mil=8km
gercekten o kdar yürüme sağlıyorsa en az 500-600cal yakarsın ama bana sankı 8km değilmiş gibi geliyor çünkü ben kosu bandında 7km yürüyünce çok yoruluyorum.5mil bana mısın demiyor..

Bugün yediklerim..

Sabah: yarı kaşarlı poaça
Ara: 1 paket mavi yeşil çubuk kraker, ice tea şeftali light
Öğlen: ızgara tavuk, 1 kaşık kadar pilav, 4-5 tane parmak patates, 1 bardak ayran
Ara: 1şeftali, 1 tabak üzüm

2 mil yürüyüş, çok şükür callaneticse başladım yeniden. 1 seans da callanetics

Akşam: 1 dilim karpuz

fly o corbayı bir günde mi içecektık yoksa ıkı gunde mı?
ben tarife göre yaptım hepsını bugun içtim bitirdim.yanlıs mı yaptım yoksa??

fly o corbayı bir günde mi içecektık yoksa ıkı gunde mı?
ben tarife göre yaptım hepsını bugun içtim bitirdim.yanlıs mı yaptım yoksa??

yok canım doğru yapmışsın... günde 2 litre dioo... Bana 2 litre fazla gelmişti ama işte içebildiğin kadar..

yok canım doğru yapmışsın... günde 2 litre dioo... Bana 2 litre fazla gelmişti ama işte içebildiğin kadar..

benım gözume cok gözuktu 2 lıtre ben 1litre ile hazırladım.bol su içtim her kase ile.. ama malzemeden çalmadım opuyorumnanaktan doğru yapmışımdır umarım. o kadar kötü gelmedı bana..tuzda koymadım..tansıyon sorunum olmadı.. yarın tartıda sonuc alırsam 2.gün de yapıcem.

Hadi bakalım.. Merakla bekliyorum tatlım..opuyorumnanaktan

evet lidayı biliyorum...çok yakın arkadaşım kullandı ve 1 ayda 19 kilo verdi...yalnız kullanırken dikkat edin arkadaşlar bazı yan etlikleri olabiliyor...tansiyon,kalp ritimlerde hızlanma gibi...ama yinede süper bişeyyy

lalecım cok tsk ederım basladım valla ıkı gunudr cok fazla yememeye calıyorum bende verecem ıns vermem gerkıyo kendımle barısmam ıcın haklısın buraya bakınca daha cok motıve oluyorum aslında herkese tskler bu yuzden yarın yuruyusede cıkacam ıns bakalım kılomda degısme olursa daha ıyı motıve olurum ıns:çok üzgünümfisfisfis

Canim bu lida nasil birsey ?

Ya yapmayın kızlar.. bu zayıflama ilaçları çok tehlikeli.. Allah korusun ölüme kadar gidebiliyor.. Kendinize zarar vermeyin nolur.. Sağlığınızdan olmayın..lmaz:

Evet hayatim haklisin yolladigim ilk mesajdan sonra ben de arastirdim ve kullananlara ne kadar zarar verdigini ogrendim. Gonul istemez mi hemencecik gitsin su kilolar kendimize guvenimiz gelsin biraz. Ama sagligimi tehlikeye de atamam yani.

GÜNAYDIN FISTIKLAR....

Yaz geldi ayrı bi dünyadayım diyet yapasım hiç yok
valla napıcaz bilmiyorum sporda yok zaten tatil dönüşünden beri
hayırlısı almasak bari kaydirigubbakcemile3

sanada günaydın flyyy ablacım
bugünden itibaret sıkı diyete geri döndüm yani aburcubursuz diyete kahvaltı hazırladım yiycem şimdi
mutluyum burda olduğum içinhihoyyytzemuszemus

Tekrar hoşgeldin tatlım... Hadi bakalım hep beraber.. opuyorumnanaktan

Evet hayatim haklisin yolladigim ilk mesajdan sonra ben de arastirdim ve kullananlara ne kadar zarar verdigini ogrendim. Gonul istemez mi hemencecik gitsin su kilolar kendimize guvenimiz gelsin biraz. Ama sagligimi tehlikeye de atamam yani.

Tabi canım.. Sağlık olmadıktan sonra zayıf olsan ne farketcek dimi ama..

GÜNAYDIN FISTIKLAR....

Yaz geldi ayrı bi dünyadayım diyet yapasım hiç yok
valla napıcaz bilmiyorum sporda yok zaten tatil dönüşünden beri
hayırlısı almasak bari kaydirigubbakcemile3

Canım günaydın.. Tatil sonrası tekrar motive olmak çok güç oluyo gerçekten.. Hadi ama artık yeniden başlama zamanı geldi...

Hadiiiii hop hop..zemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile3

bir haslanmış yumurta bir salatalık taze nane we kibrit kutusundan biraz daha büyük peynir yedim bir bardakta çay içtim bu kadar kızlar ekmek yemedim hiç

bir haslanmış yumurta bir salatalık taze nane we kibrit kutusundan biraz daha büyük peynir yedim bir bardakta çay içtim bu kadar kızlar ekmek yemedim hiç

gene aynı hatalar baslamıs.. canım bu kahvaltı.. kahvaltıda mutlaka tam tahıllı grubundan bir seyler yemek zorundasın, bu bir dilim cok tahıllı ekmek olur, kepeklı,esmer... ekmeklerinden biri olur.. 3-4 kasık yulafolur, k-flakes tarzı bişi olur... ama yemek zorundasın..
ben senden kaç yaş büyüğüm şu diyet seruvenımde eksık bir kahvaltıyla güne hiç başlamadım...
hersey senın iyiliğin için... :1hug:

amanın parti yapcaktık ama kimsecikler kalmamış.. :gitme:

bilenler bilir dün flycıgımın detoksunu yapmıstım. sonuç; bir günde bir kg gitmiş..

ve ben taaaaaaaaam 59.2 olmusum... sositososito

59ları gördüm ya artık ölsem de gam yemem.. ve bugun de devam detoksa ..

Tebrikler canima.s. naasil yapiliyordu bu ben de bir deneyim.. onceki sayfalarda yazilanlari okudum ama su detokstan gene de bisey anlamiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…