60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım kusura bakma anca cevap yazabiliyorum.. Yeni eve geldim, dün akşam arkadasta kaldım...

Evet yeşil mercimekte haşlancak canım.. Yok malesef yağ parçalarını görmedim canım.. ama sık sık çişim geldi valla..

merhaba kızlara.s. 67 kiloyum 1.58 boyundayım 25 yaşındayımm ve şişmanımmmmm 57 kilo olmak istiyorummm yardımmmmmmmmmmm:gitme::gitme:

Hoşgeldin..a.s.

Sen de hoşgeldin..a.s.

flyyy cicişim sen hazır ayranla mı yaptın yoksa ayranını sen mi yaptın.yağsız yoğurtmuydu yoksa normal mi, bide ben hiç ayran yapmadık kaç bardak yoğurda kaç bardak su konuluyor?çok soru sordum ciciş

ben light yoğurtu sulandırdım canım biraz.. Suyunu göz kararı koydum ama o konuda tam bişey söleyemem malesef canım..

Canımmmm... Sarammmm.... Özledim seniii..... Geri geldiğine çok sevindim tatlım...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :asigim: :asigim: Şeniz Şeniz

merhaba bende yeniyim 67 kiloyum boy hedefim 60 olmak umarim veririm

Sen de hoşgeldin....a.s.

Kızlar kızlar... Çok fenayım..

Sabah gayet güzel 2 dilim ekmek peynir domatesle kahvaltı ettim.. saat 12'yi geçiyordu yediiğimde..

Sonra sen arada bişeyler yemeyi unut.. Saat 8'e geliodu, o kadar çok acıktım ki.. Burger'a girdik ve ben koca bir menüyü mideye indirdim... Şu anda midem felaket rezene çayı içicem şimdi rahatlatsın diye.. Kesinlikle uzun süre aç kalmamak lazım.. Tekrardan kanıtladım yaniii... Abboooowwww.... Ölüommmm....:bbo: :bbo:

(Küçülen midemi ben de biraz fazla doldurduğum zaman felaket ağrılar çekiyorum,eritene kadar...Soda içmeni tavsiye ederim,ben de işe yarıyor..)

Aslında bugünkü bütün yediklerin bunlar ise,toplamda aldığın kalori düşünülünce çok değil,hatta az bile...Tabii akşam sekizden sonra yemen ve karbonhidratın vücutta dönüştüğü eserler bakımından birazcıkcıkyerimseniben fena tabii...Olsun be fulyacım sonradan dengelersin olur biter..Afiyet olsun hayatımmmm..kaydirigubbakcemile2
(Ben de dün akşam saat dokuz gibi magnumu indirdim mideye,kendimi afedersin sığır gibi hissediyordum dün gece,bugün az yedim vallahi kuş gibiyim)

Sabah: 1 paket çizi
Öğlen : Kaşarlı tost
Akşam : 2 biber dolması
Gece: Kaşarlı tost + 2 şeftali :S

Ya kendime dur diyemiyorum çok acayip şeyler oldu birden.Çok acayip acıkıyorum su içiyorum yine 10 dk sonra açım yiyiyorum yine açım.Anlamadım of.Yemeyince midem ağrımaya başlıyor bişeylermi var ya.Ne güzel gidiyordu diyetim 2 gün üst üste mc yiyince böyle oldu.Ne yapmalıyım

masalllah cok guzel vermıssın tebrık ederım darısı basıma:)benı cesaretlendırdın gercekten haklısın abur cubura dıkkat etmek lazım zaten cok su ıcerım ama bılmem sakınkı yapıstı kaldı bu kılolar en fazla 63 dustum gecen yıl hala umut vad edıyomuyum

Kızlar bu sabah tatilden önceki kiloma dönmüş bulunuyorum,yani tartı 55'i (55.1'i aslında) gösterdi çok şükür:lepi:..Bir haftada yaklaşık 1,5 kilo verdim sanırım.Tabi reglim bitti,sanırım bunun da etkisi var.
Bu arada bu kilonun şerefine bu sabah,dünden yaptığım erik reçelinden bayağı yedim,kendime ödül olsun diye..zemuszemus

Yola devam..2. hedefim 54'e bir an önce ulaşmak ve herkesin istediği kiloya bir an evvel varması dileği ile....Hepinizi çokkkkaydirigubbakcemile3

canım çok tebrik ederim...kaydirigubbakcemile3 benim hedefim olan kilodasın...ben de kendime ramazan bayramına kadar 55 olma hedefini koydum ayda 1 kilo veren biri olarak :çok üzgünüm: bu hedefi gerçekleştirme şansım zor görünüyor ama bakalım...bende bu sabah 58 gibi geldim inanamadım acaba bozuldu mu tartı diye düşündüm... çünkü yıllık izindeyken çok fazla iştahlıydım 3 kilo alsam bile şaşırmazdım...ve hala iştahımı kontrol altına alamadım...eğer gerçekten 58 olduysam sanırım hedefime ulaşmam daha kolay olacak...yerimseniben

Luna kutlarim canim hayal gibi Benim icin yok bende tik yok artik ilac kullanmayi dusunuyorum acikcasi evli sen kullandiginda vermismiydin canim bende onu almayi dusunuyorum

iyi pazarlar güzel bayanlar :)
hedefime az kaldı azzzz,başaracağım inanıyorum,simit diyetine başladım ramazandan önce gireceğim bu gruba bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :teytey:

iide kızlar lıstenız falan yokmu((((((((((((((( ben yenı dogum yaptım nerden nasıl baslıcam hıc bılmıom...hıc fazla kılom olmadı...evlendım kılo aldım ustune gebelık derken şiştim..hep 51 52 dım...çok panık bır haldeyım nasıl vercem bılmıom...fıkır verrsenız cok sevınırım kızlar..:gitme:

hedefim 10 kılo..sunanda 65 im..55 olsam yeter gerısı gelır..dogumda 75 dım..emzrdıkçe erıdım..ama abur cubur yıyom..cukusuz duramıom ..bı oturusta 1 kavanoz nutella yıyebılıtem var:lepi: yemekle aram yok yane..bugun heccccccccc bıse yemedım bu saat oldu..sadece kahvaltı o kadar...yardım lutfennn..bal sirke falan ne bu arada??? işe yarıomu??nası yapılıo..nolur cvplarınızı beklıomm..herkese formda gunlerryerimseniben

Teşekkürler sevgili derin..

3 kilocuk bir şeyin kalmış o zaman...Ramazan bayramı hedefine ulaşamamış olsan bile eminim bu günden daha yakın olacaksın.Lütfen kendine inan ve konsantasyonunu kaybememeye çalış...

Luna kutlarim canim hayal gibi Benim icin yok bende tik yok artik ilac kullanmayi dusunuyorum acikcasi evli sen kullandiginda vermismiydin canim bende onu almayi dusunuyorum

Teşekkürler pelincim..

Tüm uğraşlarına rağmen kilo veremiyorsan mutlaka yanlış giden bir şeyler vardır.Spor falan yapabiliyormusun bilmiyorum ama büyük ihtimalle hareketsizliktir bunun nedeni...ılaç konusunda ise çok dikkatli ol lütfen.Ben abur cubur isteğimi sağlık bakanlığı onaylı bir krom hapı ile giderdim fakat diğer zayıflama hapları çok tehlikeli biliyorsun.Kullanmadan önce mutlaka bir uzmana danışmanı hatta tahlillerini yaptırmanı tavsiye ederim...

iyi pazarlar güzel bayanlar :)
hedefime az kaldı azzzz,başaracağım inanıyorum,simit diyetine başladım ramazandan önce gireceğim bu gruba bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :teytey:

Amanın bu ne güzel bir enerji böyle..

Böyle pozitif birine grupta görmek beni de çok mutlu eder inan..(gerçi benim de bu grupta olmamam lazım ama kopamıyorum buradan ne yapayım)

Ben sabah kahvaltıdan yarım saat önce ve akşam yatmadan hemen önce sıcağa yakın bir bardak ılık suya,2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve yarım çay kaşığı kadar da balı karıştırıp içiyorum..ışe yaradımı,ben de yaradı sanırım.Sabahları iştahımı kestiğini farkediyorum,bir de kesinlikle sindirim sistemini hızlandırıyor...

Selam kizlar.. (=
Kadinlar kulubune yeni uye oldum. 68kg'm, amacim 50'li kilolara inmek. Beni de araniza alirsaniz cok mutlu olurum.

Hepinize mutlu pazarlar a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
tabiki nedemek hosgeldin aramıza

Tesekkrlr canım hosbulduuk

ben karpuz diyeti yapiyorum arkadaslr cok farketti gercektn daha ikinci gunden 1,5 kg'a yakın verdm. gene de zorluyor bazen her ogunde karpuz karpuz bir sure sonra bunaltiyorkafamçokkarıştı ama durmak yok :dance:

güzel fikir bence bende deneyim 2 3 gün

Selam kizlar.. (=
Kadinlar kulubune yeni uye oldum. 68kg'm, amacim 50'li kilolara inmek. Beni de araniza alirsaniz cok mutlu olurum.

Hepinize mutlu pazarlar a.s.

Hoşgeldin lindsey...Karpuz diyetini tam olarak nasıl yapıyorsun.Hiç yemek yemiyor musun?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…