60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Saol canım.. Kilo verme durumuma göre haftaya belki bir gün daha yaparım.. Böle bi gün bi gün daha iyi sanki.. Ayda 2 farklı günde yapılabülüüü kanımca... sende 1-2 kilo verirsin işallah tatlım..
haklsın sen de böyle dene..umutlandım bak sen kılo verınce pazartesiyi iple çekıyorum.
kıyamam fibuşuma.. gecmiş olsun canım.iyi bak kendıne vitamin al.. hatta mümkünse bikac gun gıtmesen işe.. grip illa dinlenme ile geçer..

seninle birlikte bende yapacaktım o detoksu ama hastalanınca kaldı.iyileşeyim bende yapacağım onu.
hihoyyyt

sen iyiyleş beraber yaparız detoksu..
ben pzrtesi yepıcem

bugün yiyeceğim mönümü yazayım;

sabah kahvaltı; 2 yemek kasıgı kadar z.yagı,nar ekşisi,domaes,salatalık
2 kasık lor
1 kk peynır
2 dl tam bugday

sağlam bir kahvaltı olmuşşşş.çok şişim şu an. hazırlanıp dısarı çıkıcam erkenden...hoş ne zamana çıkıcam bellı değil. aksama dek bişi yemeyi düşünmüyorum.
aksam da salata yiycem dısarda finito

akşama kadar bişey yememek olur mu şekerim ya.naısıl dayanacaksın?

akşama kadar bişey yememek olur mu şekerim ya.naısıl dayanacaksın?

fibula canım,hiç kilo veremıyorum ya moralim feci bozuk artı şişliğim var.bağırsaklarım çalısmıyor o yuzden zeytınyagı yedım. zaten alısverıs merkezıne gidicem. cok acıkırsam form bisküvi falan yerım.ama şu an sinirlerim öyle bozuk ki ne yapıcagımı bılmıyorum.

canım biraz rahatla.boyuna göre kilon iyi.sen gerçi kendini rahat hissettiğin kiloda olmak istiyorsun.sıcaklardandır o şişkinlik.vereceğin kiloyu vermişsin zaten.0 beden mi olmayı düşünüyorsun yoksa.:uhm: biraz unut bu kilo verememe olayını.sen hep çok güzel besleniyordun zaten.ona devam et.şişkinlik için haftada bi kere çiçek unu varmış.onu dene.

bizimkiler bana kilo verme elin yüzün sarardı deyip duruyorlar.ama ben hala aldığım 38 beden gömleğe giremiyorum.ya sen kilo veremiyorum diye üzülüyosun.ben ne yapayım.160 boya 60 kilo.tostoparlak geçinip gidiyorum.evde artık karışanımda çok.neymiş halsizmişim.,kötü görünüyomuşum.sanki kilo verebiliyomuşum gibi kilo verme diyolar.

çok teşekkürler Flyyy ve fiume a.s.
elimden geleni yapmaya çalışıyorum,tatilede gideceğim ama inş. almadan dönerim :Saruboceq:

Selam ben alinti yaparak yazamiyorum tatlilar telden yazdigim icin yine hareket yok bende allahim ac birakicam sonunda kendimi o olacak bu nedir ya kabullenemiyorum da bu kiloyunveremiyorumda

merhaba arkadaşlar,
dün nöbetçiydim. o nedenle detoks resmen bozuldu.uykusuzluk ve yorgunluktan yapamadın.ama yinede net 1 kilo gitmiş.ve bağırsaklarım biraz kötü olmuş.rahatlamış olsam galiba yarım kilo da öyle farkeder.bir de kahvaltıda barttım.aslında abarttım da biraz hafif kalıyor.köy ekmeği vardı taş fırında pişmiş.dayanamadım çatlayana kadar kahvaltıda yedim.belki ben de haftaya tekrarlayabilirim.
görüşürüz byeee

canım o diyet ayda bır kez yapılıyor.fly sadece bır gun yaptıgı ıcın yenılemek ıstıyor

tebrık ederım bu arada a.s.

yine 600 gr vermişsin tatlım oda güzel..
Hadi bakalım iyi sporlar..opuyorumnanaktan

600 gramaa nasıl sevndm sormaa canım ya ki akşam spor yaptğım için tartıda göstermiştr heralde kendinii olsn bn yinede sevndim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sana da cok kolay gelsin canım..

saol canım nohut u fln.da ısladım inş.yarın yapacağım sonucu yazacağım direk

1 kg gitmş canım o da çok güsel tebrk ederm =))

bugünkü listeye aynen devam hiç bi oyunbozanlık yapmadımm yapmıcamdaa kesin kararlıyım detox u da yaptım mı bakalım p.siye hayırlısı delikafaduldendelikafadulden spor salonunda ki kaydım bitti kızlarr ,artık çok yorulmştum zaten bu hafta aşırı bi halsizlk wardı kilo verememe nedenim o da olabilirr şu tatil boyunca kendimi zorlamamayı düşnüorum pek..yememe dikkat etmeeye devm edeceğim zatenn vücudumun toplanmasıı gerek çok halsizz fisfisfisfisfisfisfisfisfis

bn çıkıorum kızlar hepiniz kndinize ii bakın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan öptüm hepinizii ben bu akşam bursaya gidiceğim düğün için pazar gecesi yada p.tesi sabh dönücem sonrada ya direk p.tesi tatile yada salı tatile gideceğim..çok özlicm sizi sonuçları yazmaya uğrarım yine kızlarrr ..

merhabalar kızlar 3 gündür doludizgin misafir ağırlıordum ve hiç giremedim tabi bu arada diette bozuldu ne yazıkki.. ama bunun acısını çıkarıcam..

Evet bugün yediklerimi bi yaziim bakiim..

sabah: 2ufak parça ayçekirdekli simit. yarım kk beyaz peynir,1 üçgen krem peynir, bolca salatalık
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: tavuklu salata, 1 bardak ayran
Ara: 1 tabak karpuz

Akşam dışarda yicez ne yesem acaba bilemiyorum..
Yanlız akşam kesin içki içicem sevdiceğimin kuzeninin süpriz partisi var oraya gidicez.. Yarın toparlarım.. Pazarda benim kuzenimin düğünü var.. Bitmio atraksiyonlar valla.. Ben nasıl rejim yapimm..naniknanik kaydirigubbakcemile3

cicişlerim kocişle yeni tanışmışız gibi anlaşmaya çalışyoruz.daha doğrusu anlaşamıyoruz

ne kadar güzel heycan canım sen bu hevesle bence istediğin kiloya düşercin ciciş

Kızlar ben bu detoksu 2 gün yapamiicam.. Hem midem bi garip oldu.. Başım falan dönüyo.. Keyfim kaçtı.. Bugünü bitirrim ama yarın yapmam artık..
Bari bi işe yarar işallah..:bbo:

flyyy şekerim ben geçmşe baktım ama bulamadım bu detoksu tekrar yazarmısın sen nerden buldun bide kaç günde kaç kilo verdiriyor

çok gemiş olsun canım kendine çok dikkat et

bebişim nerdesin sen sabahtan beri baküüümmm...

Valla süper bi detoks bu sevdim.. Du bak sana da alıntı yapiim..

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

ALINTIDIR

Ben sadece 1 gün yaptım ve içine biraz tuz kattım ayranın.. 1 kg verdim...:dance: :dance:

ha ama senin buna ihtiyacın yok bence...... O ayrııı...

şekercik çok teşekkür ederim kardeşimde bende karar verdik en azından 1 gün uygulayacağız pazar günleri diyet yapamıyorum malesef cicişim sen o yağları gördün mü.yeşil mercimekte haşlancak dimi tatlım
ben geçen sene 1 ilaç kullanmıştım kilo çok verdirmemişti ama resmen parça parça giden yağları görmüştüm

merhaba kızlara.s. 67 kiloyum 1.58 boyundayım 25 yaşındayımm ve şişmanımmmmm 57 kilo olmak istiyorummm yardımmmmmmmmmmm:gitme::gitme:

Evlicim su kullandigin ilaci bana bi yazarmisin ozeldende olabilir ben bu sekilde veremiyerek iki hafta Daha deniycem olmadi cok korksamda ilac kullinicam bide canim bak biz esimle cok severek evlendik AMA Ilk Uç yildidistik ayrilik noktasina geldik AMA direndik simdi onsuz nefes alamam gibi geliyor oda ayni sekilde diycem karsindaki insan karekter olarak kotu degilse fikir mucadeleleriniz varsa hallolur hatta cok emek cok Sevgi demek :))anlatmiyosun kicanim anlat yardimimiz olur belki tarafsiz gozle bakariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…