seninle birlikte bende yapacaktım o detoksu ama hastalanınca kaldı.iyileşeyim bende yapacağım onu.
haklsın sen de böyle dene..umutlandım bak sen kılo verınce pazartesiyi iple çekıyorum.Saol canım.. Kilo verme durumuma göre haftaya belki bir gün daha yaparım.. Böle bi gün bi gün daha iyi sanki.. Ayda 2 farklı günde yapılabülüüü kanımca... sende 1-2 kilo verirsin işallah tatlım..
kıyamam fibuşuma.. gecmiş olsun canım.iyi bak kendıne vitamin al.. hatta mümkünse bikac gun gıtmesen işe.. grip illa dinlenme ile geçer..slm kızlar uzun süredir katılamıyorum size.nasılsınız.neler yapıyorsunuz.ben evlilk stresine girdim.bunalımdayım galiba.:çok üzgünüm: evlilik fikri yordu beni.halsiz düşümüşüm.grip oldum birde üzerine.temmuz sonu ben iş yerimde hırkayla oturuyorum şu anda ve donuyorum hala.58 kiloyuda gördüm tartıda.hastalıktan dolayı vermişim galiba.çok halsizim ama.çok mutsuzum.sizide takip edemiyorum.
hihoyyytseninle birlikte bende yapacaktım o detoksu ama hastalanınca kaldı.iyileşeyim bende yapacağım onu.
bugün yiyeceğim mönümü yazayım;
sabah kahvaltı; 2 yemek kasıgı kadar z.yagı,nar ekşisi,domaes,salatalık
2 kasık lor
1 kk peynır
2 dl tam bugday
sağlam bir kahvaltı olmuşşşş.çok şişim şu an. hazırlanıp dısarı çıkıcam erkenden...hoş ne zamana çıkıcam bellı değil. aksama dek bişi yemeyi düşünmüyorum.
aksam da salata yiycem dısarda finito
akşama kadar bişey yememek olur mu şekerim ya.naısıl dayanacaksın?
fibula canım,hiç kilo veremıyorum ya moralim feci bozuk artı şişliğim var.bağırsaklarım çalısmıyor o yuzden zeytınyagı yedım. zaten alısverıs merkezıne gidicem. cok acıkırsam form bisküvi falan yerım.ama şu an sinirlerim öyle bozuk ki ne yapıcagımı bılmıyorum.
merhaba arkadaşlar,
dün nöbetçiydim. o nedenle detoks resmen bozuldu.uykusuzluk ve yorgunluktan yapamadın.ama yinede net 1 kilo gitmiş.ve bağırsaklarım biraz kötü olmuş.rahatlamış olsam galiba yarım kilo da öyle farkeder.bir de kahvaltıda barttım.aslında abarttım da biraz hafif kalıyor.köy ekmeği vardı taş fırında pişmiş.dayanamadım çatlayana kadar kahvaltıda yedim.belki ben de haftaya tekrarlayabilirim.
görüşürüz byeee
yine 600 gr vermişsin tatlım oda güzel..
Hadi bakalım iyi sporlar..opuyorumnanaktan
sana da cok kolay gelsin canım..
slm kızlar uzun süredir katılamıyorum size.nasılsınız.neler yapıyorsunuz.ben evlilk stresine girdim.bunalımdayım galiba.:çok üzgünüm: evlilik fikri yordu beni.halsiz düşümüşüm.grip oldum birde üzerine.temmuz sonu ben iş yerimde hırkayla oturuyorum şu anda ve donuyorum hala.58 kiloyuda gördüm tartıda.hastalıktan dolayı vermişim galiba.çok halsizim ama.çok mutsuzum.sizide takip edemiyorum.
merhaba arkadaşlar,
dün nöbetçiydim. o nedenle detoks resmen bozuldu.uykusuzluk ve yorgunluktan yapamadın.ama yinede net 1 kilo gitmiş.ve bağırsaklarım biraz kötü olmuş.rahatlamış olsam galiba yarım kilo da öyle farkeder.bir de kahvaltıda barttım.aslında abarttım da biraz hafif kalıyor.köy ekmeği vardı taş fırında pişmiş.dayanamadım çatlayana kadar kahvaltıda yedim.belki ben de haftaya tekrarlayabilirim.
görüşürüz byeee
Mervişim nasıl oldun?? Nedir durumlar??
İlk kasemi içiyorum su anda.. Tadı fena diil cacık gibi.. Biraz tuz kattım ayranı yaparken ben tnsiyonum düşmesin diye.. Onun dışında bi değişiklik yok.. Bakalım sonuç ne olucak merak ediyorum valla..
bır ara anlat canım aksam neler oldu neler bıttı...
bu arada ne detoksuymus bu..anlat bakiim..
afiyet olsun canım.ben de ancak pzartesi baslayabılcem. kac kılo gıttı dıye rapor ıstıyırum haberın olsun opuyorumnanaktan
benım de planlarım var kızlar;
erkek arkadasımla 15agustos cıkma yıldönumumuz(o zamana dek 58 olmak ıstıyorumof yaaa..kendıme şık bir elbıse alıcam o aksam ıcın ve güzel bır yemek planı yapıyor benımkı ,,sımdıden söyledı ;diyet mıyet yok o gün dıye-alkol-yemek-tatlı herseyıyle adam gıbı bir öğün yıyelım,bıktım diyetten diyor-sankı dıyetı beyfendı yapıyor)hedıye almadım daha bu arada .. hedıye için fikirlere açığım...
22 agustos ise dogum gunum(şimdiden söyledım,kutlamayı unutmayın diye zemuszemus) o gun için de mutlaka pasta sürprizi falan olur. o hafta dıyet mıyet yok yanı..15ıne kadar 58 olursam bir hafta mola vermeyı kılo sabıtlemeyı düşünüyorum.
of ya insallah olur.
flyın detoksuna güvenıyorum.pazartesi yapıcem bakalım.ama pazartesi tartıldıgımda 59larda olsam keske..
bir de fly bişi okudum.kılo verme zamanını bılenler zaten kılo verılecegı zaman yapmayın dıyorlar ama ben bılmıyorum kılo verecegı zamanı benım bunye dengesız..
Kızlar ben bu detoksu 2 gün yapamiicam.. Hem midem bi garip oldu.. Başım falan dönüyo.. Keyfim kaçtı.. Bugünü bitirrim ama yarın yapmam artık..
Bari bi işe yarar işallah..:bbo:
slm kızlar uzun süredir katılamıyorum size.nasılsınız.neler yapıyorsunuz.ben evlilk stresine girdim.bunalımdayım galiba.:çok üzgünüm: evlilik fikri yordu beni.halsiz düşümüşüm.grip oldum birde üzerine.temmuz sonu ben iş yerimde hırkayla oturuyorum şu anda ve donuyorum hala.58 kiloyuda gördüm tartıda.hastalıktan dolayı vermişim galiba.çok halsizim ama.çok mutsuzum.sizide takip edemiyorum.
cicişlerim kocişle yeni tanışmışız gibi anlaşmaya çalışyoruz.daha doğrusu anlaşamıyoruz
ne kadar güzel heycan canım sen bu hevesle bence istediğin kiloya düşercin ciciş
flyyy şekerim ben geçmşe baktım ama bulamadım bu detoksu tekrar yazarmısın sen nerden buldun bide kaç günde kaç kilo verdiriyor
çok gemiş olsun canım kendine çok dikkat et
bebişim nerdesin sen sabahtan beri baküüümmm...
Valla süper bi detoks bu sevdim.. Du bak sana da alıntı yapiim..
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
ALINTIDIR
Ben sadece 1 gün yaptım ve içine biraz tuz kattım ayranın.. 1 kg verdim...:dance: :dance:
ha ama senin buna ihtiyacın yok bence...... O ayrııı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?