- 30 Mart 2009
- 1.532
- 0
- 681
şekercik çok teşekkür ederim kardeşimde bende karar verdik en azından 1 gün uygulayacağız pazar günleri diyet yapamıyorum malesefcicişim sen o yağları gördün mü.yeşil mercimekte haşlancak dimi tatlım
ben geçen sene 1 ilaç kullanmıştım kilo çok verdirmemişti ama resmen parça parça giden yağları görmüştüm
Canım kusura bakma anca cevap yazabiliyorum.. Yeni eve geldim, dün akşam arkadasta kaldım...
Evet yeşil mercimekte haşlancak canım.. Yok malesef yağ parçalarını görmedim canım.. ama sık sık çişim geldi valla..
merhaba kızlara.s. 67 kiloyum 1.58 boyundayım 25 yaşındayımm ve şişmanımmmmm 57 kilo olmak istiyorummm yardımmmmmmmmmmm:gitme::gitme:
Hoşgeldin..a.s.
meraba kızlar bende yenı geldım tek basıma dıdınıyorum ama olmuyo sızın yazdıklarınız okudukca gaza gelıyorum burda daha yakın olup takıp edersem bende verebılırım sankım.25 yasındayım ve 65 kıloyum bekarım hedefım buyuk sanırım bıraz once bı 60 a ınebılsem keskeeee:1no2:
Sen de hoşgeldin..a.s.
flyyy cicişim sen hazır ayranla mı yaptın yoksa ayranını sen mi yaptın.yağsız yoğurtmuydu yoksa normal mi, bide ben hiç ayran yapmadık kaç bardak yoğurda kaç bardak su konuluyor?çok soru sordum ciciş
ben light yoğurtu sulandırdım canım biraz.. Suyunu göz kararı koydum ama o konuda tam bişey söleyemem malesef canım..
selam kısçeleeerrr opuyorumnanaktan
ben geldimmmm zemuszemus
ne zamandır katılamıyorum aranıza 3 haftadır nerdeyse hergün ihale var
ve ben çok yorgunummmm kafamçokkarıştı
ama arada girip yazdıklarınızı okudumm cevap yazmaya pek fırsatım olmadı :sinifsinif:
benim diyet iyi gidiyo galiba bu ara pek dikkat edemiyorum
ama dün sabah tartıldığımda sevgili tartım bana 61,5 dedi :lepi:
yavaş yavaş istediğim kiloya ulaşıyorum galbaaa kaydirigubbakcemile2
fulyacım senin detoks çorbasını okudum
bizim memlekette ona gavur çorbası derler kaydirigubbakcemile3
halamın favori yaz çorbalarındandır ama içine bide buğday ve nane katılır cokacimcoook
çoook ta severim
özlemişim size yazmayı yawww :kedi:
seviyorum siziii a.s.
Canımmmm... Sarammmm.... Özledim seniii..... Geri geldiğine çok sevindim tatlım...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :asigim: :asigim: Şeniz Şeniz
merhaba bende yeniyim 67 kiloyum boy hedefim 60 olmak umarim veririm
Sen de hoşgeldin....a.s.