ama karpuz oldukça şekerli değilmi ?
günaydın kızlaaaar,,
yeni gelenler hosgelmişş
bir ara saram da ugramıs,devamını beklıyorum..
fly Allah kuzenını mutlu,mesut etsın..
fibulacım hayırlı olsun tencren,tavan... mutlu günlerde kullanman dileğiyle..ee ne marka aldın nasıl şeyler biraz bilgi ver..
bu arada sabahki kilom 60.2 anca.. gram gram gidiyor meret..bır haftada 300 gr anca :gitme:
bugün detoks yapacaktım da korkuyorum ya dokunur diye..ben bahane arıyorum bagırsak sorunu yaşamak için.. flycım, yumurta yemesek sabah onun yerıne ne yenebılır?içim rahat ederse yarın yepıcem ama..
günaydın kızlaar
bana hoşgeldinlerin hepsine kocamaaannn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yeni gelen bisürü kısçe olmuş onlarada kocamaaannn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
diyet bi iyi bi kötü kendi kendine gidiyo bakalım noolcek
ama göbeğin katları kalmadı zemuszemus
bu sabah 2 minik salatalık ve bi şeftaliyle yaptım kahvaltımı
öğlene ne yerim bilmiyorum
bu ara sabah böle hafif kahvaltı
öğlen sağlam bi yemek, akşamda çok hafif bişeylerle atlatmaya çalışıyorum
ara öğünlerimi hiç aksatmam ben biliyosunuz
bu dönem ara öğün olarak sürekli meyve yiyorum
61 kiloyu gördüm demiştim size zaten dimiii zemuszemus
güzel bi hafta sizinle olsun güzellerr Şeniz Şeniz
Fiume canım ben kahvaltıyı normal kepekli ekmek arasına kaşarlı tostla yaptım.. Yumurta yemedim yani.. Kahvaltı da yumurta zaten yiyemiyorum ben mdem kaldırmıyo..
saram kuzum daha sık uğra çok özledim ben seni..
Ben de de akşamdan kalma aciiip bi şişlik var.. Tam akşamdan kalmayım yani..
Sabah evde 1 dilim ekmekle bir kaç çok ince dilim hindi salamı yidim..
Ofiste kepekli tost yidim
Sonra sütlü neskayfe içtim..
Öğlen yimekte ne var bilmiyorum ama ızgara et yada tıvıh accıkda pilav yirim heralde yanında ayran.
Akşamda domatesli biberli menemen düşünüyorum..
Çarşamba günü falan bende bir gün daha detoksu yapayım diyorum..
canım benim tencerene özellikle bayıldım.benım de düşündüğüm bir modeldi.catal bıcak takımın da zarif ve sade.. yemek takımını cok tutmadım diycem ama zaten bu değilmiş sen daha güzelını almıssındır..bu arada hepsı mı 950lıra?tek tencere setının fiyatı ne?canım senin şişkinliğin geçtiimi buarada?neler yaptın.
çeyizimdeki tencere tavayı şuraya yazmıştım.fotolarıda var.linkini gönderiyorum.bak beğenecekmisin bakalım.
yemek takımımın desenin nette bulamadım bu değil yani.
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...imlarimiz-sohbet-bolumu-6938.html#post8276612
canım benım tebrık ederım..kahvaltıyı gene de daha güzel yapmanı tavsıye ederım.bu arad canım ben aya yorgıye cıktım. dilek aldım yoldan.orda da kagıda dılek yazdım.sen geldın aklıma tavsıye etmıstın ya.. kilisenın kapanmasına 15dk kala yetisebıldık.şöyle de bır durum oldu..parca kagıtlar vardı..sadece son bır tane kalmıstı oda bana kısmet oldu..sevındım yanı..günaydın kızlaar
yeni gelen bisürü kısçe olmuş onlarada kocamaaannn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Fiume canım ben kahvaltıyı normal kepekli ekmek arasına kaşarlı tostla yaptım.. Yumurta yemedim yani.. Kahvaltı da yumurta zaten yiyemiyorum ben mdem kaldırmıyo..
saram kuzum daha sık uğra çok özledim ben seni..
Ben de de akşamdan kalma aciiip bi şişlik var.. Tam akşamdan kalmayım yani..
Sabah evde 1 dilim ekmekle bir kaç çok ince dilim hindi salamı yidim..
Ofiste kepekli tost yidim
Sonra sütlü neskayfe içtim..
Öğlen yimekte ne var bilmiyorum ama ızgara et yada tıvıh accıkda pilav yirim heralde yanında ayran.
Akşamda domatesli biberli menemen düşünüyorum..
Çarşamba günü falan bende bir gün daha detoksu yapayım diyorum..
canım benim tencerene özellikle bayıldım.benım de düşündüğüm bir modeldi.catal bıcak takımın da zarif ve sade.. yemek takımını cok tutmadım diycem ama zaten bu değilmiş sen daha güzelını almıssındır..bu arada hepsı mı 950lıra?tek tencere setının fiyatı ne?
tekrardn söyluyorum iyi günlerde kullan..
benim şişkinlik sorunum bir kg taze kayısı ile çözüldü canım ama akla karayı çektim yani...sagol güzelım sordugun için..
canım benım tebrık ederım..kahvaltıyı gene de daha güzel yapmanı tavsıye ederım.bu arad canım ben aya yorgıye cıktım. dilek aldım yoldan.orda da kagıda dılek yazdım.sen geldın aklıma tavsıye etmıstın ya.. kilisenın kapanmasına 15dk kala yetisebıldık.şöyle de bır durum oldu..parca kagıtlar vardı..sadece son bır tane kalmıstı oda bana kısmet oldu..sevındım yanı..
canım oz aman ben de senın kahvaltından yapayım cunku yumurta benı çok sıkıyor.yarın kesın yapıcem dedıgın gıbı nohutların kabuklarını soyucam ayrıcam...
hoşgeldin hoşgeldin.:1hug:a.s. seni çoook özledik.bidaha özletme kendini öyle çok.bende giremiyorum bu sıra zaten.haftasonu gelmişsin karşılaşamadık birtürlü.61kg lik fıstık seniŞeniz artık kilo kormaya geç öyleysem:) niye cetvelinde gözükmüyo 61 bakkayımmfisfisfis .
çook özendim detoksa üşengeçlik yapmazsam yapacam bende.tatlım sende halsizlik yaptımı?nasıl geçti o gün
canım benim tencerene özellikle bayıldım.benım de düşündüğüm bir modeldi.catal bıcak takımın da zarif ve sade.. yemek takımını cok tutmadım diycem ama zaten bu değilmiş sen daha güzelını almıssındır..bu arada hepsı mı 950lıra?tek tencere setının fiyatı ne?
tekrardn söyluyorum iyi günlerde kullan..
benim şişkinlik sorunum bir kg taze kayısı ile çözüldü canım ama akla karayı çektim yani...sagol güzelım sordugun için..
canım benım tebrık ederım..kahvaltıyı gene de daha güzel yapmanı tavsıye ederım.bu arad canım ben aya yorgıye cıktım. dilek aldım yoldan.orda da kagıda dılek yazdım.sen geldın aklıma tavsıye etmıstın ya.. kilisenın kapanmasına 15dk kala yetisebıldık.şöyle de bır durum oldu..parca kagıtlar vardı..sadece son bır tane kalmıstı oda bana kısmet oldu..sevındım yanı..
canım oz aman ben de senın kahvaltından yapayım cunku yumurta benı çok sıkıyor.yarın kesın yapıcem dedıgın gıbı nohutların kabuklarını soyucam ayrıcam...
canım tencere sanırım 450 tlydi.adam bize 300 yaptı.netten baktımda gerçekten 450 civarında.hepsini 950 e aldım ben.tam oalrak tek fiyatlarını bilmiyorum o yüzden.tefal kilpso veya hisarın klipso düdklü tenceresi de dahil olsaydı 1200tl ödeyecektim.sonra annem düdüklüyü bi kça kişiye hediye olarak söyleriz alırlar deyince onu almadım.piyasaya göre nasıl uygunmu aldım bilemedim.sevgilimle öylesine geziyoduk bakarken almaya karar verdik.ama çok heyecanlandım.eve getirdik babam acayip duygulandı.ben hep vazgeçersin belki diye düşünüyordum diye takıldı bana.sen gidip almışın bile çeyizi dedi.:a015:
detoks için karar verdim bende yapacam.yarın birlikte başlamış oluruz fiumeciğim.:dance:bende yumurtalısını deneyeyim.sonuçları bildiririz artık.
Eğer 2 gün yapıcaksanız çarşamba günü bende size katılırımm...zemuszemus zemuszemus
tamam şekerim ben yarın kesin yapıyorum.aslında evlibarklı da denemıstı sonucyazmadı.gelirse sıkıştıralım.canım tencere sanırım 450 tlydi.adam bize 300 yaptı.netten baktımda gerçekten 450 civarında.hepsini 950 e aldım ben.tam oalrak tek fiyatlarını bilmiyorum o yüzden.tefal kilpso veya hisarın klipso düdklü tenceresi de dahil olsaydı 1200tl ödeyecektim.sonra annem düdüklüyü bi kça kişiye hediye olarak söyleriz alırlar deyince onu almadım.piyasaya göre nasıl uygunmu aldım bilemedim.sevgilimle öylesine geziyoduk bakarken almaya karar verdik.ama çok heyecanlandım.eve getirdik babam acayip duygulandı.ben hep vazgeçersin belki diye düşünüyordum diye takıldı bana.sen gidip almışın bile çeyizi dedi.:a015:
detoks için karar verdim bende yapacam.yarın birlikte başlamış oluruz fiumeciğim.:dance:bende yumurtalısını deneyeyim.sonuçları bildiririz artık.
canım ben bir gün yapayım duruma göre zorluk ve sıkıntı çekmezsem 2.gün yaparım.Eğer 2 gün yapıcaksanız çarşamba günü bende size katılırımm...zemuszemus zemuszemus
yarın ben ve fibula yapıcaz canım katıl sen de bize..Kızlar valla bende başlarım detoksa sizle napalım yapalım mı
2 gün önerilmiyor sanırım canım.öyle dğeilmiydi?ayda 1 gün:uhm: ben dayanamam 1 günü ancak yaparım galiba.
ya kızlar hiç tuz kullanmıyorum normalde.diyet için özellikle yaptığım birşey değil.tuz yiyemiyorum.ama bir haftadır tansiyonumda oynamalar olmaya başladı.sıcaklardanmıdır bilemedim.zorlada olsa azıcık azıcık tuzlu ayran yapıp içiyorum arada.ayran bulamadığımda salatalığı tuzlayıp yiyorum artık.galiba hayatıma biraz tuz katmanın zamanımı geldiki? diyetisyenler nasıl tuzdan uzak durun diyo o zaman.anlamadım ben bu işi.
kıazlar nasıl basadınız bu kadar vermeyı ya tebrık edıyorum supersınız ıstıyosunuz oluyo sankı :)boyle sıze ıyı gelen yapınca oldu deıklerınızı yazarmısınız
yeni geln arkdşlar hepinz hoşgeldnizzz =))
luna çok güsel kilo vermişsin ya maaşallah detox işe yaramış 1 gün yapmanaa rağmen bakalım bende nasıl sonuç verick CADIARZU en kısa zmanda sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşman dileğiyle pek uzun sürceğini sanmıorum zaten sende bu düzen-bu azim varken yerimseniben 1kilock ne ki senn için =))
Günaydın kızlar,
haftasonum diyet açısından berbat geçti. Dün akşam da kuzenimin düğünü vardı.. Gece geç saatte geldik.. Yorgunluktan ölüyorum.. İnanılmaz bir şişlik var vücudumda..
Neyse bugünün atlatiim.. Bu hafta içinde bigün yine su detoksu yapiim diyorum.. Bakalım..
Herkese mutlu günler, iyi haftalar diliyorum ve kocaman öpüyorum..opuyorumnanaktan
Günaydın hepinize 1 hafta aradan sonra geldim yine
tatilim güzeldi diyete devam ettim
2 kilo daha gitti hala diyetteyim
Kendinize iyi bakın
a.s.günaydınkızlar.geçmişi okudum.birsürü yeni arkadaş gelmiş.çok sevindim.hoşgelmişler.a.s. vee sara gelmiş haftasonu.:dance::1hug:herkesde çok güzel bir haftasonu geçirmiş.benim de öyleydi.fazla kaçamağım olmadı.:dance:düğüne kadar inş 55 olurum :Saruboceq:.akşam tekrardan spora başlıyoruum.üşenmezsem nohut filan haşlayıp flycığımın detoksundan da bu hafta içi yaparım artık.
dün yeni evim için ilk alışverişimi yaptım.:dance:tencere takımım,yemek takımı filan aldım.nasıl heyecanlandım.mutlu oldum.hihoyyythihoyyyt.
bu hafta çok güzel başladı ya.çok mutluyum çook:teytey::teytey:
günaydın kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?