60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:) bugun kacamak yaptım ya topitop yedim bide aksam az ama olsun patates kızartması yedım ne olcak bakalım yarın aman neyse oldu bıttı :) napalım 58 e cıkarım yıne 57,5 tan :) ya bıde hıc su ıcesım gelmedı

Ben bu kadar seyi ( mercimek bulgur nohut )karisitirip yiyemem kusarim yoksa :tomato:

hem zaten diyet haplarimi kullaniyorum onlarda kafein var ( kafein alinmayacak deninmis listede ):bbo:

Tskler baska arkadasima ileteyim bu liste iyi gibi yapabilenler icin :Saruboceq:

bugün yediklerim:

sabah: yarım dilim ekmek ve bir tane karper peynir

öğlen:
2 dilim ekmek, bir kepçe mercimek çorbası, bir kaşık menemen, iki yemek kaşığı makarna

ara:
tek şeekerli türk kahvesi

akşam: 1 dilim bonfile iki köfte 1,5 dilim ekmek, merc. çorbası, 1 kaşık makarna

22,00 :
bir şeftali

sizce çok mu yiyorum kızlaR?

meraba kızlar bende yenı geldım tek basıma dıdınıyorum ama olmuyo sızın yazdıklarınız okudukca gaza gelıyorum burda daha yakın olup takıp edersem bende verebılırım sankım.25 yasındayım ve 65 kıloyum bekarım hedefım buyuk sanırım bıraz once bı 60 a ınebılsem keskeeee:1no2:

arkadaslar bu cızelgeyı yaptım ben baya ugrastım ama nıye ısmımın altında gorunmuyo bırı bana yardım edebılırmı

flyyy cicişim sen hazır ayranla mı yaptın yoksa ayranını sen mi yaptın.yağsız yoğurtmuydu yoksa normal mi, bide ben hiç ayran yapmadık kaç bardak yoğurda kaç bardak su konuluyor?çok soru sordum ciciş

selam kısçeleeerrr opuyorumnanaktan
ben geldimmmm zemuszemus
ne zamandır katılamıyorum aranıza 3 haftadır nerdeyse hergün ihale var
ve ben çok yorgunummmm kafamçokkarıştı
ama arada girip yazdıklarınızı okudumm cevap yazmaya pek fırsatım olmadı :sinifsinif:
benim diyet iyi gidiyo galiba bu ara pek dikkat edemiyorum
ama dün sabah tartıldığımda sevgili tartım bana 61,5 dedi :lepi:
yavaş yavaş istediğim kiloya ulaşıyorum galbaaa kaydirigubbakcemile2
fulyacım senin detoks çorbasını okudum
bizim memlekette ona gavur çorbası derler kaydirigubbakcemile3
halamın favori yaz çorbalarındandır ama içine bide buğday ve nane katılır cokacimcoook
çoook ta severim
özlemişim size yazmayı yawww :kedi:
seviyorum siziii a.s.

bebiişim çorbayı yaptım.lıght yoğurt bulamadım.1.5lik dost ayran aldım oda su gibi zaten yarım lt daha su ekledim ayrana öyle yaptım.2 lt bir kişiye göre günde çok geldi gözüme 1lt ben 1 lt kardeşim içeriz eğer doymazsak tekrar yaparım artık tadı enfes oldu bu arada.ayran diyet olmadığı için bi tek nane ekledim içine

inersin canım uzulme :) bende 64 kıloydum bende 25 yasındayım sımdı 58-57 o cıvarlarda dolasıyorum sadece dengelı beslen ogun sayını artır pek abur cubur yeme tabı arada kacamak oluyor :) o zaman verırsın :) bıde bol su ıc tamamdır :)

buna çok mu diosun? sabah kahvaltısını arttırmalısın bence..

FİUMECİMMMMM sana sesleniyorum...Geçmiş sayfalarda sanırım bana tavsiye edeceğim bir dermatolog sormuşsun.Eşimin tanıdığı birçok dermatolog var ama tavsiye edemeyeceğini söyledi.Bu onların iyi bir doktor olup olmadıkları ile ilgili değil kesinlikle sadece memnuniyet oldukça göreceli bir kavram olduğu için biz prensip olarak kimseyi kimseye tavsiye etmiyoruz canım..(Açıkcası geçmişte yaşadığımız bir olay da yoğurdu üfleyerek yememize neden oluyor şimdi)..Ne olur canım kusura bakma.

Yalnız arkadaşlar herkese söylüyorum sağlıkla ilgili bir probleminiz olduğunda nacizane görüşüm,tıp fakültelerine,araştırma hastanelerine başvurulması...Biz bu sektörün içinde olan biri olarak ve bir çok özel hastaneden faydalanma imkanımız olduğu halde,en ufak bir rahatsızlığımızda,üniversite hastanelerine başvuruyoruz.Ben doğumumu belki inanmayacaksınız ama devlet hastanesinde yaptım,oğlum bu kış geniz eti ameliyatı oldu,Çapa Tıp Fak. yaptırdım ve çok memnun kaldık...(Ve belki gene inanmayacaksınız ama eşimin mesleğini hiçbir şekilde deşifre etmedik hastaneye)

Fiumecim sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama Anadolu yakasında da Marmara Tıp Fak. var.Oraya gittin mi bilmiyorum ama gitmediysen gönül rahatlığıyla bu hastaneye başvurabilirsin...Biliyorum karşına çıkan doktorun yaklaşımı da çok önemli ama bu tip hastaneler hastalık da kesin iyileşme görmeden hastanın peşini bırakmıyorlar..Tabii canım gene de senin vereceğin bir karar ,ben düşüncelerimi seninle paylaşmak istedim...opuyorumnanaktan

Ve bugün yediklerim (eh tatil rehavetinden çıkıp,gerçeklerle yüzleşme zamanı geldi sanırım):

Sabah:
Ilık su+sirke+bal karışımı (bir bardak elbette)

Yarım saat sonra:
1 koca kupa yeşil çay (Yaseminlisini aldım çok beğendim)
1 domates
1 kk kadar peynir
2 dilim eti form ekmeği (Peksimet demek daha mı doğru olur?)

Ara:
Yarım avuç beyaz leblebi
1 şişe limonlu soda

Öğlen:
Koca bir tabak yeşil üzüm

Ara:
1 kupa 2'si 1 arada nescafe(Nescafe felaket iştahımı kapatıyor)

Bu saat oldu canım yemek istemiyor..Pek doğru değil biliyorum ama akşam yemeği yemeyebilirim arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…