ama sen baya kilo vermisin 64 den taaaaa 55 olmsn helal sana
seftali kilo aldırırmı arkadslar b.u aralar cok seftali yiyirom ben ya 1 kilo yiyorm nerdeyse
selam kızlar,
geçmişi okuyamadım.yarın vakıt bulursam okuyacagım ama şu an feci yorgunum.
yedıklerımı yazıcem;
cumartesi
2 kasık zeytınyagı
1 yumurtadan omlet
azıcık peynır
1dılım brot
sonra 1 adet tahıllı activia
1 kg taze kayısı(komık bılıyorum ama 3-4 gundur şiddetli kabızlıgım vardı;son çaremdi..bol suyla götürdüm.)
pazar
sabah 2 dilim brot
2 kk light peynır
domates salatalık
1 paket yulaflı eti form
3 top dondurma ve antep fıstıklı külahı(yedım ama bugun adalardaydım 1 saatten fazla heybelıde, 2 saatten fazla büyükadada yürdüm. aya yorgiye de cıktım..o yokusu düşünün..)
su an cok yorgunum ama bir dilim karpuz yiycem yerımden kalkabılır de kesersem..
Canım cahilliğimi bağışla ama brot nedir..Bu arada biz de bugün adalara gitme niyetinde idik ama son anda bir işim çıktı,iptal ettik..Ne tesadüf değil mi?Belki de birbirimizin yanından geçicektik farkında olmadan..yerimseniben
(Doktor tavsiyesi ile ilgili mesajına dün cevap verdim .Bu konuda yardımcı olamadım ama gene de haberin olsun dedim)
Ben hemen baktım 80 gr. bir adet şeftali 60 kalori imiş.Bu durumda bir kiloda kaç kalori olduğunu hesaplayabilirsin..Sanırım pek küçük bir rakam çıkmıyor ortaya...
Lunacım,
okudum mesajını çok tesekkür ederim.ben de arastırma hastanelerının özel hastanelerden daha iyi oldugunu düşünüyorum cunku tetkik ve tahlilde çok ileriler.tavsıyelerını ileticem ama devlet hastanesıne götürebilcegımı sanmıyorum.bir günüm gider,falan filan diye söylenecektir.zaten izin almam haftasonu gideriz demisti.
bu arada söylemedim tabi sorun benım değil erkek arkadasımın parmagında egzama var.genetik oldugunu egzamanın kronık oldugunu ve asla gecmeyecgını düşünüyor.2-3 doktor görmus ve böyle söylemıs ama ben gene de bir-iki kişi daha görsün diye diretiyorum.bir de hiç tahlil ve tetkik yapılmamıs.onların peşindeyim.hastamız nazlı ama bakalım...
bu arada cahillik olur mu,estağfurulllah..brot alman ekmeği canım. alengirli bişi değil.migrosta var.kendi fırınlarının üretimlerini almıştım ben cok tahıllı bir ekmek.hem de lezzetli tavsıye ederım.
adalar olayı ilginçmiş gerçekten..burda 40yıllık dostlar gibi sıkı fıkıyız..orda bırbrımızı farketmeden yanyana gecıp gidecektik..
arkadslar benim en cok yüzden gidiyo ya kilo nedense bukadar düsmeme rağmen vücutta cok b.üyük değisiklik yok neden anlamadım
2 3 kilo daha versem yüzüm hiç kalmayacak vücut belki yine aynı kalcak sizde bu sorn varmı
Nisa bunun için yapabileceğin maalesef bir şey yok.(Estetikle suratını dolgu yaptırırsan o ayrı)..Senin yapın böyle.
Ben de vesikalık resimlerimde 80 kilo gibi duruyorum,sonradan beni görenler aaa sen zayıfmışsın diyorlar..Ben de istiyorum ki biraz yanaklarımdan gitsin ama olmuyor...:1no2:
Sen de az vermemişsin hani..Benim ilk hedefim 56 idi,ona ulaştım,şimdi yeni hedefime yani 54'e ulaşmaya çalışıyorum...
Hoşgeldin lindsey...Karpuz diyetini tam olarak nasıl yapıyorsun.Hiç yemek yemiyor musun?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?