60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

luna bir ara sen mavi benek abla ile konusurken kulak mısafırı olmustum.oğlunun kayıt sorunu ile ilgili..bir tanıdık ikametgah değiştirmiş (ev değil sadece ikametgah)kızını istediği okula göndermek için ..eh bunun için de muhtarla bir haylı samimiyet! kurulmuş.belki coktan aklınıza geldı ama istanbulda çok güç bir çözümdür ama ben yine de paylaşmak istedim.

Tego listen cok guzel canim afiyet olsun ben de yediklerimi yazayim
Sabah peynir domates salata
Ara neskafe ve Yesil cay yarim limon siktim
Oglen taze fasulye zeytinyagli light yogurt
Ara seftali ve iki kayisi
Aksam taze fasulye ve 4 kasik mercimek corbasi yogurt
Aksam leblebi ve diyet dondurma
Her ogun bir dilim kepek ekmek
Ben yasak hicccc yemiyorum bakalim ne olacak bide regl duzensizligim var 2 ayi gecti sis bir sekilde bekliyorum

Son düzenleme:

tşkkr ederm canım =) inş.yarın uyacağım bu listeye kndi kndime söz verdim delikafaduldendelikafadulden ama kızlar bu aralar bi iştahım açık inanın çok zor tutuorum kendimi yaa bu 3 gündür böylee amanınn nolıyırr banaa yaa kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı kendimi anck meyvelerle yatıştırabiliorm..tabe yatışmak denirse onaa eskiden böyle deildi yaa 3 gündür war bişiler bende durduramıorum kendimii hep bi yeme istedği,açlık isteği war... şu listeye yarın uyarsam ve detox uda becerirsem birass olsn halletmiş olucam inş.

bu arada senn yedklernde gayet çok güsel başarılı bir gün geçirmşsn tebrk ederm kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis

Canımcım teşekkür ederim.Evet genelde bu yöntem zaten ilk akla gelen şey ,maalesef sistem,insanların böyle yollara başvurmasına neden oluyor..Fakat ne eşim ne de ben asla gidip de muhtara ya da başka birine işimizi yaptırmak için (hiçbir yöntemle) yanaşamayız.Bilmiyorum bu devir de eksiklik herhalde bizimkisi..

Özel okula çok karşı olmama rağmen özel okul araştırıyoruz şu sıralar,sinir oluyorum..

Amaç zaten sağlık ve eğitimi paralı hale getirmek,inanın bu amaçlarını sinsice ve çok da başarılı bir şekilde uygulamaya sokmaya başladılar bile....

çok haklısın kelimesi kelimesine..

eğitim özellikle istanbulda rezalet..sanki dağ başı..batı anadoluda durum böyle değil ne varsa bu şehirde..

sana gülünç gelir erkek arkadasımla ben şimdiden çocuğumuzun gideceği okulu araştırıyoruz ..düşün henüz evli bile değiliz.benim sana söyledğim bilgi ise ondan geldi..konusurken arada söyledi paylaşmak istedım.

bence özel okul kararıyla en doğru kararı almışsın bence..yanlış da olsa yapılacak daha iyi bir şey yok sanırım..

ben sen yokken forumda bir sey sormustum pek bilen çıkmadı. istanbulda önerebileceğin iyi bir dermatolog var mı? (doktor çevren var diye soruyrum canım)
varsa eğer sadece doktorun ismini ve calıstıgı hasteneyı vermen yeterli...

haftasonu detoksu yaptıktan sonra pzrtesi sabahı mutlaka bılgı ver cnm...

Çok doğru malesef canımcım.. Allah kolaylık versiz size canım..

günaydın 60-69 grubunun güzel bayanlarıııı a.s
4kg 100 gr sonra aranızdayım inş. :sm_cool:

Bekliyoruz tatlım..a.s.

Günaydın kızlarrr,

evetttt sonucu açıklıyorum veeeeeeeeeeeeeeeeeeee ................ 58 kiloyum..

1 kilo gitmişşş...zemuszemus zemuszemus:dance: :dance:

Nihayet tatile gitmeden önceki kiloma kavuştum... Ama inletti beni resmen..

Bir dahaki sefere daha dikkatli davranıcam ama garanti.. Umarım en azından..:kedi:

merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmayı çok istiyorum ama bebeğimi emzirdiğim için henüz diyet yapamıyorum dört aylık bebeğim var memeyi kesdikten sonra aranızdayım inşallah hamile kalmadan önce 57 kilodaydım şu an isa 64 kilodayım 6- 7kilo fazlalığım var inşallah sizlerle beraber bu kilolarımdan kurtulacağım yapmış olduğunuz diyetlerle umarım hepimiz amaçladığımız kilolarımıza kavuşuruz tekrardan görüşmek üzere hoşçakalın

Merhabaaa kızlarr :) Aksamları 61 sabah ac karna 60 kıloyum.58e ıneyım yeter dıyorum.Sabahları bır dılım ekmekle domates salatalık yıyorum.Dıger ogunlerımde ekmek yemıyorum.Salata ve yogurt cok tuketıyorum ve doymak ıcın degıl hayatta kalmak ıcın yıyorum.Uc sene once 78 kıloydum. Su anda 60-61 arasıym ve cook mutluyum :) :lepi:

oyyy tebrklerr =)) ayyy ben gaza geldim bnde yarın bşlıorum yaa bakalım bnde sonç kaç çıkıcak delikafaduldendelikafadulden

inş.istedğin kilo inersn zaten deneyimlisin 78 ten 60 a yane =))

bu arada sbah kahvltısı tamamen listeyle aynı kızlar şmdide spor salonuna gidicm ara öğünü dışarıda yiyecem yane elmamı onda da kaçamak olmass inş.bugn başarıcm artık yarın da detox yaptım mı bakalım nolucak :jeyyar::jeyyar: inş.hayal kırıklığı yaşamam...

ben kaçıorum kızlarrr spor yapayım bakalım bugün ölçüldüm ki gece spordan gelmştim zaten,aç karnına sabh ölçüldüm 63.20 çıktım çok zorluorr bu aralar tartı sabrımıklava:klava:

Hoşgeldin canım.. Allah bağışlasın bebişini çok tatlı maşallah..

Hoşgeldin canım sende.. Tebrik ederim çok güzel vermişsin valla..

ben kaçıorum kızlarrr spor yapayım bakalım bugün ölçüldüm ki gece spordan gelmştim zaten,aç karnına sabh ölçüldüm 63.20 çıktım çok zorluorr bu aralar tartı sabrımıklava:klava:

yine 600 gr vermişsin tatlım oda güzel..
Hadi bakalım iyi sporlar..opuyorumnanaktan

tebrikler canım,
detoks işe yaradı sanırım 1 günde 1 kg...şahane bugun bıraktın mı?

olmazsa ayda 1 gün yaparsın canım.

günaydın 60-69 grubunun güzel bayanlarıııı a.s
4kg 100 gr sonra aranızdayım inş. :sm_cool:
4gözle beklıyoruz canım senı..
Allah analı babalı büyütsün .. ya imrendım sana yeni doğum yapmıs olmana ragmen gayet iyi kılodasın.benım etrafımda doğum yapan herkesın kılosu 80-90larda seyredıyor..
teprikkk

sana da cok kolay gelsin canım..

Saol canım.. Kilo verme durumuma göre haftaya belki bir gün daha yaparım.. Böle bi gün bi gün daha iyi sanki.. Ayda 2 farklı günde yapılabülüüü kanımca... sende 1-2 kilo verirsin işallah tatlım..

slm kızlar uzun süredir katılamıyorum size.nasılsınız.neler yapıyorsunuz.ben evlilk stresine girdim.bunalımdayım galiba.:çok üzgünüm: evlilik fikri yordu beni.halsiz düşümüşüm.grip oldum birde üzerine.temmuz sonu ben iş yerimde hırkayla oturuyorum şu anda ve donuyorum hala.58 kiloyuda gördüm tartıda.hastalıktan dolayı vermişim galiba.çok halsizim ama.çok mutsuzum.sizide takip edemiyorum.

Saol canım.. Kilo verme durumuma göre haftaya belki bir gün daha yaparım.. Böle bi gün bi gün daha iyi sanki.. Ayda 2 farklı günde yapılabülüüü kanımca... sende 1-2 kilo verirsin işallah tatlım..

seninle birlikte bende yapacaktım o detoksu ama hastalanınca kaldı.iyileşeyim bende yapacağım onu.

Ay canım kıyamam sana.. Evlilik öncesi sendromu... Geçmiş olsun ayrıca tatlım..
Neden böyle oldu ki acaba?!?
:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…