Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebişim nerdesin sen sabahtan beri baküüümmm...
Valla süper bi detoks bu sevdim.. Du bak sana da alıntı yapiim..
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
ALINTIDIR
Ben sadece 1 gün yaptım ve içine biraz tuz kattım ayranın.. 1 kg verdim...:dance: :dance:
ha ama senin buna ihtiyacın yok bence...... O ayrııı...
selam kısçeleeerrr opuyorumnanaktan
ben geldimmmm zemuszemus
ne zamandır katılamıyorum aranıza 3 haftadır nerdeyse hergün ihale var
ve ben çok yorgunummmm kafamçokkarıştı
ama arada girip yazdıklarınızı okudumm cevap yazmaya pek fırsatım olmadı :sinifsinif:
benim diyet iyi gidiyo galiba bu ara pek dikkat edemiyorum
ama dün sabah tartıldığımda sevgili tartım bana 61,5 dedi :lepi:
yavaş yavaş istediğim kiloya ulaşıyorum galbaaa kaydirigubbakcemile2
fulyacım senin detoks çorbasını okudum
bizim memlekette ona gavur çorbası derler kaydirigubbakcemile3
halamın favori yaz çorbalarındandır ama içine bide buğday ve nane katılır cokacimcoook
çoook ta severim
özlemişim size yazmayı yawww :kedi:
seviyorum siziii a.s.
meraba kızlar bende yenı geldım tek basıma dıdınıyorum ama olmuyo sızın yazdıklarınız okudukca gaza gelıyorum burda daha yakın olup takıp edersem bende verebılırım sankım.25 yasındayım ve 65 kıloyum bekarım hedefım buyuk sanırım bıraz once bı 60 a ınebılsem keskeeee:1no2:
bugün yediklerim:
sabah: yarım dilim ekmek ve bir tane karper peynir
öğlen: 2 dilim ekmek, bir kepçe mercimek çorbası, bir kaşık menemen, iki yemek kaşığı makarna
ara:tek şeekerli türk kahvesi
akşam: 1 dilim bonfile iki köfte 1,5 dilim ekmek, merc. çorbası, 1 kaşık makarna
22,00 : bir şeftali
sizce çok mu yiyorum kızlaR?
merhaba bende yeniyim 67 kiloyum boy hedefim 60 olmak umarim veririm
hosbulduk canimHoşgeldin zaycik..Yalnız boy hedefim ne demek...
En kısa sürede hedefine ulaşman dileği ile...a.s.
hosbulduk canim insallah zayiflarimnisaaa
hosgeldin zaycık aramıza iyi zayıflamalar