- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Kendi evi gibisi yok insanin. Bi tas yemegin olsun, kapa kapını tamam. İstersen annen baban yoluna altınlar sersin. Seni pamuklara sarsın . Kendi yuvan olacak kendi. Yemek vb bi suru konuda rahatlık.Kesinlikle öyleyiz. Gelen giden de çok olunca muhakkak eşlik ediliyor. Kendi evimdeki rahatlık nerede...
Eşim geldi, 5 aydır yoktu. Öyle olunca onu görmeye gelenler de aşırı fazla. Sarma, tatlı eksik olmuyor evde. Hem yoruldum hem şiştim. Kendi ailem değil eşimin ailesinin yanındayız.Kendi evi gibisi yok insanin. Bi tas yemegin olsun, kapa kapını tamam. İstersen annen baban yoluna altınlar sersin. Seni pamuklara sarsın . Kendi yuvan olacak kendi. Yemek vb bi suru konuda rahatlık.
Yok ya bırakma, estağfirullah. Şevkim kırılmaz kolay kolay, merak etme.marttan beri emek verdim. Olmadi söyle yap. Normalde çok çok az ye ama onlarin yaninda çok ye, gun icinde dengelemis olursun.Acaba önümüzdeki hafta mı başlasam? En geç çarşamba gideceğiz. Henüz bir hafta var. O zamana kadar senin de şevkini kırmak istemem. Ya da böyle minimum artıyı hedefleyerek ilerleyeyim.
Anladım. Allah kavustursun.. Görevde mi ya da neden? Benim esimin gelmesi de hemen hemen 4 ayı buluyor. Ailemin yaninda iki kucuk cocugumlaydim, seneyi gecti, hemen hemen yolun yarisi daha var. Bu sefer kendim kalicam ilk kez. Dayanilacak gibi degildi evwt cok yardimcilar ama cesaretim de yoktu. Birden bi gelisme oldu (simdi uzun uzun anlatmiyim) esim.gidince ben kalicam..geceleri cok daha zor .. Ne yapicam bilmiyorum, yine de kendim kalmak istiyorum. Yarim gun bakixi ayarlicaZ insaallah.Eşim geldi, 5 aydır yoktu. Öyle olunca onu görmeye gelenler de aşırı fazla. Sarma, tatlı eksik olmuyor evde. Hem yoruldum hem şiştim. Kendi ailem değil eşimin ailesinin yanındayız.
Her şeyin tadına bakmak istiyor insan. O kadar da emek verip yapınca tabi. Ben de yeni yıla 59u görerek girmeyi çok istiyorum ama yol aşırı uzun geliyor. Nihai hedefim 55-56. Reglim de dün bitti. Şimdi tam zamanı aslında biraz gaza ihtiyacım varYok ya bırakma, estağfirullah. Şevkim kırılmaz kolay kolay, merak etme.marttan beri emek verdim. Olmadi söyle yap. Normalde çok çok az ye ama onlarin yaninda çok ye, gun icinde dengelemis olursun.
Evet zor tabi.Tamam gaz veriyorum. 55-56 yı bosver simdilik. 59 a adapte ol. Yeni yılda 59 uzHer şeyin tadına bakmak istiyor insan. O kadar da emek verip yapınca tabi. Ben de yeni yıla 59u görerek girmeyi çok istiyorum ama yol aşırı uzun geliyor. Nihai hedefim 55-56. Reglim de dün bitti. Şimdi tam zamanı aslında biraz gaza ihtiyacım var
Harika olur gerçekten.59.9a da razıyım, maksat 5li haneleri görmekHer hafta 1 kg verirsek anca 59 oluyoruz ucu ucuna ki; ben haftada ne kadar az verdigimi anlatmistim. Acayip zor ama umudum varbasaralım insaallah
Maalesef, bizim farklı bir sıkıntımız oldu. Bir müddet ayrı kalmak zorundaydık çok şükür döndüAnladım. Allah kavustursun.. Görevde mi ya da neden? Benim esimin gelmesi de hemen hemen 4 ayı buluyor. Ailemin yaninda iki kucuk cocugumlaydim, seneyi gecti, hemen hemen yolun yarisi daha var. Bu sefer kendim kalicam ilk kez. Dayanilacak gibi degildi evwt cok yardimcilar ama cesaretim de yoktu. Birden bi gelisme oldu (simdi uzun uzun anlatmiyim) esim.gidince ben kalicam..geceleri cok daha zor .. Ne yapicam bilmiyorum, yine de kendim kalmak istiyorum. Yarim gun bakixi ayarlicaZ insaallah.
Harika olur gerçekten.59.9a da razıyım, maksat 5li haneleri görmekinşallah başaralımmm
Gecmis olsun. PlisMaalesef, bizim farklı bir sıkıntımız oldu. Bir müddet ayrı kalmak zorundaydık çok şükür döndüsizinki asker mi?
Kahvaltı+ salep+ şimdilik bu kadar. Lahana sarma, mercimek çorba, yoğurtlu mantı ve salata var menüde. Onlar da hazır olmak üzere. 1 saat içinde yiyip kalkmış olmayı umut ediyorum. Bir tık daha iyiydim düne göre. Senin akşam menünde neler var?Kahvalti disi bi ara öğün yaptim. Sen?
Eğer imkân varsa bakıcı+kreş desteği ile kendi evinde kalman daha güzel olur. Gerçekten o düzen bambaşka. Burada da bir oda bir dolap var bize ait. Ama olmuyor. Hep misafir gibi hissediyor insan. Çocuklar için de bence ev daha iyi birkaç değişiklik olunca hele de baba da uzaktayken inanılmaz değişiyor huyları. Bizimki bambaşka bir çocuk oldu. Onlar bile özlüyor. Sizi de Allah kavuştursunAnladım. Allah kavustursun.. Görevde mi ya da neden? Benim esimin gelmesi de hemen hemen 4 ayı buluyor. Ailemin yaninda iki kucuk cocugumlaydim, seneyi gecti, hemen hemen yolun yarisi daha var. Bu sefer kendim kalicam ilk kez. Dayanilacak gibi degildi evwt cok yardimcilar ama cesaretim de yoktu. Birden bi gelisme oldu (simdi uzun uzun anlatmiyim) esim.gidince ben kalicam..geceleri cok daha zor .. Ne yapicam bilmiyorum, yine de kendim kalmak istiyorum. Yarim gun bakixi ayarlicaZ insaallah.
Afiyet olsum. Aksam firinda sebzeli kofte, corba, makarna falan vardi ama batirdim cikolatayla bütün.Kahvaltı+ salep+ şimdilik bu kadar. Lahana sarma, mercimek çorba, yoğurtlu mantı ve salata var menüde. Onlar da hazır olmak üzere. 1 saat içinde yiyip kalkmış olmayı umut ediyorum. Bir tık daha iyiydim düne göre. Senin akşam menünde neler var?
AminnEğer imkân varsa bakıcı+kreş desteği ile kendi evinde kalman daha güzel olur. Gerçekten o düzen bambaşka. Burada da bir oda bir dolap var bize ait. Ama olmuyor. Hep misafir gibi hissediyor insan. Çocuklar için de bence ev daha iyi birkaç değişiklik olunca hele de baba da uzaktayken inanılmaz değişiyor huyları. Bizimki bambaşka bir çocuk oldu. Onlar bile özlüyor. Sizi de Allah kavuştursun
Yok ben yapamam oyleseylerSu orucu hiç denedin mi @Willemijn-
Allah bagislasin.. bilsemArkadaslar merhaba
2.5 yasinda kizim var.emzirme doneminde kilo aldim
Hayatimda 60kilo yu gormemis ben bugun 62 kilo oldugumu gordum.sok gecirdim resmen
Nasil vericem kilo.lutfen yardimci olun bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?