6 yıllık ilişkiyi sonu olmadığı için bitirdim onca yıl çöp oldu

Adam çok çalışan çok kazanma imkanı olan birini istemiyor. Belli bir maaşı olsun, çalışma saatleri belli olsun, eve de vakit ayırabilsin, elimi işe vurdurmasın evde malak gibi yayılayım istiyor. Asıl sorun konu sahibi 6 yıl bu muameleye nasıl dayandı?
Onunda içinde olan şey işinin garanti olmasi.Belki adamın zamanla onu seveceği için memurluk gibi düşüncesinin aklından silinecegi.Ama işler ters gitmiş kızımız adama tutulmuş.Adam elde tutulacak gibi olmadığından(kızlar,resim beğenmeler vs)belki inat belki kaybetme korkusuyla 6 yıl geçmiş ne yazık ki

Hiç adam şöyle böyle bunu istiyor falan uğraşamayacağım.
İlk neden ben kendimi neden böyle birine layık gördüm diye sorun.
İkincisi neden bu kadar uzun süre kendimi kullandırdım? Kendime kastım mı var? Neden böyle bir ilişki size farklı ve anormal gelmedi sorgulayın.
Üçüncü bir daha ilişkiye matematik gözüyle bakın. Asla karşıdaki kaybetmekten korkarak bağımlı bir ilişki kurmayın

Bir daha adamla da hırsla beraber olmayın sayfa sayfa konu açarsınız

Bir de neden sürekli adam için “rahatı yerinde, rahat içinde yüzerken, maaşı çok iyi, rahatın içinde evlilik düşünmüyor, istese karısını çalıştırmayacak kadar maaşı var” gibi ifadeler kullanıp durdunuz? Sizde de maaş takıntısı var bence. Adamın maaş bordrosunu tutmuşsunuz baya. Kendiniz gibi “özelde gelişmek isteyen” birini bulun. Tavsiyemdir.

Onunda içinde olan şey işinin garanti olmasi.Belki adamın zamanla onu seveceği için memurluk gibi düşüncesinin aklından silinecegi.Ama işler ters gitmiş kızımız adama tutulmuş.Adam elde tutulacak gibi olmadığından(kızlar,resim beğenmeler vs)belki inat belki kaybetme korkusuyla 6 yıl geçmiş ne yazık ki
6 yıl ya. İnternet üzerindenmiş bi de. Neyin hırsı bu abi?

6 yıl ya. İnternet üzerindenmiş bi de. Neyin hırsı bu abi?
Bilemeyiz zor olanı seviyordur.Kolay değil 6 yıl içinde ne yaşadı acaba?Ama eminim adamın net üzerinden kaç tane sevgilisi vardır.Kayitsiz kalıp 6 yıl içinde adım atmaması normal değil.Kizcagiza çantada keklik muamelesi yapmış.Kiz nedense farkinda değil

Son düzenleme:
Adam çok çalışan çok kazanma imkanı olan birini istemiyor. Belli bir maaşı olsun, çalışma saatleri belli olsun, eve de vakit ayırabilsin, elimi işe vurdurmasın evde malak gibi yayılayım istiyor. Asıl sorun konu sahibi 6 yıl bu muameleye nasıl dayandı?
Bence çocuk olur ya da zora gelipte işi bırakır diye korkudan ille de memur istemiş. Memur olursa çocuk olsa bile rahat yerdesin hemen çalışmaya başla diye zorlayacaktı. Yani işin özü kuruşu geçsin bile istememiş. 6 yıl nasıl sabredilir böyle bir şeye bilemedim

Bilemeyiz zor olanı seviyordur.Kolay değil 6 yıl içinde ne yaşadı acaba?Ama eminim adamın net üzerinden kaç tane sevgilisi vardır.Kayitsiz kalıp 6 yıl içinde adım atmaması normal değil.Kizcagiza çantanda da keklik muamelesi yapmış.Kiz nedense farkinda değil
Adamdan çok konu sahibi sıkıntılı gibi geliyor. Adamda bişey yok ki, kendini belli etmiş, hiç saklamıyor, gelene kapı gidene sapı diyor. Kız hırs yapmış.

Adamdan çok konu sahibi sıkıntılı gibi geliyor. Adamda bişey yok ki, kendini belli etmiş, hiç saklamıyor, gelene kapı gidene sapı diyor. Kız hırs yapmış.
Valla anlamadım olayi ya çok sevmiş ya hırs yapmış.6 yıl ve adam illa memur ol diyor 😑Seven adam statüye mi bakar diye dusunememis kız ve 6 yılı dediği gibi çöp olmuş.İnsaallah adamla tekrar barisip beklemeye devam etmez.

Hayat sartlari cok degisti artik tr de tek maasla esim otursun ben calisir eve bakarim zamanlari gecti gitti ki bu adam size asla evde otur ben calisiyim demez.
Kadinlar nasil esleri issiz olmasin istiyorlarsa erkekler de ayni sekilde. Ve bence gayet haklilar. Kendi gecimini saglayamayan kadin ya da erkek evlilikte digerine yuk olur ( ektrem durumlar haric)
Sadede gelirsek bu adam sizi sevmemis.
Siz 6 yil iyi maasli memur kocam olucak diye beklemissiniz, o beyfendi memur es aramis hep.
Size tavsiyem isinizde ilerleme hedeflerinize odaklanin. Sizi gercekten seven birileri cikar karsiniza ama bu adam ne sevmis ne de istemis sizi bunu kabullenin

22 yaşımda başlayan bir ilişki İnternetten kendisi bana mesaj atmış o şekilde tanışmıştık, benden 3 yaş büyük kendisi. Ben özel sektörde çalışırken o memurdu ve rahat iyi bir kurumda memur. İlk zamanlarda memur olmamı çok istiyordu memur eş istediğini sürekli söylüyordu. Ne zaman gelecek hakkında konuşmak istesem memur istediğini söylüyordu. Bende özel sektörde çalıştığımdan kpss çalışma gibi bir durumum yoktu. Bunu bir türlü anlatamıyordum. Kendisi sosyal medyayı aktif olarak kullanan sürekli kız ekleyen birisi eklemediği ne memur ne öğretmen ne hemşiresi kalmamıştı. Ordan burdan arkadaşım diyerek sürekli kızları ekleyip tanışıp fotoğraflarını beğenen bir tip. Bizde internetten tanıştık yapma etme dememe rağmen asla vazgeçmedi. Gelecek konuşalım dediğimde ise bahaneleri asla bitmedi. İş bul para kazan ben senin bulunduğun yere gelemem memuriyetten dolayı ben memur birini istiyorum sürekli bu baskılar içersinde senelerim geçti ne zaman gelecek planı yapalım desem işimi gücümü bahane etti. İş buldum onunda tayin isteyip gelebileceği bir yere ben memur istiyorum diye tutturdu. Madem öyle evlenelim ben oturup kpss çalışayım dedim atanda gel dedi. O kadar çaresiz bırakıyor ki kız eklemleri de asla bitmedi. Yüzsüzlüğe vurdu iyice bu kız kim tüm fotoğraflarını seri beğenmiş dediğimde arkadaşın baldızı işyerinde tanıştık ekledim dedi. Madem öyle elin kızları ekliyor tanışma tarihini instagramına yazacaksın dedim ekleyen sevgilin olduğunu bilerek ekleyip konuşacak yapmadı. 6 senemi bu kişi için ziyan ettim ne birini ekledim ne biriyle konuştum evleneceğimiz yuva kuracağımız zamanın hayalini kurdum. Ne zaman gelecekten konuşalım desem yalnız başıma kaldım. Kendisi bir asgari ücretlinin aldığı maaşın 4 katını alan biri istese eşi çalışmasa bile rahat geçinir ama asla evlenmeye niyeti yok her şeyi benden bekliyordu. Türkiye’nin bu zamanında her şey ateş pahası iş bulmak aşırı zorken kendisinin rahatı keyfi yerindeyken bir kere de dönüp benim durumum iyi evlenelim zamanı geldi bile diyemedi. Özel sektörde iş bulduğumda hala daha memur istiyorum baskısı yapıp sonrada sinirden söyledim demesi ve tarih bile yazamaması bu ilişkinin sonunu getirdi. Ona hep söylediğim şey ben memur olma çabasında değilim kendimi özel sektörde geliştirmeye çalışıyorum memur istiyorsun madem öyle birini bul beni üzmeye hakkın yok. O kadar dönek ki yok ben illa memur istemiyorum der ama iş ciddiye gelince ben böyle bir hayat istemiyorum eşimde rahat edecek. Sen zaten erkek olarak memur olmuşsun Türkiye’de herkes memur olacak diye bir şey yok bende özelde çalışayım ne olacak. Anlamadı asla 6 sene dile kolay çok çabaladım çok istedim olsun diye bir türlü o niyette olmadı o isteğini asla göremedim. İçim o kadar acıyor ki. Onca rahatında ilişkisini düşünemedi. Allah’a havale ettim. Yaşattığını yaşasın diyorum ben dersimi aldım. İlahi adalet eninde sonunda kendisini gösterir mi? Böyle bir tipi geç olsa hayatımdan çıkarmak doğru muydu? Görüşlerinizi merak ediyorum. Onca rahatı yerindeyken bu şekilde hiçe sayması çok zor bir durum umarım çabuk atlatırım. Daha kolay atlatmam için önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim
Bir şey yaşatmamış ki evlenceğimiz yuva kuracağımız zamanın hayalini kurdum diyorsunuz da adam size bir şey vaat etmemiş bırak vaat etmeyi olmayacağını zaten söylemiş siz biraz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz sanki

22 yaşımda başlayan bir ilişki İnternetten kendisi bana mesaj atmış o şekilde tanışmıştık, benden 3 yaş büyük kendisi. Ben özel sektörde çalışırken o memurdu ve rahat iyi bir kurumda memur. İlk zamanlarda memur olmamı çok istiyordu memur eş istediğini sürekli söylüyordu. Ne zaman gelecek hakkında konuşmak istesem memur istediğini söylüyordu. Bende özel sektörde çalıştığımdan kpss çalışma gibi bir durumum yoktu. Bunu bir türlü anlatamıyordum. Kendisi sosyal medyayı aktif olarak kullanan sürekli kız ekleyen birisi eklemediği ne memur ne öğretmen ne hemşiresi kalmamıştı. Ordan burdan arkadaşım diyerek sürekli kızları ekleyip tanışıp fotoğraflarını beğenen bir tip. Bizde internetten tanıştık yapma etme dememe rağmen asla vazgeçmedi. Gelecek konuşalım dediğimde ise bahaneleri asla bitmedi. İş bul para kazan ben senin bulunduğun yere gelemem memuriyetten dolayı ben memur birini istiyorum sürekli bu baskılar içersinde senelerim geçti ne zaman gelecek planı yapalım desem işimi gücümü bahane etti. İş buldum onunda tayin isteyip gelebileceği bir yere ben memur istiyorum diye tutturdu. Madem öyle evlenelim ben oturup kpss çalışayım dedim atanda gel dedi. O kadar çaresiz bırakıyor ki kız eklemleri de asla bitmedi. Yüzsüzlüğe vurdu iyice bu kız kim tüm fotoğraflarını seri beğenmiş dediğimde arkadaşın baldızı işyerinde tanıştık ekledim dedi. Madem öyle elin kızları ekliyor tanışma tarihini instagramına yazacaksın dedim ekleyen sevgilin olduğunu bilerek ekleyip konuşacak yapmadı. 6 senemi bu kişi için ziyan ettim ne birini ekledim ne biriyle konuştum evleneceğimiz yuva kuracağımız zamanın hayalini kurdum. Ne zaman gelecekten konuşalım desem yalnız başıma kaldım. Kendisi bir asgari ücretlinin aldığı maaşın 4 katını alan biri istese eşi çalışmasa bile rahat geçinir ama asla evlenmeye niyeti yok her şeyi benden bekliyordu. Türkiye’nin bu zamanında her şey ateş pahası iş bulmak aşırı zorken kendisinin rahatı keyfi yerindeyken bir kere de dönüp benim durumum iyi evlenelim zamanı geldi bile diyemedi. Özel sektörde iş bulduğumda hala daha memur istiyorum baskısı yapıp sonrada sinirden söyledim demesi ve tarih bile yazamaması bu ilişkinin sonunu getirdi. Ona hep söylediğim şey ben memur olma çabasında değilim kendimi özel sektörde geliştirmeye çalışıyorum memur istiyorsun madem öyle birini bul beni üzmeye hakkın yok. O kadar dönek ki yok ben illa memur istemiyorum der ama iş ciddiye gelince ben böyle bir hayat istemiyorum eşimde rahat edecek. Sen zaten erkek olarak memur olmuşsun Türkiye’de herkes memur olacak diye bir şey yok bende özelde çalışayım ne olacak. Anlamadı asla 6 sene dile kolay çok çabaladım çok istedim olsun diye bir türlü o niyette olmadı o isteğini asla göremedim. İçim o kadar acıyor ki. Onca rahatında ilişkisini düşünemedi. Allah’a havale ettim. Yaşattığını yaşasın diyorum ben dersimi aldım. İlahi adalet eninde sonunda kendisini gösterir mi? Böyle bir tipi geç olsa hayatımdan çıkarmak doğru muydu? Görüşlerinizi merak ediyorum. Onca rahatı yerindeyken bu şekilde hiçe sayması çok zor bir durum umarım çabuk atlatırım. Daha kolay atlatmam için önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim
Merhaba öncelikle sizi çok iyi anlıyorum..insan emek veriyor zaman harcıyor sonra da o yılların çöp olduğunu düşünmesi..hemen hemen hepimiz böyleyiz.. böyle düşünüyoruz..daha yaşayacak çok uzun yıllarımız var önümüzde bunu hesaba katmak gerek.. çok iyi yapmışsınız iyi ki yapmışsınız..ya evlenip koskoca bir ömrümüzü ziyan etseydi.. üstelik evlenince hele de çocuk olunca ayrılmak daha zor..evlilik bir kadına gerçekten değer veren o kadının özel bir kadın olmasına gerek yok zihniyeti kadını kutsal sayan bir beyinse her kadına değer verecektir değer veren erkek incitmez kırmaz böyle saçma işlere girmez.. lütfen şunu hayâl edin evlilik ayrılmak için yapılan bişey değildir öyleyse evlenmek niye..madem durum böyledir önce doğru insanı sevin.. bakışından merhamet aksın edep aksın..bir sıkıntınız olduğunda elinizi sımsıkı tutup bunu birlikte aşıcaz üzülme desin sizinle şakalaşsın birlikte vakit geçirmekten sıkılmasın daima gurur duysun övgüyle konuşsun kırmaktan çok korksun incitmekten..evde sorumluluk alsın ama siz demeden.çocuklarıyla ilgilensin en az annesi kadar.. işte böyle bir erkek için üzülmeye değer.. Allah size merhamet etmiş yoksa evlenseniz daha beter olacağı kesin.sadakat sadece bedende olan bişey değildir önce kalptedir sonra gözlerde sonra da bedende..size ihanet eden sevginize saygısızlık edip duygularınızı hiçe sayan bencil bir insan için bugünü bayram ilan edin..ve bir gün gerçek aşkı bulmanız dileğiyle.

Valla bu ülkenin erkekleri çok şanslı :KK70: Tek fedakarlık eden kadın olunca erkeğe maddi manevi hiçbir sorumluluk kalmıyor. Gerek duymuyorlar. Boşansa erkek için asla dedikodu, yalnız olma , sorun olmuyor ama kadın boşanırsa eyvah.. Ele güne karşı utanıyorlar, aile evine dönemiycem korkusu, yalnızlık hissi, çocuğa nasıl bakırım derdi derken o korkuda sadece kadına has oluyor. Bu yüzden zaten erkekler esktra rahatlar. Sosyal medyadan kızlara yazsa bu sebeple boşanamaz benden diyor, kavga edip hakaret etse boşanamaz bu sebepten diyor. Birde bu sıra en çok duyduğum olay çoğu masrafı kadına yükleme stratejisi :KK70: Acıma yetime gelir vurur ... sözü kocalar için daha uygunmuş :)
yani 1 senede ayrılınır böyle birinden, TAŞ ÇATLASIN 2 sene.

6 yıl ya. inanamıyorum. neredeyse 30 olmuşsunuz. bu ilişkiye takılıp kalmıssınız en güzel yıllarınızda, yazık olmuş.

kaldı ki adam ilk dediginden farklı bişey dememiş evlilik konusunda, istikrarlı buldum. ama sürekli başka kadınları ekleyip begenmesi?? yani bunu bile bile 6 yıl devam etmenize şaşırıyorum yine. kendinize cok saygısızlık etmişsiniz, yıpranmışsınız. o ne yapıyor ediyor düşünüp beddua edeceğiniz enerjiyi kendinizi iyileştirip geliştirmeye adayın.

Cocuklar bile elini sicak birseye tutunca yandigini hissedip bir daha ayni hatayi yapmiyolar sanirim asktan gozleriniz kör diliniz lal olmus umarim ayni hatayi barisarak tekrar etmezsiniz

Ben adamda bir suç bulamadım(Tabiat olarak karaktersiz orası ayrı ama size karşı karaktersizliğini en baştan beri gizlememiş). İlk başta belli etmiş niyetini. Memur biriyle evlenmek istiyorum demiş. Siz gereksiz yere hayaller kurup belki ikna ederim diye kalmışsınız bu ilişkide.
Kızları seri şekilde ekleyen ve niyetini belli eden bu adama neden katlandığınızı anlamak çok zor.
Düpedüz gurursuzluk bu.

X