6 yıllık ilişkide ara vermek

Çok sevindim vallahi.

Bu bi etrafa bakıp geleceğim de olabilir. Ilişkinin bitiş alarmı da. Erkekker uzun süreli ilişkllerde pat diye ayrılalım diyemez zamana yayar ama o zaman içinde ne yaptıginla nasıl olduvunla ilgilenmez aramaz. bi etrafa bakıp gelcekse de hiç geri dönmeyebilir da 1-2 yıl sonra kapını tekrar çalabilir de.

yeldacım senden haber varmı?

Konunuzu hatırladım ve çoook sevindim. Mutluluklar dilerim

Bizde esimle unversede tanistik.tamda bahsettiginiz gibi bir ask yasadik.ben son sinifta cok yogun ve stresli olunca onu terkettim severek isteyerek.

Onsuz daha mutlu olacagima inandim inandirdim...tabi o zamanlar esim sizin gibi perisan oldu gunlerce okuluma yurduma geldi hatta diz bile coktu..ben o kadar gamsiz bir hal almistmki..hatirladikca gozlerim dolar o sevgiyi ne hale getirdim diye.
Sonra nemi oldu.esim kendini geri cekti ve ben mantigimin uydugu biriyle nisanladim hayatimin en buyuk hatasiydi..sonra o sahis tam bir yalanci cikti..kurtuldum..allah kurtardi..sonra ben esime iki yil aradan sonra mesaj attim.ve iki yil daha sevgili kalip evlendik.simdi 1.5 yillik evliyiz.
Bizimki mutlu sonla bitti..bizde cok sinavlar verdik..inan yazinda varsa degismiyor.

Kendini geri cek.asla mesaj atma ve dik dur...insallah hersey gonlunce olur

Ayy nasil bir ask duymus esin sana karsi oyle...
Kiymetini bil canim, mutlulugunuz sonsuz olsun

kız evleniyor yeldaaa yorma kendinisenin boz kız olayı noldu??

Aynısı kaynımda da oldu demek istemiyorum ama ilk mesajını okurken zırıl zırıl ağladım ve bunu görünce aptalca kahkaha attım. İlişkimizin 4. Yılında yüksek lisans sırasında ayrılmıştık. 6aylık süreç sonunda barışıp hemen nişanlandık. Evliyiz. Sanırım üniversite bitip gerçek hayat başlayınca bir bocalama oluyor. Çok sevindim. Çok mutlu olun inşallah:)

Ne güzel bi hikaye mutluluklar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…