- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
merhaba ben yeni üyeyim konunuzu başındn sonuna kadar okudum bende buna benzer bişe yaşamıştım biraz uzun olursa affola yeniyim idare edin bende çok sıkıyordum akşam 10da evde ol onla görüşme buraya gitme kız çocuk gibi böle olunca kaybetmeye başladım ilk aşkımdı kaybetmemek için direndim direndim anlatsam roman olur :) sonra baktım kendini bişe sanmaya başladı beyim:) bende soğumaya başlamştım çektim kendimi yeter dedim suçluysam kabul ettim savaştım ne haln varsa gör dedim inanmadı benim kendimi çekeceğime bi güzelde çekmiştim çünkü soğumuştum sonra bana inat bissürü şeyler yaptı kızlarla takılmalar mı eski sevgilisiyle barışmalar mı neler neler hepten soğudum ama beni biraz olsun rahat bırakmadı beni aramalar karşıma çıkmalar kaç kere hat değiştirdim hesabı yok hayatımda askere gitmeden önce bildiğiniz kaçırdı zorla bindirdi arabasına beni güzel bi göl kenarına her taraf özenle bözenle süslenmiş gölün ortasında muhteşem bir masa bana diyo bekle beni askerden gelmemi meğersem paşamın derdi beni cepte tutup askerlik öncesi arkadaşlarıyla doyasıya gününü gün etmekmiş seven insan yapar mı yapmaz inanın gerçekten sevmiyordum benden sana aşk olmamı bekleme ama ne ihtiyacın olursa arayabilirsin sen benim ilk aşkımsın beni aşktan soğutma dedim ikna oldu mu olmadı rhatsız etmedi ama ben başka birine deli gibi aşık oldum o askerdeyken onunlada birlkte olamadım çok hayırsızdı bana göre değildi ama çk kahroldum:)neyse çok uzattım bu askerden geldi ortak arkadaşlarımız bizi buluşturdu kapadılar bi odaya barışmadan çıkarmadılar :)velhasıl barıştık şimdi 3 yıllık evliyiz ve 5 aylık hamileyim ve çok şükür çok mutluyuz kaç kişinin nikah şahidi olduk sizin gibi olalım dediler diye :)size bir faydam olurmu bilemem ama kendinizi üzmeyin ben çok üzülüyodum ozamanlar 9 kilo vermiştim 2 ayda bakın şimdi geçti gitti kaderinizde kim yazılıysa onu buluyosunuz he birde umarım benim gibi soğumazsınız zamana bırakın kaderiniz hayırlı olur inş