6 yıllık ilişkide ara vermek

Hiç gelişme yok mu ki peki? Nasıl durumlar?

ben hiçbir şey demeden kendisi pazartesi iftar yapalım beraber dedi. hafta sonunu çöpe attı nedense direk öyle olsun bakalım şimdilik...

Katrina sen de dert edecek şey arıyorsun ne güzel işte o da adım atıyor artık:) Ben de staj yaptığım dönemde o kadar yoruluyordum ki haftasonları sadece evde uzanmak istiyordum açıkçası. Bence erkek arkadaşının durumu da bu. İlişkide yaşadıklarımız da çok benzer. İstediğin zaman özelden yazabilirsiiin

yazdıklarınıza baya baya katılıyorum, hemde çok ama çok seven fakat aldatılınca dönüp arkasını giden, acısını da sevgisini de içine atan biri olarak. bu olayın sonu yok. İlk sevgilim de her sevgilisinden ayrıldığında bana dönmek isterdi,bence bu insan da her boşlukta 5 yıllık sevgilisine dönmek isteyecek ya da yenilerine...

bu ara ilişkinizi tamamen bitirir ki zaten mesafe yüzünden aranız açılmış. eşimle sevgiliyken farklı şehirlerdeydik ayda bir bazen 2 ayda bir görüşürdük. o otobüsle gelir sabah 6 da benim olduğum ilede olurdu. ben o saatte dışarı çıkamazdım saat sabah 11 gibi yanında olurdum kış günü beni 5 saat beklerdi. akşam da en geç altıda evde olmak zorundaydım . onun otobüsü de gece 12 de olurdu ve o saate kadar kış günü otogarda otobüs saati beklerdi . ertesi gün de işte olması lazımdı... bunları neden anlatıyorum?? eğer seviyorsa mesafe fasa fiso biz de çok kavgalar ettik ama bu ayrılık sebebi olmadı

Umuyorum bu hikayeye inanmıyorsunuzdur...

zaten ben onun soğuduğunu düşündüğüm, Ankara'ya gelmemesini bana olan sevgisinde, ilgisinde azalma olarak yorumladığım zamanlarda bana söylediği hep buydu: Bunun sana olan hislerimle hiçbir alakası yok, neden kendi üzerine alınıyorsun hep? Ben çok yoruluyorum, sadece dinlenmek istiyorum vs vs...Hatta en son buluşmamızda birlikte öğle yemeği yerken bana "Şimdi sen de çalışmaya başlayınca insan ne kadar yoruluyormuş daha iyi anlayacaksın." dedi Buna kesinlikle katılıyorum ama gene de pazarlarını fobi haline getirerek evden dışarı adım atmayacak hale gelmeyeceğime eminim Sanırım erkekler rahatlarına çok daha fazla düşkün oluyorlar...Neyse, empati yapmaya ve sabretmeye devam ediyorum

Arkadaşlaaarr fikirlerinize ihtiyacım varr :))

Yanlış bir adım atmak istemiyorum kesinlikle şu anda. O yüzden size danışmaya karar verdim. Çok şükür birkaç gündür her şey yolunda gibi. En son birkaç gün önce öğle yemeği yemiştik beraber hatırlarsanız. O günden itibaren de sürekli konuşup mesajlaşıyoruz. Hiç baskı yapmamama rağmen aşkım vs demeye de başladı çok şükür :)) Bu akşam da beraber iftar yapacağız. Gelgelelim yemekte muhakkak bahsi açılacak bir konu var, o da tatil :))

Şimdii, sevgilim ağustosun 2. haftası yıllık izne ayrılacak bir haftalığına. Tüm bu olaylar olmadan önce biz tatile beraber gideriz diye konuşuyorduk. Hatta çook uzun zamandır başbaşa kalamadığımız için dört gözle bekliyorduk. Ki bence halen de birlikte gitsek şahane olur, zira tüm problemlerimizin birbirimizden uzak olduğumuz için çıktığını düşünürsek. Ama ben de işe girdim ve ağustosun 2. veya 3.haftası eğitimlerim başlayacak, henüz belli değil. Dolayısıyla onunla tatile gidememe ihtimalim de var. Şimdi, normalde biz birbirimiz olmadan ayrı tatile hiç çıkmadık. O da ben de kıskanç insanlar olduğumuz için ya beraber gittik tatile ya da hiç gitmedik. Bundan da hiç şikayetçi değildik. Ama sevgilim daha yeni ara vermek istedi ama benim isteğim üzerine tekrar görüşmeye başladık vs, zaten biliyorsunuz. Şimdi bu durumda ben sevgilimin tek başına kafasını dinlemek için tatile çıkmak isteyeceğini düşünüyorum. Marmaris'te yaşayan bir asker arkadaşı var, ne zamandır onu çağırıp duruyor. Yüzde doksan oraya gitmek isteyecek. Ben bunu hiç istemiyorum ama şimdi mantıklı olan onun gitmesine ses etmemem değil mi kızlar? Baskı kurmayacağım vs dedim ama bensiz tatile gitmesi fikri de hiç hoşuma gitmiyor ne yapayım Kaldı ki yüzde yüz gidemeyecek değilim şu anda. Eğitimim ağustosun 3.haftasında başlarsa beraber de gidebiliriz. Sizce bu konuda yaklaşımım nasıl olmalı? İstemediğimden vs hiç bahsetmeyip istiyorsa gidebileceğini söylemeliyim değil mi? Ama istemiyorum ya ://

Ama sen hep ona sonsuz guvenden bahsediyorsun, gitse de bir sey olmaz biliyorsun aslinda. Insallah egitimin sarkar sonraki haftaya da birlikte gidebilirsiniz. Simdi yalniz gitmesine tamam desen de sirf iliski bu durumda diye olacak ama icin rahat olmayacak iliskin eski haline dönünce isler sasacak e sen o zaman bisey dememistin seklinde söylemler falan filan.. rahat ol hele bi belli olsun tarih simdi konuyu acan sen olma, o acarsa da egitim gibi bi durum var bunu kesinlesince konusalim diyip sıyrıl mevzudan.ve kesin konusmayi senin durumun olunca bastan yap bence.
Ki hep onun da bunaldigini söylüyorsun simdi kafa dagitmasi cok da kötü olmaz ki..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir şey olacağından değil elbette, sadece birbirimiz olmadan hiç gitmedik ve ne yalan söyleyeyim, birlikte gitme planları yaparken bensiz gitmesi hoşuma gitmiyor işte. Ama dediğin gibi evet, bunaldığı için gidip kafa dağıtması iyi olur onun için.

Bir de beni de İzmirli bir arkadaşım tatile yanına çağırıyor öyle bir durum da var Bu durumda gitme demem çok abes olur kendim gideceksem.

Off, eskiden olsa bir şekilde hallederdik bunları ama şimdi ilişki hassas bir dönemdeyken bir de tatil mevzuları yüzünden gerilelim istemiyorum...

Ya iste kendin söylüyorsun o da yoğun çalışıyor sorunlar var dedin birlikte gidemeyecekseniz ama sonra sen arkadaşının yanına gideceksen kesinlikle karşı çıkma bu onun da hakkı ama bence hala vakit var senin egitim ne zama belli olacak??
Dedigim gibi konuyu bi kesinlik kazanana kadsr gündeme getirme, tam iliski toparlanirken sacma bi tartışma çıkmasın ha sen kesin olarak gidemeyecegin an alacaksin karsina ben gelemeyecegim ama sen bunaldin biliyorum bu hakkin o yüzden bensiz git diyeceksin.. el mahkum :/
Sen şanslı insanlardansin, senin anlattiklarindan yola cikarak ben bile hic şüphe etmiyorum erkek arkadaşından inann sende o güzel kalbini ferah tut

canım benim teşekkür ederim, o senin kalbinin güzelliği :)

Eğitim tarihi ne zaman belli olacak o daha belli değil. Arayacaklarmış. Keşke bir an önce belli olsa da ona göre hareket etsek.

Dediğin gibi ben bahsini açmayacağım. Zaten benle gitmek istiyorsa bana sorar. Gerçi eğitim tarihinin belli olmadığını o da biliyor. Ama gene de birlikte gitmek isteyen insan net öğrenir. O açana kadar ben de bahsetmeyeceğim :=)

En mantıklı olan da :)
Ayrıca bende teşekkür ederim

Konuyu baştan sona okudum, empati yaptım tamamen..
Dilerim bir anda tamamen şoka uğratmaz istemiyor,tamamen soğumuş gibi geldi bana..
Yani bir anda kesip atmaması için çok sevmesi gerekmez 6 senelik emek var kendiside bocalar kesip atsa.
İnşallah hayırlısı olur ve ben yanılırım.
Körü körüne bekleme bu senin içinde fırsat sende uzak kal eğlen gez dolaş madem körü körüne bekleyinde, açık ve net. Olmuyor.

kendi konumu hortlatacağım ama

biz bu cuma evleniyoruz arkadaşlar bunu başka konularımı takip edenler varsa da bilirler ama özellikle bu konuya yazmak istedim. çünkü zamanında bu konuda bana çok dstek olan insanlar vardı, onlarla bu mutluluğumu paylaşmak ve özellikle benzer durumda olanlar varsa örnek olmak için yazmak istedim.

her ara verme, uzaklaşma, zaman tanıma olayı ayrılıkla bitmek zorunda değil arkadaşlar. arada gerçek sevgi saygı varsa o ilişki devam ediyor kesinlikle...yeter ki iki taraf da üstüne düşeni yapsın, saygılarını yitirmesinler...bu konuya yorum yapan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler :) :)

öncelikle hayırlı olsun, mutlugunuz daim olsun...

konunuzdan haberim yoktu, simdi güncelleme ile dikkatimi cekti.
ne oldu da iletisime gectiniz ve birkac ayda evlilik noktasına geldiniz merak ettim... eger mahzuru yoksa ve cok özel olmayacaksa bizimle paylasır mısınız?

özellikle bu düşüncede birisinin düsünceleri nasıl degisti merak ettim.
nedenleri farklı olsa da kendime yakın bir cumle olarak gördügümden belki de...

Buu habere gerçekten çok sevindim. Ömür boyu mutluluklar dilerim ikinize de

Tebrik ederim. Ömür boyu mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…