- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
son durum nedir ?
tembel sevgiliden ayrıldınız mı ?
merhaba ben yeni üyeyim konunuzu başındn sonuna kadar okudum bende buna benzer bişe yaşamıştım biraz uzun olursa affola yeniyim idare edinbende çok sıkıyordum akşam 10da evde ol onla görüşme buraya gitme kız çocuk gibi böle olunca kaybetmeye başladım ilk aşkımdı kaybetmemek için direndim direndim anlatsam roman olur :) sonra baktım kendini bişe sanmaya başladı beyim:) bende soğumaya başlamştım çektim kendimi yeter dedim suçluysam kabul ettim savaştım ne haln varsa gör dedim inanmadı benim kendimi çekeceğime bi güzelde çekmiştim çünkü soğumuştum sonra bana inat bissürü şeyler yaptı kızlarla takılmalar mı eski sevgilisiyle barışmalar mı neler neler hepten soğudum ama beni biraz olsun rahat bırakmadı beni aramalar karşıma çıkmalar kaç kere hat değiştirdim hesabı yok hayatımda askere gitmeden önce bildiğiniz kaçırdı zorla bindirdi arabasına beni güzel bi göl kenarına her taraf özenle bözenle süslenmiş gölün ortasında muhteşem bir masa bana diyo bekle beni askerden gelmemi meğersem paşamın derdi beni cepte tutup askerlik öncesi arkadaşlarıyla doyasıya gününü gün etmekmiş seven insan yapar mı yapmaz inanın gerçekten sevmiyordum benden sana aşk olmamı bekleme ama ne ihtiyacın olursa arayabilirsin sen benim ilk aşkımsın beni aşktan soğutma dedim ikna oldu mu olmadı rhatsız etmedi ama ben başka birine deli gibi aşık oldum o askerdeyken onunlada birlkte olamadım çok hayırsızdı bana göre değildi ama çk kahroldum:)neyse çok uzattım bu askerden geldi ortak arkadaşlarımız bizi buluşturdu kapadılar bi odaya barışmadan çıkarmadılar :)velhasıl barıştık şimdi 3 yıllık evliyiz ve 5 aylık hamileyim ve çok şükür çok mutluyuz kaç kişinin nikah şahidi olduk sizin gibi olalım dediler diye :)size bir faydam olurmu bilemem ama kendinizi üzmeyin ben çok üzülüyodum ozamanlar 9 kilo vermiştim 2 ayda bakın şimdi geçti gitti kaderinizde kim yazılıysa onu buluyosunuz he birde umarım benim gibi soğumazsınız zamana bırakın kaderiniz hayırlı olur inş
bu kadar yaşanandan sonra hala eskisi gibi seviyor musunuz peki, soğumalar olmadı mı?
İnşallah yeni birini tanımamıştır. Erkek arkadaşımın da 5 yıllık bir üni ilişkisi olmuş. Beni tanıyınca sevince ondan ayrılmak istemiş, ama 5 yıl hep yan yana olduğu insandan başka bir kız sebebiyle ayrılmak istememiş, büyük alışkanlığını da bitirememiş, bana aşık olduğu için benden de ayrılamamış, 1.5 sene böyle gitmiş işte. Saçma sapan... O kıza karşı aynı şekilde soğuk, mesafeliymiş, defalarca ayrılmış, kız ayrılmak istememiş bırakmamış tabi... Böyle iğrenç bir durum işte. Acı ama inşallah böyle bir durum yani başka biri yoktur
İnşallah yeni birini tanımamıştır. Erkek arkadaşımın da 5 yıllık bir üni ilişkisi olmuş. Beni tanıyınca sevince ondan ayrılmak istemiş, ama 5 yıl hep yan yana olduğu insandan başka bir kız sebebiyle ayrılmak istememiş, büyük alışkanlığını da bitirememiş, bana aşık olduğu için benden de ayrılamamış, 1.5 sene böyle gitmiş işte. Saçma sapan... O kıza karşı aynı şekilde soğuk, mesafeliymiş, defalarca ayrılmış, kız ayrılmak istememiş bırakmamış tabi... Böyle iğrenç bir durum işte. Acı ama inşallah böyle bir durum yani başka biri yoktur
Zor da olsa zamana bırak..Sıkıştırma,arama..Gercekten seviyor ve istiyorsa o arar zamanı gelince.Bana da oluyordu bu hisler.İnsan gercekten bazen kafasıyla baş başa kalmak istiyor.Böyle güzel ilişkiler pek bulunmaz bulununcada kolay kaybedilmez.İçini ferah tut.Şuda olabilir,sen y.lisans zamanları zorlu günler geçirmiş ona yüklenmişsin.Ve şimdide o zorlu günler geçiyor biraz da belki sana nazını geçirmeye çalışıyordur.Bence onun içindede bitmedi.Umarım mutlu olursun..
evet canım, benim burnumu sürtme çabası var bunu görebiliyorum...fazla üstüne düşerek bunaltmak da istemiyorum. anlayışlı, esprili, sabırlı ve asla bişey iiçin zorlamayan bir kızım şu anda ona karşı
ayrılmadık. görüşüyoruz şu anda iletişimimiz var. O biraz mesafeli ama aşacağımızı umuyorum...
Canim suanki esim sevgiliyken yiprandigimiz bir donem bana ara verelim dedi. Sehirler arasi zor allah icin ama sok oldum. Ara vermek benim icin bitirmek dedi. Ben sana deger veriyorum ama benim ihtiyacim var ozur dilerim dedi gitti. Ben o gece ve ertesi gun mahvoldum aglamaktan.
Tam 75 saat sonra oglende isyerime geldi. Ben fena sasirdim hatta elim ayagim titredi duyunca. Ama guvenlige kendisi musait degil deyin dedim. Cunku o 75 saat ne yasadigimi ben bilirim.Hattimida hemen iptal etmistim sinirlenip zaten. Ulasamiyoda.
Is cikisina kadar beklemis. Ben ne var dedimkarsima cikinca. Bir sarildi ki sanki o gunler olmamis gibi hissettim. Ben seni cok ozledim diye o sarilisi unutamam. Sonrasi belli evlendik cocuk planlari yapiyoruz. Yani hersey olucagina varir ummadigin anda guzel seyler de oluyor.
bu arada doğru mu anladım, hem sizi hem o kızı 1,5 sene boyunca idare etti ve hala erkek arkadaşınız mı????
Onu çok yıprattığım doğru...Geri dönüp baktığımda kendimi eleştirdiğim pek çok nokta var. Fakat onu yıpratmamın, onu bu kadar yormamın ve hırçınlaşmamın sebebi ise onun günden güne azalan ilgisiydi. Bunu fark ettim, önlemek istedim ama önlemek için yanlış yolları seçtim...Çalışma hayatı onu çok yoruyor, bazen hafta sonları da çalışıyor. Aslında işlerin kötüleşmesi benim başka şehre gitmemle değil, onun işe girmesiyle başladı. Bir şekilde uzaktam da idare edebiliyorduk ama ne zaman ki işe girdi, yorgunum halim yok vs sızlanmalar başladı...Ankara'ya defalarca çağırmama rağmen asla gelmedi, hatta zaten en büyük kavgalarımız hep bundan çıkardı. Ben hep beni özlemedin mi, bak kaç zamandır görüşmüyoruz vs diye hep onun bir gece de iki gece de olsa gelmesini kalmasını istedim, o da hep senle alakası yok ama bir hafta sonum var, onu da evde dinlenerek geçirmek istiyorum diye cevap verdi. Ben onun yanına geldiğimde ise mesela pazarları hiç buluşmazdık, çünkü pazar günü onun pazartesi sendromu yaşama günü...Evden hiç çıkmak istemiyor. Veya buluşacağımız zaman hep onun evine yakın yerlerde vakit geçirmemizi isterdi...Bütün bunlar beni yorduğu üzdüğü için ben de onun üstüne gittim, değişsin diye. Seven adam böyle mi yapar, sen hiç böyle değildin eskiden, başbaşa vakit geçireblmek için elinden geleni yapardın vs dedim. O da hep senle alakası yok, elbette seviyorum özlüyorum ama çok yoruluyorum inan vs derdi...
Şu anda alttan alıyorum ve ilişkimizin düzelmesi için sabrediyorum ama bu adamın bu halleri değişecek mi ,işte pek umudum yok...
Hala erkek arkadaşım. Anlatılınca insanın kanı donuyor, başıma gelmeseydi yorum yapsaydım yüzüne bile bakma derdim. Ki ilk zaman öyle de oldu yüzüme bakmayı geç,ismimi bile anma dedim gittim. Aynı iş yerindeyiz ilginçtir ki bu olayla da sevgim bitmedi her gün gördüm mecburen, çok yalvardı yakardı, müdürlerimize kadar aracı oldular yalvardılar. Acı bir şey ama çok sevince insan en olmaz denileni, başkasından duyup da ya ben diye içinden geçirmeye korktuğunu affedebiliyor. Rabb'im kimsenin başına vermesin. Senin içinde iyi şeyler olsun inşallah canım.
Konularinizi hatirliyorum o kadar insan derdinizi paylasti akil verdi size sonunda boyle bir karara varmaniz beni cok uzdu eminim onlarida uzmustur.umarim bir baska konunuzu daha gormeyiz burada sizin adiniza bir kez daha uzulmeyiz cunku bu adam sizi illa ki bir gun yine aldaticak..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Birgün değil şuanda bile aldatıyordur büyük ihtimal..hangi erkek bunu yaptıktan sonra onu affeden kadına saygı duyarki birdaha ..1 ay geçmeden affetmiş arkadaş..cidden çok büyük aşk :)))
Ya hic birinin affi olmaz ama gecelik bir olay degil ki bu 1 bucuk yillik bir ihanet.ve ben soyluyim o adam 5 yillik askina geri doner yakindir hatta bence donmek istemitir ve reddedilmistir muhtemelen.arkadasi cokta uzmek istemiyorum ama sonu cok aci olucak.bende olsam asla saygi duymazdim ne yalan soyluyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?