6 yıllık ilişkide ara vermek

merhaba ben yeni üyeyim konunuzu başındn sonuna kadar okudum bende buna benzer bişe yaşamıştım biraz uzun olursa affola yeniyim idare edin bende çok sıkıyordum akşam 10da evde ol onla görüşme buraya gitme kız çocuk gibi böle olunca kaybetmeye başladım ilk aşkımdı kaybetmemek için direndim direndim anlatsam roman olur :) sonra baktım kendini bişe sanmaya başladı beyim:) bende soğumaya başlamştım çektim kendimi yeter dedim suçluysam kabul ettim savaştım ne haln varsa gör dedim inanmadı benim kendimi çekeceğime bi güzelde çekmiştim çünkü soğumuştum sonra bana inat bissürü şeyler yaptı kızlarla takılmalar mı eski sevgilisiyle barışmalar mı neler neler hepten soğudum ama beni biraz olsun rahat bırakmadı beni aramalar karşıma çıkmalar kaç kere hat değiştirdim hesabı yok hayatımda askere gitmeden önce bildiğiniz kaçırdı zorla bindirdi arabasına beni güzel bi göl kenarına her taraf özenle bözenle süslenmiş gölün ortasında muhteşem bir masa bana diyo bekle beni askerden gelmemi meğersem paşamın derdi beni cepte tutup askerlik öncesi arkadaşlarıyla doyasıya gününü gün etmekmiş seven insan yapar mı yapmaz inanın gerçekten sevmiyordum benden sana aşk olmamı bekleme ama ne ihtiyacın olursa arayabilirsin sen benim ilk aşkımsın beni aşktan soğutma dedim ikna oldu mu olmadı rhatsız etmedi ama ben başka birine deli gibi aşık oldum o askerdeyken onunlada birlkte olamadım çok hayırsızdı bana göre değildi ama çk kahroldum:)neyse çok uzattım bu askerden geldi ortak arkadaşlarımız bizi buluşturdu kapadılar bi odaya barışmadan çıkarmadılar :)velhasıl barıştık şimdi 3 yıllık evliyiz ve 5 aylık hamileyim ve çok şükür çok mutluyuz kaç kişinin nikah şahidi olduk sizin gibi olalım dediler diye :)size bir faydam olurmu bilemem ama kendinizi üzmeyin ben çok üzülüyodum ozamanlar 9 kilo vermiştim 2 ayda bakın şimdi geçti gitti kaderinizde kim yazılıysa onu buluyosunuz he birde umarım benim gibi soğumazsınız zamana bırakın kaderiniz hayırlı olur inş

bu kadar yaşanandan sonra hala eskisi gibi seviyor musunuz peki, soğumalar olmadı mı?

İnşallah yeni birini tanımamıştır. Erkek arkadaşımın da 5 yıllık bir üni ilişkisi olmuş. Beni tanıyınca sevince ondan ayrılmak istemiş, ama 5 yıl hep yan yana olduğu insandan başka bir kız sebebiyle ayrılmak istememiş, büyük alışkanlığını da bitirememiş, bana aşık olduğu için benden de ayrılamamış, 1.5 sene böyle gitmiş işte. Saçma sapan... O kıza karşı aynı şekilde soğuk, mesafeliymiş, defalarca ayrılmış, kız ayrılmak istememiş bırakmamış tabi... Böyle iğrenç bir durum işte. Acı ama inşallah böyle bir durum yani başka biri yoktur

bu kadar yaşanandan sonra hala eskisi gibi seviyor musunuz peki, soğumalar olmadı mı?

ayrıldıktan sonra çok soğudum tabiki soğumam mı istemiyordum zaten ama çok küçüktük 16 19 yaş arası ben çok değiştim o gereksiz kıskançlıklarımızdan kurallarımızdan vazgeçtik birde ben erkek gibiydim futbol filan oynardım oda bizi yıpratanda oydu zaten umursamaz bi sevgiliyle nasıl olunur bilmiyo olmam cahilik işte lisede ne beklersin :) hep bi baskı kurdum üstüne kaybetmiyim diye her dediğimi yaptı eve hapsettm resmen çocuğu o derece yani onunda özgürlüğü tatması tuz biber oldu:) ilk aşkımdı alışkanlık bağlılık gibi farklı bir duygu diyorum ya nasibim oymuş sonra sonra tekrar başka birine aşık oldum sanki kişilikler oturdu iş güç yoluna girdi eşimde değişti ayrılık döneminde elinde içkiyle arabasıyla turlayan zibidilerdendi şimdi namazında niyazında kader işte nerden nerelere getiriyor anlamıyosunuz bnim size tavsiyem evet çok seviyosunuz kaybetmek istemiyosunuz sabredemiyosunuz bi an önce başlasın istiyosunuz ama yapmayın sabredin birzda kendi haline bırakın ama kendinizi unutturmayın bence sizi seviyor arada sırada sizi kaybetme korkusu yaşamasına izin verin o zaman değerinizi kıymetinizi anlıcaktır değiştiğine inanacaktır siizn gibi seveni bulmak çok zor bu zamanda siz değiştiğinizi ıspat ettikten sonra anlamak ona kalmş ki etmişsinizde emin olun biraz giderse korkusu onu alt üst etmeye yeter

Öyle bir durum yok canım kesinlikle.

Umarim boyle bir pislikle hala birlikte degilsinizdir aman Allahim ya 😱

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zor da olsa zamana bırak..Sıkıştırma,arama..Gercekten seviyor ve istiyorsa o arar zamanı gelince.Bana da oluyordu bu hisler.İnsan gercekten bazen kafasıyla baş başa kalmak istiyor.Böyle güzel ilişkiler pek bulunmaz bulununcada kolay kaybedilmez.İçini ferah tut.Şuda olabilir,sen y.lisans zamanları zorlu günler geçirmiş ona yüklenmişsin.Ve şimdide o zorlu günler geçiyor biraz da belki sana nazını geçirmeye çalışıyordur.Bence onun içindede bitmedi.Umarım mutlu olursun..

bu arada doğru mu anladım, hem sizi hem o kızı 1,5 sene boyunca idare etti ve hala erkek arkadaşınız mı????

evet canım, benim burnumu sürtme çabası var bunu görebiliyorum...fazla üstüne düşerek bunaltmak da istemiyorum. anlayışlı, esprili, sabırlı ve asla bişey iiçin zorlamayan bir kızım şu anda ona karşı

Helal Taktiği bulmuşsun bak böyle devam et iyi haberleride yaz :)

ayrılmadık. görüşüyoruz şu anda iletişimimiz var. O biraz mesafeli ama aşacağımızı umuyorum...

Canim suanki esim sevgiliyken yiprandigimiz bir donem bana ara verelim dedi. Sehirler arasi zor allah icin ama sok oldum. Ara vermek benim icin bitirmek dedi. Ben sana deger veriyorum ama benim ihtiyacim var ozur dilerim dedi gitti. Ben o gece ve ertesi gun mahvoldum aglamaktan.

Tam 75 saat sonra oglende isyerime geldi. Ben fena sasirdim hatta elim ayagim titredi duyunca. Ama guvenlige kendisi musait degil deyin dedim. Cunku o 75 saat ne yasadigimi ben bilirim.Hattimida hemen iptal etmistim sinirlenip zaten. Ulasamiyoda.
Is cikisina kadar beklemis. Ben ne var dedimkarsima cikinca. Bir sarildi ki sanki o gunler olmamis gibi hissettim. Ben seni cok ozledim diye o sarilisi unutamam. Sonrasi belli evlendik cocuk planlari yapiyoruz. Yani hersey olucagina varir ummadigin anda guzel seyler de oluyor.

ya işte benim sevgilimde hiç böyle romantik hareketler yok hiçbir zaman da olmadı. inadım inattır...zaten bana süpriz yapar belki atlar yaşadığım şehre gelir vs dye bekledim hep...şimdi aramız böyleyken hiç öyle şeyler yapmaz diye bekleyemedim ben de. kendimi merak ettirmeyi ben de isterdim ama iyice kopacağız diye bunu yapamadım...

bu arada doğru mu anladım, hem sizi hem o kızı 1,5 sene boyunca idare etti ve hala erkek arkadaşınız mı????

Hala erkek arkadaşım. Anlatılınca insanın kanı donuyor, başıma gelmeseydi yorum yapsaydım yüzüne bile bakma derdim. Ki ilk zaman öyle de oldu yüzüme bakmayı geç,ismimi bile anma dedim gittim. Aynı iş yerindeyiz ilginçtir ki bu olayla da sevgim bitmedi her gün gördüm mecburen, çok yalvardı yakardı, müdürlerimize kadar aracı oldular yalvardılar. Acı bir şey ama çok sevince insan en olmaz denileni, başkasından duyup da ya ben diye içinden geçirmeye korktuğunu affedebiliyor. Rabb'im kimsenin başına vermesin. Senin içinde iyi şeyler olsun inşallah canım.

Arkadaşım konunu okuduğumda sen haksızsın ,adamı çok bunaltmışsın sanmıştım herkes gibi..çünkü onu melekleştirerek kendini suçlayarak yazmışsın..

Ancak sonraki mesajlarda onun hakkında verdiğin bazı bilgiler ve özellikle bu alıntıladığım mesajından sonra erkek arkadaşının senin ona verdiğinin yarısı kadar değer verdiğini düşünmüyorum..

Ne demek 2 sene boyunca defalarca söylediğin halde ankaraya 1 kere ziyarete gelmemek..senin söylemene gerek yok aşık olan adam zaten kendi atlar gelir,sürpriz yapar..benim erkek arkadaşım her hafta almanyadan geliyor beni görmeye..sırtı rahatsız olduğu halde o yolculuğu haftada 2 defa çekiyor..çünkü aşk böyle birşey..ne yorgunluk dinler ne kendi keyfini ne de farklı ülkelerde olmayı..

Sürekli bencil ve kendi keyfini düşünen bir sevgiliniz var..siz ziyarete gittiğinizde pazarları görüşmemek..normalde sevgililerin bayılacağı 1-2 günlük ufak tatil planı yapmaya bile korkuyosunuz çünkü büyük ihtimal senin sevgilin hiç hoş karşılamıcak bu fikri..

Kusura bakma sen çok iyi bir insana benziyorsun ancak dost acı söyler..bu adam sana aşık falan değil..ilişki de çoktan bitmiş..kendini tek taraflı böylesine yorma boşu boşuna..hem bu adam için değmez..hem ilişki bitmiş..hemde daha çok itersin..bence yoluna bak ve kendine uygun büyük kalpli birini bul..

Siz evlenseniz bile geleceğiniz belli..ilerde çok pişman olursunuz

Konularinizi hatirliyorum o kadar insan derdinizi paylasti akil verdi size sonunda boyle bir karara varmaniz beni cok uzdu eminim onlarida uzmustur.umarim bir baska konunuzu daha gormeyiz burada sizin adiniza bir kez daha uzulmeyiz cunku bu adam sizi illa ki bir gun yine aldaticak..

Birgün değil şuanda bile aldatıyordur büyük ihtimal..hangi erkek bunu yaptıktan sonra onu affeden kadına saygı duyarki birdaha ..1 ay geçmeden affetmiş arkadaş..cidden çok büyük aşk :)))

Birgün değil şuanda bile aldatıyordur büyük ihtimal..hangi erkek bunu yaptıktan sonra onu affeden kadına saygı duyarki birdaha ..1 ay geçmeden affetmiş arkadaş..cidden çok büyük aşk :)))

Ya hic birinin affi olmaz ama gecelik bir olay degil ki bu 1 bucuk yillik bir ihanet.ve ben soyluyim o adam 5 yillik askina geri doner yakindir hatta bence donmek istemitir ve reddedilmistir muhtemelen.arkadasi cokta uzmek istemiyorum ama sonu cok aci olucak.bende olsam asla saygi duymazdim ne yalan soyluyim.

İnsanın önce kendisine saygısı olacak..öbür türlü başkası zaten saygı duymaz..Allah hiçbirimizin başına vermesin ancak insanın kendine yaptığı kötülüğü hiçkimse birbirine yapamaz..

Aşk tek taraflı yaşanmaz..aldatma varsa aldatan taraf asla aşık değildir..aşktan daha üstün erdemler vardır ; onur gibi,gurur gibi,haysiyet gibi,öz saygı gibi.. Ve bir kadın asla kendisi seviyor diye kendini bu kadar bırakmamalı bu kadar güçsüz olmamalıdır..

Bu işin sonu çok kötü..çok kötü şeyler yaşıyacak..ama o zamanda kendini değil sevgilisini suçlayacak tabiki kurban olacak..hiçbir aldatmanın affı olmaz ancak arkadaşın konusunu okuduğumda kanım dondu..aldatılıp affeden kadın çok gördük böylesini sanırım kk bile ilkkez görüyor daha 1 ay bile olmamış üstelik

O kızı kötüler gibi yazmışsınız ama burada ki karaktersizliği sizin sevgili yapmış farkındasınız dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…