Eşim beni mutlu edemiyor

Partneriniz uzulecegine kilo versin sorununu çözsün ama sırf kilo yüzünden o kadar küçük olamaz, kilo en fazla 1 -2 cm etkiler.

Birlikte yaşadığınız için eşiniz olmuyor bu arada, sorunu çözmeden yasal olarak evlenmeyin.
Valla her 20 kilo fazlalık, 2,5 santim kısaltıyormuş.

Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımla bir süredir birlikte yaşıyoruz haliyle daha çok yakınlaşmalarımız oluyor. Eşim yapısal olarak çok kilolu spor ve diyet yapıp zayıflaması için uğraşıyorum ancak spora da ilgi duymuyor bu yüzünden cinsel organı çok küçük öyle ki çoğu zaman içime giremiyor bile.

Dün gece ilişkiye girdiğimizde sadece ucu girebildiği için gıdıklandım bir yandan da komiğime gitti yarıda kestim kendimi kadın gibi hissedememeye başladım. Bu sabah kendimi mutlu etmek için o hayatımda yokken kullandığım ufak bir vibratörü kullanmak istediğimi söyleyince bianda delirdi ve oyuncağı kıskanmaya başladı çok sinirlendi bunu aldatmak olarak görüyormuş oyuncakla olursam benden ayrılacağını söyledi. Ben mi çok bencilce davranıyorum daha önce cinsel sorunlar yüzünden ufak ayrılıklarımız olmuştu.

Ayıptır söylemesi becerildiğimi hissetmiyorum tatmin olmuyorum bu yönden mutsuzum. Sizce ne yapmalıyım?
Erkek arkadaşın ve eşin ayrı kişiler gibi konuda 😮

Erkekler kilo aldikca testesteron hormonlari duser yani memeler buyur, duygusallik artar, sakallar dokulur, kadinlasir... kadinda kilo aldikca erkeklesir hatta. (Sanirim.bu yuzden ben de bazen heriften hallice davraniyorum esime 😁) yani her anlamda zarar. Kilo vermek zor evet yeme bagimlisi biri olarak cok.iyi biliyorum ama iliskinizde bu denli sorun oluyorsa ve karsi taraf yinede sizin mutlulugunuzu onemsemiyorsa iliskinizi gozden gecirin bence.
Killanmada artıyor kadinda bu yüzden demek

eşim eşim demissin ama senin eşin yok
alt tarafi erkek arkadasin. eşin olsa bir aile kurulmus, sosyal ve hukuki olarak tonla şey yasanmis , aileler ve akrabalara ilan edilmis, herkes gelip altin takmış, bir evi en yeni mobilyalarla donatmis , beraber borca girmis falan olurdunuz. ayrica nikah akdiyle herkesin önünde birbirinize ömürlük söz vermis olurdunuz.
o yüzden gercekten "eşiniz" olsaydi, zayıflaması yönünde bir yorum yapardim vs ama adam alt tarafi sevgilin.
elin küçük ç.klü, asagilik kompleksli adamıyla niye zmaan kaybedesin? sanki zayıflasa bir anda derisinin altındakiler cikacak da zevk verecek. zayiflasa zayiflasa eklenecek olan sey 2 santimdir, onun da lafini etmeye bilmem deger mi.
hem seni tatmin edemiyor, hem sen bir yol bulunca onu istemiyor. bu bencillik degil mi? sen sirf o tatmin olsun diye üstünde debelenmesine izin verdigin seye seks mi diyorsun?
bence tez elden ayril. cok daha mutlu olacagina eminim

Ayrıl gitsin. Ben de zayıf değilim ama böyle biriyle seviştiğimi düşünemiyorum. Çok kötü 😕

Back
X