Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen!Ömür boyu 2 çocuk sorumluluğu olacak adamla ben evlenmezdim.
Çok düzgün bir adamı da 2 çocukla boşamaz kimse bence. Kim bilir ne haltlar yedi derdim yine istemezdim.
Çocuksuz insanların başka çocuk sorumluluğuna bodoslama atlamasını da saçma buluyorum
Karsimdakiyle iyi geçiniyorum.Problemimiz yok ama cevra çocukları var ayrıl diyorlar .Arada kaldım
Hayır benim yokSizin çocuğunuz var mı?
İyi bir adam olsa karısı boşalmazdı. Sizinlede çocuklara bakın diye evleniyordur muhtemelen.
Yani bence ayrılın. Birde ben şöyle düşünüyorum peşin hükümlü gibi olmayayım ama adamın 2 çocuğu var boşanmış. Hiçbir kadın durduk yere kafam esti ayrılayım demez. Eski karısı neler yaşadı acaba. Kadınlar biraz daha düzeltme odaklı, affedici davranıyor. 2 çocukla birde kadın boşandıysa benim kafamda soru işareti olurdu. Birde ben başkasının çocuklarına bakmak asla istemem.Hayır benim yok
O da bir ihtimal tabi. Ama o durumda yine konu sahibi için zor, sorunlu eski eşle uğraşmak zorunda kalacak bu seferde.Belki kadındadır problem ?
Çocuğunuz olmuyormuş sizin, o yüzden boşanmışsınız. Çocukları olan biriyle evleneyim, onlara annelik yapayım diye mi düşünüyorsu
Tabikii hayır.OLMUYORMUŞ DİYE BİR KONUŞMA NEDİRÇocuğunuz olmuyormuş sizin, o yüzden boşanmışsınız. Çocukları olan biriyle evleneyim, onlara annelik yapayım diye mi düşünüyorsunuz?
E kendiniz yazmışsınız eski konunuzda çocuğum olmuyor o yüzden boşandık diye. Ben yanlış birseymi söyledim?Tabikii hayır.OLMUYORMUŞ DİYE BİR KONUŞMA NEDİR