6 yaşa hediye :)

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
Hanımlar çok sevimli bir derdim var :)
6 yaşına girecek bir görümcem var ama ne hediye alacağım bilmiyorum. Daha önce bu yaşta çocuğa hiç hediye almadım. Güzel birsey olsun istiyorum. Oyuncak alsam bi iki oynayacak sıkılıp bırakacak ya da kıracak. Kıyafet alsam herseyi giymez. Kendi seçiyor giyeceklerini. Çok kararsız kaldım hem sevsin sevinsin hemde uzun vadeli birsey olsun istiyorum. Bir el atar misiniz :)

6 yaşında görümce nası güzel bişeydir kimbilir!
şarkı dinlemeyi seviyorsa mp4 alabilirsin, kızım 5 yaşında bu sene aldım ben film bile izlenebiliyor küçücük ekranından.

Aklima gelenler oydu ondada seciciymis
Vala bu zamane cocuklarina canta dolusu ruj oje alsan ucar herhalde simdiki cocuklar bir alem
Isumlik yaprirabilirsin aklima bu geldi

6 yaşında görümce ne kadar hoş geliyor kulağa

müzik kutusu tarzında bir şey alsanız hem uzun vadeli hem oyuncak değil odasına koyar

Tablet olabilir ucuzlarından basit birşey oyun filan oynuyor çocuklar oyalanıyorlar daha büyük kardeşi varsa ona da yarar.

Aklima gelenler oydu ondada seciciymis
Vala bu zamane cocuklarina canta dolusu ruj oje alsan ucar herhalde simdiki cocuklar bir alem
Isumlik yaprirabilirsin aklima bu geldi
Çok süslü zaten bayılıyor makyaj yapılmasına ama annesi izin vermiyor zararlı diye. Her renk ojesi var ama onun daha çok far ve Ruj sevgisi var. Tabi ben alsam kayinpederim beni uçurur:)

6 yaşındaki kız çocukları barbie'lere bayılıyor, winx kızlarına.

kokoş kıyafetlere.
güzel bir elbise olabilir mesela pembeli morlu çok severler :)

pelüş çantalar oluyor sırt çantası, onlardan olabilir.

DVD player olabilir, hala izliyor mu bilmiyorum ama calliou falan izlerler cd.lerden.

ben prenses elbisesine hayır diyecek kız tanımıyorum.bir de rengarenk cek cekli okul cantaları var cok sirinler kızlar bayılıyor onlara.o da olabilir...

6 yaşında görümce ne kadar hoş geliyor kulağa

müzik kutusu tarzında bir şey alsanız hem uzun vadeli hem oyuncak değil odasına koyar
Evet çok hoş ama bi o kadar da zor :) abisini çaldığımı düşünüyor ama bana da hayran birsey demiyor :) müzik kutusu hoş bi fikir teşekkür ederim :)

Barbie bebekleri çok fazla ve artık bi çoğu ilgisini çekmiyor. Çizgi film internetten actiriyor :) pelüş çanta olabilir okula giderken takar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…