- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
6 yaşında görümce ne kadar hoş geliyor kulağaHanımlar çok sevimli bir derdim var :)
6 yaşına girecek bir görümcem var ama ne hediye alacağım bilmiyorum. Daha önce bu yaşta çocuğa hiç hediye almadım. Güzel birsey olsun istiyorum. Oyuncak alsam bi iki oynayacak sıkılıp bırakacak ya da kıracak. Kıyafet alsam herseyi giymez. Kendi seçiyor giyeceklerini. Çok kararsız kaldım hem sevsin sevinsin hemde uzun vadeli birsey olsun istiyorum. Bir el atar misiniz :)
Olabilir teşekkür ederim :) bayılıyor şarkı dinlemeye de söylemeye de :) evin solisti6 yaşında görümce nası güzel bişeydir kimbilir!
şarkı dinlemeyi seviyorsa mp4 alabilirsin, kızım 5 yaşında bu sene aldım ben film bile izlenebiliyor küçücük ekranından.
Çok süslü zaten bayılıyor makyaj yapılmasına ama annesi izin vermiyor zararlı diye. Her renk ojesi var ama onun daha çok far ve Ruj sevgisi var. Tabi ben alsam kayinpederim beni uçurur:)Aklima gelenler oydu ondada seciciymis
Vala bu zamane cocuklarina canta dolusu ruj oje alsan ucar herhalde simdiki cocuklar bir alem
Isumlik yaprirabilirsin aklima bu geldi
Evet çok hoş ama bi o kadar da zor :) abisini çaldığımı düşünüyor ama bana da hayran birsey demiyor :) müzik kutusu hoş bi fikir teşekkür ederim :)6 yaşında görümce ne kadar hoş geliyor kulağa
müzik kutusu tarzında bir şey alsanız hem uzun vadeli hem oyuncak değil odasına koyar
Barbie bebekleri çok fazla ve artık bi çoğu ilgisini çekmiyor. Çizgi film internetten actiriyor :) pelüş çanta olabilir okula giderken takar6 yaşındaki kız çocukları barbie'lere bayılıyor, winx kızlarına.
kokoş kıyafetlere.
güzel bir elbise olabilir mesela pembeli morlu çok severler :)
pelüş çantalar oluyor sırt çantası, onlardan olabilir.
DVD player olabilir, hala izliyor mu bilmiyorum ama calliou falan izlerler cd.lerden.
Çok tatlılar :) minie mouse varsa alabilirim :)şu çantalardan.
arkadaşımın kızı bayılıyor da ordan aklıma geldi.
Eki Görüntüle 1299831 Eki Görüntüle 1299832
Tatlıya alerjisi var. Toka da durmuyor sacinda pırasa gibi düz saçı var kayıyor toka lariçine de ıvır zıvır, toka, şeker falan doldurun.
çok mutlu olacaktır :)
Çok şeker ama küçük kaynana o benim için :) abisini kiskaniyor hala alisamadi abisiyle benim ayrı evimiz olmasınaay ne şeker görümce küçük görümce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?