- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
Sıkılır yapmaz ama güzel fikir teşekkür ederim :)Niyeyse aklıma puzzle geldi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkılır yapmaz ama güzel fikir teşekkür ederim :)Niyeyse aklıma puzzle geldi :)
Çok tatlılar :) minie mouse varsa alabilirim :)
Ablası 28 yaşında :) ona pek yaramazTablet olabilir ucuzlarından basit birşey oyun filan oynuyor çocuklar oyalanıyorlar daha büyük kardeşi varsa ona da yarar.
Çok sevimli teşekkür ederim :) buna bayılır eminim :)toyzz shopta varmış 39,90 TL.
içine de ıvırzıvır bişeyler doldurun keşfe çıksın :)
Eki Görüntüle 1299837
Mutlaka ama çabuk sıkılıyor 2 güne kalmaz atar bi kenara :) çok fazla oyuncağı varŞimdi piyasada öyle oyuncaklar var ki sıkılıp bir kenara atması imkansız neredeyse :) O yaş grubunu sevindirecek en güzel hediyede oyuncaktır bence. Oyuncak almak istemiyorum demişsiniz ama oyuncakçıları bir gezip yeniden değerlendirmeye alın derim. Şöyle eğlenceli, gösterişli güzel bir oyuncakla dünyanın en mutlu kızı yapabilirsiniz onu :)
Evet tepkileri çok güzel :)Çocuklar fotoğraf makinelerini severler. Şöyle renkli, sevimli bir şey alabilirsiniz. Uygun fiyatta bulmak mümkün.
Sırt çantası alabilirsiniz. Okulda da diğer zamanlarda da kullanır.
Küçükken ben resimli bilim kitaplarına bayılırdım. Öyle bir set alabilirsiniz. Dinozorlar, makineler, çiçekler, böcekler falan filan... :)
Daha çılgın bir şey olsun derseniz mikroskop ya da teleskop alabilirsiniz. Geçenlerde küçük bir akıllı bıdığa teleskop aldık. Sevinçten uçtu. (onaylı yani)
Odasını süslemesi için bir şeyler alabilirsiniz. Belki bir lamba, belki duvar stickerları, belki tavanına asabileceği oyuncaklar.
Resim çizmeyi seviyorsa şövale alabilirsiniz, buna bir tuval ve boya seti ekleyebilirsiniz. Büyükler için olduğu kadar çocuklar için de büyülü bir şeydir şövale. :)
Ne alırsanız alın nasılsa sevinçten uçacak. Küçüklere hediye seçmek de, tepkilerini izlemek de çok zevkli.
Kıyafet almayın, o yaştaki çocuklar kıyafeti hediyeden saymıyorlar. Oyuncak beklerler genelde. Oyun hamuru setleri var çok güzel, yaratıcılığı artıcı etkinlik şeklinde oyuncaklar var. Onlardan alabilirsiniz. Ne olur elektronik şeyler almayın o daha küçücük, çok zararlı.
Kutu oyunlarını çok sever o yaştaki çocuklar.Hanımlar çok sevimli bir derdim var :)
6 yaşına girecek bir görümcem var ama ne hediye alacağım bilmiyorum. Daha önce bu yaşta çocuğa hiç hediye almadım. Güzel birsey olsun istiyorum. Oyuncak alsam bi iki oynayacak sıkılıp bırakacak ya da kıracak. Kıyafet alsam herseyi giymez. Kendi seçiyor giyeceklerini. Çok kararsız kaldım hem sevsin sevinsin hemde uzun vadeli birsey olsun istiyorum. Bir el atar misiniz :)
Çok güzel oluyor :)6 yasında görümcemi olur ayol![]()
Teşekkür ederim güzel fikir :)Oyun hamuru seti olabilir. Şu makineli falan olanlardan. Hamuru koyuyorsun basıyorsun şekilli falan çıkıyor ya onlardan.
Ya da 100 parçalı falan boya setleri var ya onlardan olabilir.