Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sizlerle bir sevincimide paylasayim. Son gunlerde hep hastalık konusuyorum. Evde olmayan bütün kiyafetlerim olmaya başladı. Oyle guzel mutlulukmuş ki. 44 bedene girmek... Yillar sonra tam 7 sene sonra
Tebrik ediyorum canim

Burdayım da saklanıyorum
Saklanma çık ortaya yakinda bizde olmayacağız zaten
Kaptanım dün 9385 adım attım ama uyuyakalmışım kızı sallarken çekemedim resim sıfırlandı saat 12 den sonra yandı mı benim 900 puanım Zipzip-
Uygulama yüklüyse telefonunda gecmisten bakabilirsin
Sonunda ama bulamadım
Düğün bu ay değil mi canım
Bu ay canim son 10 gun kaldi
kolay gelsin canım
Sagol canim
Aman cücük kadar zaten 1günde alcak gelcek
Sorma yaa cucuk kadarim ama elbise bulamıyorum

Nabersin canim
Valla cok başım ağrıyor simdi geldik incirden
Gecmis olsun canim
Hareketli hayat sana yaramis canim ne guzel kilonu koruyorsun
Eline saglik canim
Evet kalp kalbe karsiymis. Yavrum sürekli ağliyor morariyor aglamaktan sürekli kucakta.uykuya dalmak istiyor ama sıçrıyor sürekli o yüzden giremiyorum. Umarim yarin geçer de bende aktif olurum
Gecmis olsun canim
Buldunuz mu elbise çok merak ettim elbiseyi
Bulamadim yaa
Sizlerle bir sevincimide paylasayim. Son gunlerde hep hastalık konusuyorum. Evde olmayan bütün kiyafetlerim olmaya başladı. Oyle guzel mutlulukmuş ki. 44 bedene girmek... Yillar sonra tam 7 sene sonra
Super canim en guzel mutluluk
Vallahi okudu saat 10 olmadan bütun sayfayı
Okudum hizli hızlı

Cok sevindim cnm. Gercekten cok emek verdin emeginin karsiligini alman ne kdr güzel. Daha da kücük bedenlere gireceksin. Olmayan kiyafetlerinin bol geldigini de göreceksin ins. Sana cok güveniyorum

Bende su icemiyorum bikac gündür. Oysaki 5lt su bizim eve 1 gün yetmiyor normalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…