4 yasindaki çocuklarin programina bakmak lazim6.5 iyi canım ya 4 yaş çok erken geliyor bana küçücük yaşta sorumluluk zor oluyor
Ama 1 ve 2. Sınıfta normal ana okulu gibi 3. Sınıfta yani 6 -7 yaş gibi okuma yazmaya başlıyorlar
Sen belcikadamiydin değil mi
Ben seni sardunya ile karıştırıyorum ilk geldiğinde o geldi sandım :)
Sen oyle diyorsan oyledir kaptanMısır patlagimi
Ben öyle diyorumda pirinc patlagi dedilerSen oyle diyorsan oyledir kaptan
inşallah :)Hosgeldin tekrardan canim ben elif 32 yasindayim
Insallah hedefine birlikte ulasiriz
Allah yardimcin olsun canım yeni eğitim öğretim yılında basarilar diliyorumSelamm kizlar. Sabah kizimi okuluna götürdüm 1 saatliğine ordan kizlari babaannelerine bıraktım ordan okuluma gittim. Gelirken kızları aldım eve babasina birakip kızımın veli toplantısına katıldım. Baya hareketli bi gündü
Selam canimSelamm kizlar. Sabah kizimi okuluna götürdüm 1 saatliğine ordan kizlari babaannelerine bıraktım ordan okuluma gittim. Gelirken kızları aldım eve babasina birakip kızımın veli toplantısına katıldım. Baya hareketli bi gündü
Yok pirinclisini almadim bu misirliBen öyle diyorumda pirinc patlagi dediler
Dedim iste mısir patlagi ama bana inanmadilarYok pirinclisini almadim bu misirli
Misirlida daha az kalori var hemde daha guzel tadi
Ben sana inaniyorum dedim kaptanDedim iste mısir patlagi ama bana inanmadilar
PehhGüzel çiceklertam gaz haftaya hazırız değil mi kendini arı sanan kelebekleri yenmek için
Benim oğlum bu ayın sonunda7 yaşına tecelli 1. Sınıfabaşlayacak burda 5.5 6 yaşında başlıyor 2 yıl öncene kadar öyleydi şimdi 5.5 6 yaşında sen karar veriyorsun gitsin mi gitmesin mi diye . Eper çocuk hazirandan itibaren 6 ise sen karar veriyorsun bizim ki Eylül olduğu için kararverdik yollamadık. Daha çok küçükler ya oyun çocuklarıSenin içinde iyi olur rahatlarsın biraz canim daha kucuklermis ama burda çocuklar 2 buçuk yaşında ana okuluna 4 yaşında ilk okula başlıyor
Bende mısırlısını alıyorum az kalorili ve lezzetsiz aslında . Ondan kaç tane yiyoorsun ki ben diyette olduğum dan be yemedim.Kizlar buna turkce ne deniyor, ara ogun olarak tuketiyorum
Hoş geldin cnm fazla kilon yok. Burda hep beraber veririz inş .ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 166
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ: 58
MEDENİ DURUMUNUZ: BEKAR
MESLEGINIZ: Çevre Müh.
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Covid Süreci
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ideal kiloma dönerek daha sağlıklı olmak.
Afiyet olsun canımMenüm
9.00
1 kepekli galeta
1 yk peynir
Domates
14.00
4 üçgen kavun
17.00
4 köfte
Köz biber domates
Salatalık
1 kase.yoğurt
18.00
1 kase sütlü kahve
5 fındık
Su 2 lt simdilik
Afiyet olsun canım28,29,30,31 Ağustos spor ve
31 Ağustos menü
Afiyet olsun canımBen kahvalti yapmiyorum kizlar bu arada
14:00 izgara tavuklu salata
17:00 1 avuc beyaz leblebi
Az once haslama tavuk salata 2.5 etimek
Suan sade soda iciyorum
Spor yok.
Dünkü menün hoşuma gitmedi canım bugün hafif beslen lütfen yarın tartı varEvet kızlar yemeğimi yazayım
8 30
2 dilim ekmek 4 yemek kaşığı menemen . 5 yeşil zeytin yeşil biber salatalık. 3 bardak çay
13 30 gibi
2 tane ekmek arası domates sosis yeşil biber 5 tane üzüm 1 kahve
19 30 gibi
Patates unundan yapılmış makarna 4 yemek kaşığı 1 yemek kaşığı suda buharlanmış sebze
3 litre su
Spor
7915 adım
3 4 saat kadar keyfi yüzme . Suda oynama
Cordelia
Teşekkür ederim canımCok az degilmi canim yaa
Afiyet olsun
Iyi tatiller cnm
Tatilde diyet nasil yapabiliyosun
63,6 gittim 69 geldim iyimi
Ekmek cok olmus gibi
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun cnm
Eh bende paylasam menumu barim
Afiyet olsun canımSabah
1 dilim peynir
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 tb ekmegi
1 yesil sogan
Ara
Elma
Kahve
Ara
3 kuru kayisi
4yk yogurt
Aksam
150 gr firinda somon
1 haslanmis patates
2 kepce yayla corbasi
Yarim tb ekmegi
Ara
Muz
10 badem
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımMenu
Ogle(13:30)
3 dlm tam bugday
2kk peynir
Domates vs
Aksam(17:00)
2yk pilav
1.5 avuc ici tavuk izgara
Salata
1 bardak ayran
Ara(19:00)
3 murdum erigi
6 tane uzum
Su: 2 lt spor : Eki Görüntüle 2909698 Eki Görüntüle 2909699
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Ara ogun olarak 3 tane yiyorumBende mısırlısını alıyorum az kalorili ve lezzetsiz aslında . Ondan kaç tane yiyoorsun ki ben diyette olduğum dan be yemedim.
Biz kendimizi niye arı sanalım . Biz narin güzel kelebeklerizGüzel çiceklertam gaz haftaya hazırız değil mi kendini arı sanan kelebekleri yenmek için