Bizde simdilik bahceden cikanlari yapiyoruz ama az olursa pazardan alirizUcakla anca çekiliyor uzun yolculuk .
Kolay gelsin kaptancigim bende kisliklara başlayinca alırım 3 4 kilo buzluğa atmak için 17liraydi kilosu inşaallah düşmüştür fiyatida
Günaydın kaptancım. Geldim kürkçü dükkanımas i d e l y a nerelerdesin mezun oldun gelmiyorsun
Hosgeldin canim kürkçü dukkani icin erken degil mi kac kilo aldinGünaydın kaptancım. Geldim kürkçü dükkanıma
Seda sayan kızUyumadımki yorgundum telefonu bıraktım.
Seda kim
Dün öğrendinya hergün atarsın
Dürt sana zahmet
Sağol canım
Günaydın
Afiyet olsun
Herşeyden de haberin var maşallah.Seda sayan kız
Çıkın çıkın gelin yazmışın ya bende çatır çatır dogurtacanmi yazdım ikiside sedanın sözü anladın mı
He arada atarım onlardanarada da dürterim
Hoş geldin rüya bitti kül kedisiTatil bitti balım külkedisine geri döndümbugün valizleri boşaltım camidir yıkama işine girisecem
Hoşbulduk canım. Yok yok daha fazla geç kalmayayım. Çabuk gelen çabuk gider hesabıHosgeldin canim kürkçü dukkani icin erken degil mi kac kilo aldin
işe takımı temizlemekten başla kirlenmiş azYaparsın
Günaydın tatlım tatil nasıl geçiyorGünaydın güzel ülkemin güzel insanları
Dün denize gittik inanılmaz özlemişimGünaydın tatlım tatil nasıl geçiyor
iyi canım.cok şükürDün denize gittik inanılmaz özlemişim
Çok iyi gidiyor . Kahvaltımızı yaptık çocuklar havuzda yüzerken bende siteye girip size selam çakayım dedim. Sen nasılsın okullar bqşlqmıştı değil mi sizde nasılsın rahatladın mı bugün?
AnladımSeda sayan kız
Çıkın çıkın gelin yazmışın ya bende çatır çatır dogurtacanmi yazdım ikiside sedanın sözü anladın mı
He arada atarım onlardanarada da dürterim
Sporu ne zaman yapcan ?iyi canım.cok şükür
Bugün okullar açıldı sabah telasliydim. Çocukları kaldır kahvaltı hazırla yiyeceklerini çantaya hazırla köy baya koşturdum. Okula bıraktım eve geldim yemeği koydum uzandım birazdan bende kahvaltı yapacam canım tatilin tadını çıkar
Günaydın canimGünaydın güzel ülkemin güzel insanları
Hoşbulduk canım. Yok yok daha fazla geç kalmayayım. Çabuk gelen çabuk gider hesabıkilom da şurada dursun
3 kg olmadan kendimi buraya atıyorum
Cok kilo almamissin canim yeniden verirsin
Günaydın canim sabit olmanda guzelGünaydın kızlar
Kilo bildirimi sabit
Sabit olmanda guzel canimKimse kilosunu yazmamış herhalde herkes tombul tombiş .
Ben sabitim yer değişikliği sanırsam inanmıyorum. İnşaallah kilo almadan dönerim evcağımıza
Hayirli olsun okullari canimiyi canım.cok şükür
Bugün okullar açıldı sabah telasliydim. Çocukları kaldır kahvaltı hazırla yiyeceklerini çantaya hazırla köy baya koşturdum. Okula bıraktım eve geldim yemeği koydum uzandım birazdan bende kahvaltı yapacam canım tatilin tadını çıkar