Ziplayacak vaktim yoktu kiEvamı yaptım 600 zıpladımsen baya tembel çıktınya. Kalk zıpla
Vakit olsa cok degil de canim sagil solum fasulye oldu
Az sonra
Yaa kotu olmuş canim hepsi ust uste gelmisYemegin ve salatanin icine oglumun masaya dusurdugu bardak parcalari dagildi tam sofraya oturacaktikonlari topladik kaldordik aparatif birsey yapayim derken bal kavanozunun kapagi sismis sicaktan mikrodalgaya dogru yol almis onu sil toparla bir hisimla yedik esim cocuklari aldi cikti sen dinlen diye firsat bu firsat agdayi isitip biyik alayim dedim agdayi mutfak halisina doktum daha varsa gelsin tek tek ugrastirmasin boyle ya
Sagol canimAfiyet olsun canım
Bal ta oglen filan sizdirmis ama bardak parcasi kaldimi derken fark ettik yoksa sabaha kadar bosa gidecekti mubarek kiymetli kestane bali bideZiplayacak vaktim yoktu ki
Vakit olsa cok degil de canim sagil solum fasulye oldu
Gozumu kapatınca fasulye görüyorum artik
Az sonra
Yaa kotu olmuş canim hepsi ust uste gelmis
Afiyet olsun canımMenu
Sabah
2 kk peynir
2 dlm tam bugday
Domates salatalik
Ara
Kahve
1 avuc leblebi
2 hurma
Ara
Kahve
1 avuc leblebi
1 hurma
1kare bitter
Aksam
Avuc ici kadar patates, peynir ve yumurtadan tost makinasinda tostumsu birsey adini bilmiyorum minik yiyor diye yaptim
1 bardak ayran
Su: 4 ltZipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Sat anasini dünyanin yap kahve kendineSuan kendime kahve yapiyorum gidemde bembeyaz hakiya dokeyim diyorum toptan kurtulurum :)
Afiyet olsun canimMenu
Sabah
2 kk peynir
2 dlm tam bugday
Domates salatalik
Ara
Kahve
1 avuc leblebi
2 hurma
Ara
Kahve
1 avuc leblebi
1 hurma
1kare bitter
Aksam
Avuc ici kadar patates, peynir ve yumurtadan tost makinasinda tostumsu birsey adini bilmiyorum minik yiyor diye yaptim
1 bardak ayran
Su: 4 ltZipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Afiyet olsun canimKahvaltı Menemen, salatalık, 1 dilim çvd ekmek , 1 çk süzme peynir 1 dilim karpuz
Ara 1 bardak ayran
Akşam çoban salata, 2 hş tavuk but yarım kase cacık
Su 3.5 litre
Yeşil çay 2 .
Spor
20.000 adım 2000 pn
1000 zıpzıp 250 pn
26 dk eva 260 pn
2510 toplam
Zipzip- E Elif_Eylul
Aynen ya canim kendim cok seviyorum bu deli kadini iyi ki benAfiyet olsun canım
Sat anasini dünyanin yap kahve kendine
Afiyet olsun canim menude sporda harikaKahvaltı Menemen, salatalık, 1 dilim çvd ekmek , 1 çk süzme peynir 1 dilim karpuz
Ara 1 bardak ayran
Akşam çoban salata, 2 hş tavuk but yarım kase cacık
Su 3.5 litre
Yeşil çay 2 .
Spor
20.000 adım 2000 pn
1000 zıpzıp 250 pn
26 dk eva 260 pn
2510 toplam
Zipzip- E Elif_Eylul
Sağol canımAfiyet olsun canim
Aynisini yapiyorum bende oyuzden bak keyfineAynen ya canim kendim cok seviyorum bu deli kadini iyi ki ben
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim menude sporda harika
Afiyet olsun canım
Sat anasini dünyanin yap kahve kendine
Sagolun kaptanlarim eee siz ne yedinizAfiyet olsun canim
Yazsalar kendimize yeni bir kaptan bide kaptan yardımcısı gerek olacakSagolun kaptanlarim eee siz ne yediniz
Yazmayim bence ama en son yemegi 1.30 da yedim baska birsey yemedim :))Sagolun kaptanlarim eee siz ne yediniz
Fasulyeden pişirip yeseydin yaYazmayim bence ama en son yemegi 1.30 da yedim baska birsey yemedim :))
Kapatalim diyorum sizi bu dertten kurtaralımYazsalar kendimize yeni bir kaptan bide kaptan yardımcısı gerek olacak
Ayırdık da yarına pisirecegiz :))Fasulyeden pişirip yeseydin ya
Görumcem geldi saat 4bucukta 4kofte,3kasik makarna 1bardak kola ictimSagolun kaptanlarim eee siz ne yediniz