Kotu örnek olmamak icin menu yazmiyorumGidip bdvde konu acalim kaptanlar kotu ornek oluyor diye sonra akil verenlere cemkiririz siz nerden bileceksiniz aslinda bizi seviyorlar diye .Sonra beddua ederiz filan iciniz kotu gozyasim pitt oldu senin ben bilmem ne diye ban yer yatariz iki uc gun
Yaparim diyordum da son 1 saattir başıma vurdu yorgunlugun etkisi yada sicagin etkisi galibaTamam canım zorlama kendini
Allah akıl fikir ihsan eylesin bizeGidip bdvde konu acalim kaptanlar kotu ornek oluyor diye sonra akil verenlere cemkiririz siz nerden bileceksiniz aslinda bizi seviyorlar diye .Sonra beddua ederiz filan iciniz kotu gozyasim pitt oldu senin ben bilmem ne diye ban yer yatariz iki uc gun
Yok yapma canım yat dinlen. Sıcaktan ola bilir tabi yorgunsunda.Yaparim diyordum da son 1 saattir başıma vurdu yorgunlugun etkisi yada sicagin etkisi galiba
Amin.Allah akıl fikir ihsan eylesin bize
Geçmiş olsunYaparim diyordum da son 1 saattir başıma vurdu yorgunlugun etkisi yada sicagin etkisi galiba
Yataga attim kendimi zatenYok yapma canım yat dinlen. Sıcaktan ola bilir tabi yorgunsunda.
Sagol canimGeçmiş olsun
Yokyaa sen yanlis anladınKola mi didinnnnn
Gecmis olsun canim bence sıcaktan bugun ayni durumdayimYaparim diyordum da son 1 saattir başıma vurdu yorgunlugun etkisi yada sicagin etkisi galiba
Sagol canim sanada gecmis olsunGecmis olsun canim bence sıcaktan bugun ayni durumdayim
Sagol canim gel öpeyim gecsinSagol canim sanada gecmis olsun
Bugun evde cok bunaltti Aksam olunca esmeye başladı cok şükür de eve fayda etmedi daha
Yazmayim bence ama en son yemegi 1.30 da yedim baska birsey yemedim :))
Gecmis olsun canim bence sıcaktan bugun ayni durumdayim
Gecmis olsun hem erken kapatmissin hemde cok sicak ister istemez agri yapiyorSagol canim sanada gecmis olsun
Bugun evde cok bunaltti Aksam olunca esmeye başladı cok şükür de eve fayda etmedi daha
Sagol canim gel öpeyim gecsin
Bende bugun kafami kaldiramadim sicaktan surekli yukari bakiyoruz incirde agaclar devasal bisey dön dön bitmiyor oyuzden basima vurdu ayy artik essin
Hic yemek istemiyorum ki yoksa bizimkiler 8 de yemek yediGecmis olsun hem erken kapatmissin hemde cok sicak ister istemez agri yapiyor
Iyi geceler canimİyi geceler kızlar
Kiz ne geceleri ne iyisiİyi geceler kızlar
Yok artiikMisafir geldi iyi mi bu saatte dayimlar ama bu saatte gelinir mi