- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
Hahahaha .d orda yanlis anladim konuyu beni etiketlemeyi unutmuslar .d bende sen unuttun sandim megrr orda utu yorumu varmisAy bende hiç sevmem. Kızgınım atmışsın, ütü yapmama mı kızdın
Menü dengesiz olmus canim. Öglen kurabiye yiyip aksami es geçmissin. Geç yatıyorum demistin gözün dönebilir aksam acliktanBugunun menüsü tarih sanirim 23 agustos
Sabah 10 sulariydi
5 ymk k. Melemen
2 dilim tam bugday ekmegi
1 cay b. Çay
----------
Öglen 12-1 sulariydi
1 tanecik küçücuk elmali kurabiye(herkes aşure yiyo bananeeeee)
-----------
17.00
1 tane şeftali
2 minyon dal üzül yeşil
--------
Yemegi taze fasulye yapiyom ama yemicem .d
Acikirsam yogurt yerim
Veee bugun 2 lt su ictim
Ve carsiya ciktigim icin adimlarimmi gorseniz kiskanirsiniz
5828 sanirim gece yatana kdr 6 olur
Hadi bye
Zipzip-
Evet simdi migdem kazinmaya basladiMenü dengesiz olmus canim. Öglen kurabiye yiyip aksami es geçmissin. Geç yatıyorum demistin gözün dönebilir aksam acliktan
Kiz bunun neresi minik. Bi de masumlastiriyo minik diye
Aman ne üzüldük sanaBende çok uZgunum ama yememem lazimpisisiz sofra mi olur hele o çiğ borege ne demeli amam yiyemem diyetteyim hiç kimse bilmiyor
Bi lokmasa bitiyosa miniktirKiz bunun neresi minik. Bi de masumlastiriyo minik diye
Bundan sonra menüde kacamaklara 5bin adim cezasi sıkiyorsa yiyin
Aman sen ye ya çok kilon yok zatenBakin tartildim kiyafetli 58.65 ne vermisim ne almisim ciplakken 58,40di
Patilerim gozukmesin die şeküllü çektim
Ben unutmam pek deger veririm herkese!!!!!!Hahahaha .d orda yanlis anladim konuyu beni etiketlemeyi unutmuslar .d bende sen unuttun sandim megrr orda utu yorumu varmis
Bende şimdi ancak başlayacağım misafir bastırdı aniden yapamadım
Bu favori videolarımdan bunu yapacağım. 15.000 olana kadar devam.ne çıkarsa bahtima.
Oy ponçik arkadasim benimmBen unutmam pek deger veririm herkese!!!!!!
HahHhaha deme oyle gömduler beniii bi kurBiye yedim dieeAman sen ye ya çok kilon yok zaten
Benimde yapasim geldo video gorunceBende şimdi ancak başlayacağım misafir bastırdı aniden yapamadım
Yeme diye belirttim işteBelirttigin icin tesekkurler knka simdi yanlisikla yiyemicem
Kilon iyiymiş ya hedefin kac canimBakin tartildim kiyafetli 58.65 ne vermisim ne almisim ciplakken 58,40di
Patilerim gozukmesin die şeküllü çektim