1589 karnım agriyir regli başladı. Sabah tartıldım. Unuttum bildirmeyi misafirimiz gidiyor.Adimlar ne alemde kizlar :)
Gecmis olsun canim1589 karnım agriyir regli başladı. Sabah tartıldım. Unuttum bildirmeyi misafirimiz gidiyor.
Sağol beybi olağan durumlarGecmis olsun canim
Pazartesiye eksiyle baslaman bile cok guzel canimKilom 59.40 kg.
-150 gram
regli başladı. Belki daha çok eksi olurdu.
Boyuna göre kilon su an bile cok iyi canim 58-59 arasi koruma yapabilirsinBir iki hafta kilo koruma yapayım diyorum. Vermek için uğraşmayacagim.almamak için uğraşacağım. Sonra tekrar takımda 55 olayım diyorum. Gerçi etrafımdaki herkes buna karşı.
Ben vermek istiyorum. 57-58 i gecmek istemiyorum. Siz ne dersiniz?
10.139.Adimlar ne alemde kizlar :)
Geçmiş olsun canım. Regle rağmen güzel eksi hemde 2 gündeKilom 59.40 kg.
-150 gram
regli başladı. Belki daha çok eksi olurdu.
Guzel adim atmissin canim daha erken 15 bine tamamlarsin10.139.
Ben karın çalış ve spora devam et diyorum.Bir iki hafta kilo koruma yapayım diyorum. Vermek için uğraşmayacagim.almamak için uğraşacağım. Sonra tekrar takımda 55 olayım diyorum. Gerçi etrafımdaki herkes buna karşı.
Bencede 55 ol sonra korursun.Bir iki hafta kilo koruma yapayım diyorum. Vermek için uğraşmayacagim.almamak için uğraşacağım. Sonra tekrar takımda 55 olayım diyorum. Gerçi etrafımdaki herkes buna karşı.
57 yi geçmemeye çalış. Koruma ya alabilirsin canım. Aldığın zamanlarda spor yaparsın.Bir iki hafta kilo koruma yapayım diyorum. Vermek için uğraşmayacagim.almamak için uğraşacağım. Sonra tekrar takımda 55 olayım diyorum. Gerçi etrafımdaki herkes buna karşı.
Adimlar ne alemde kizlar :)
Aldığım zamanlar spor mu57 yi geçmemeye çalış. Koruma ya alabilirsin canım. Aldığın zamanlarda spor yaparsın.
Şuan iyi değilim yine de dikkat ediyorum. Ne kadar ne olur bilmiyorum.Bencede 55 ol sonra korursun.