Evet ozledik zuhal abla hep beni etiket yapardi sohbete gel diye simdi ben etiket yapiyorumUzun zamandir uğramadı
Bugun pazar galiba herkes kocisiyle geziyorEeee gene kimse kalmadi
Ben çok severim
Ahh nerde 5 gundur isleri var aksamdn aksama evde oluyor özledim adamıBugun pazar galiba herkes kocisiyle geziyor
Pazarda mi calisiyor kocisinAhh nerde 5 gundur isleri var aksamdn aksama evde oluyor özledim adamı
Ay sana gonderim canimBen çok severim
Evet canım. Yanıma fazla para almamaya karar verdim o yüzden. Para, kart olunca harcıyorum...Hoşgeldin canımumarım istediğin kiloya kolaylıkla ulaşırsın diyete basladigin zaman eve abur cubur alma. Menülerini düzenli yaz ki yorum yapalım oylelikle kendini frenle.
Günaydın kızlar
Artılarımla huzursuzumIyiyim canim sen nasilsin
Değişiklik iyi oldu ev iş sıkılmıştıkSelam canim,
Gezi plani guzel gelmiştir dinlenmissindir
Bugunden itibaren menu ve sporlarini bekliyoruz
Adım sayar hiç kullanmadım. Yükleyeyim telefona canım :)...Gec gwc gecte hayal olsun kilo vermek
Guzel menu canim
Asure cuma odulun mu canim oyleyse ses etmeyecegim ama pilav olmasada olurmus
Guzel bence canim ama tabkal degil kasikla ölç 7yk kurufasulye gibi
Borek odulun mu
Aramiza hosgeldin zateb bedenswl bir isin varsa spor sayilir adimsayarin vardir telde vs adimlarda spor
Insallah
Yağmuru çok severim iki gün Karadeniz taraflarındaydık yağmurdan gezeceğimiz birkaç yere gidemeden döndük.. Siz hangi taraftasınız
Buradayim yesilcayimi aldim geldim yaklasik
Pazar ya canimEeee gene kimse kalmadi
Burda da yasak piknik mangal ozel mesire yerleri de tiklim tiklim hafta ici gidiyoruz biz hic hoslanmiyorum kalabaliktanAy sana gonderim canimyagmurdan biseyde yapamiyoz piknik mangal vs
25kg avantaji var kuzenin duzene girip farki kapatman lazim :)Artılarımla huzursuzum
Değişiklik iyi oldu ev iş sıkılmıştık
Bu günden itibaren yazıyorum bir de kuzenimi gördüm 3 ayda 25 kilo vermiş gaza geldim onunla da yarışıyorum şimdi