Spor yapan oraya yazsin o zaman oyle yapabilirizKaptanim paylasimi buraya mi alsak pek yorum da yapilmiyor ordayken, burda birikmeden menulere yorumda yapariz. Oylama mı yapsak
Yok olacak kadar zayif değilimHedefin ney ki canim yok olmak mı
Zaten kimsede kalmadi menü paylasan öyle yapalim spor orada paylasilsin bencede karismasin hesaplar gerci spor yapanda yokkiKaptanim paylasimi buraya mi alsak pek yorum da yapilmiyor ordayken, burda birikmeden menulere yorumda yapariz. Oylama mı yapsak
Hoş geldiniz , en kısa zamanda hedefinize ulaşmanız dileğiyle.ADINIZ: ( isteğe bağlı ) minik kalp .d
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 1,65
KİLONUZ: 58,40
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ilaçlar ve ameliyat
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fit olmak göbüşsuz olmak
Merhaba diyete dün başladim ve aklima zipzipim geldi neden onunla ve sizlerle bu anlarımi paylasmiyorum dedim. Belki yanlis yapiyorumdur hep birlikte düzeltiriz
Sağlık olsun.Tühyaaaa 5.olduk gene aynı şey bence
Kuzuuu göbek var 3 aylik hamiş göbegiii .d 8 kilo versem gidermiiiiAramiza hosgeldin zaten bu boy ve kiloyla çok iyisindir
Amin cnm ya hepimiz inşallah .dHoş geldiniz , en kısa zamanda hedefinize ulaşmanız dileğiyle.
Bu hafta birinci olacağız kaptanım. Kızlar yarın asim yarışması mi başlatsak. Bı sakinlik var takımdaEeee kizlar ne diyosunuz simdi bu yuzdeye
Hadi baslatalim canim aksam kizlari etiketleyelimBu hafta birinci olacağız kaptanım. Kızlar yarın asim yarışması mi başlatsak. Bı sakinlik var takımdaZipzip-
Nota almadik diyorum susuyorum5.ci oldular havai fisek patlatmadilar demesinler
Tamam kaptanım bu hafta birinciye özel ödül duyur. Sürpriz.Hadi baslatalim canim aksam kizlari etiketleyelim
İnşallah istiyorum ama bilmiyorum.bacaklarimda var.ama karın bolgemde hala yağ var. İnsallah yapabilirimSıra kas yapmada de mi
Afiyet olsun canim,sabah kahvaltiya yesillik, aksam nohutun yanina yoğurt ya da salata ekleyebilirmissinbugun
2 dilim ekmek
5 tane zeytin
Beyaz peynir
Yumurta kirmistm ondan
Çay 2 bardak
Oglen 12 gibi yaptik kahvaltiyi
-----
Saat 1.30da felan
Türk kahvesi su
-----
4gibi yarim şeftali
5de 5 dilim karpuz
-----
19.35 1 kepçe nohut 1 dilim beyaz ekmek
Ve gun sonu toplam 1 lt su
25 dk spor
Yeni baslayanlar icin kardio
Ve walk diye bisey var ayaklark calistiriyin ondan yaptim
Bebegim salata yapmaya usendim yaAfiyet olsun canim,sabah kahvaltiya yesillik, aksam nohutun yanina yoğurt ya da salata ekleyebilirmissin
Su miktarin cok az en az 2 lt su icmelisin
Olur canim tarcinli sut icebilirsinBebegim salata yapmaya usendim yailk once spor yaptim sonra dus vs oyle yemek yedim. Yogurtumda bitmisti oyle yiyiverdim aksam midem kazinirsa tarcinli süt içsem olur mu
Yada yatana kadar suyu 2lt tamamlamaya calisayim
Evdeyim canimOlur canim tarcinli sut icebilirsin
Evde misin artik isi biraktin mi
Hoşgeldin canım.Menüme bakin menüme cok mu yiyomlike dislike yorum yapjn