- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Arada gecti de degistigini simdi fark ettim :)Dedimyaaa abim z leri begenmemis silmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada gecti de degistigini simdi fark ettim :)Dedimyaaa abim z leri begenmemis silmis
Dedimyaaa abim z leri begenmemis silmis
Hemen özelden yaz canim duzeltiyo kazenAcaba benim bosluklarida atar mi benzer nick yillardir ugramamis kkya halbuki
Nicke baktim 2010 da girmis siteye aslinda siliyormus gelmeyenleri ama bu silinmemisAcaba benim bosluklarida atar mi benzer nick yillardir ugramamis kkya halbuki
Aman benim birşey anlayacak halim mi var .Kiz sen miraya ne takiliyosun şakadan anlamiyo o
Henüz kas yok. Olsa hemen atarım.Ben deminden geçmiş yapıyorum salak gibi. Senin yazdığın mesajlara baksaydımmdaha çabuk bulurdum. Demin alıntılamışdım ama gitmiş galiba yoksa bişeyler yazdımmı sana? Benim kafam bugün yerinde değil. Zaten ne zaman yerinde olduki neyse. Tebrikler canım eksidesin Maşallah çok güzel görünüyorsun. Kasların çıktımı?
PekiAman benim birşey anlayacak halim mi var .
Teşekkürler kaptanımEl_Em kaptanım bildirimlerimiz
ne yapalım o zaman sen söyle kaptanım . Gerçekten üzgünüm ama elimden gelen bu oldu.Eeee kizlar ne diyosunuz simdi bu yuzdeye
ne yapalım o zaman sen söyle kaptanım . Gerçekten üzgünüm ama elimden gelen bu oldu.
Yaa öyle mi tamam kaptanım yazarımSenin yüzünden degil canim ortalama cok iyi degildi bu hafta birde gecen hafta diger takimlar iyi değildi onun etkisi
Bu arada sonuncu olacaksın sanirim ,2 tane topige yazman gerekecek aksam hatırlatirim canim
Vayyy kimleri görüyorum hosgeldin canimADINIZ: ( isteğe bağlı ) minik kalp .d
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 1,65
KİLONUZ: 58,40
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ilaçlar ve ameliyat
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fit olmak göbüşsuz olmak
Merhaba diyete dün başladim ve aklima zipzipim geldi neden onunla ve sizlerle bu anlarımi paylasmiyorum dedim. Belki yanlis yapiyorumdur hep birlikte düzeltiriz
Hos bulduk bebegim bu sefer kararli ve iradeli bir diyet insani olarak karsina geldim banada yer varmiiiVayyy kimleri görüyorum hosgeldin canim
Hosgeldin canim aramiza fazlada kilon yokmus enkisa zamanda vermen ümidiyleADINIZ: ( isteğe bağlı ) minik kalp .d
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 1,65
KİLONUZ: 58,40
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ilaçlar ve ameliyat
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fit olmak göbüşsuz olmak
Merhaba diyete dün başladim ve aklima zipzipim geldi neden onunla ve sizlerle bu anlarımi paylasmiyorum dedim. Belki yanlis yapiyorumdur hep birlikte düzeltiriz
Fazla kilom yok ama her gören hamile sancak kadar göbişim var ve buda canımı sıkmaya başladı napimHosgeldin canim aramiza fazlada kilon yokmus enkisa zamanda vermen ümidiyle
Verirsin canim üzulmeFazla kilom yok ama her gören hamile sancak kadar göbişim var ve buda canımı sıkmaya başladı napim
Amiiiin .dVerirsin canim üzulme