- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Afiyet olsun canimSabah sabah şekerim düştü neyse ki çikolatalı pankek yedim birazdan ayağa kalkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canimSabah sabah şekerim düştü neyse ki çikolatalı pankek yedim birazdan ayağa kalkar
Garanti kaçtilarKactilar mi acaba
MaşallahSabah sabah şekerim düştü neyse ki çikolatalı pankek yedim birazdan ayağa kalkar
Ablaaa konuyu değiştirme
Sağol canımAfiyet olsun canim
Kızlara sözüm vardı akşam bir hafta önce yapmıştımMaşallah
Bize iktikrarli lafa söze darilmicak, güçlü, taş gibi sağlam takım arkadaşları lazım.Garanti kaçtilar
ama eksidesin sonuçta canım. haftaya daha çok olur inşallahSağol canım az ama
günaydın canımmGunaydin kizlar
iyi yapmışsın canım benim, aman iyi olsunlar çok zor çocukların hasta olmasıŞimdi iyi canım buzlu dişliğini verdim eline kemiriyor
Sağol canım benim sen şimdi listeye gircen ya kendine güveniyormusun liste içinAfiyet olsun canim
Ne kadar gizliÇok gizli benim kilom
Kalan sağlar bizimdir boşverBize iktikrarli lafa söze darilmicak, güçlü, taş gibi sağlam takım arkadaşları lazım.
Ay sorma canım ya bütün gece uyumadım yorgunluktan gözlerim kapanıyor markete gidince fıstık ezmesi alayım bari tahinle işime yarar enerji lazımama eksidesin sonuçta canım. haftaya daha çok olur inşallah
günaydın canımm
iyi yapmışsın canım benim, aman iyi olsunlar çok zor çocukların hasta olması
Ne kadar gizli
Güveniyorum canım kendimi daha çok sikicam ve bir an önce şu yavaşlama dönemi bitecek insallah üstümde ölü toprağı var. Ama tabiki sizlerin kararı daha önemli yarın anneme gidicem Bursa'ya iki hafta kalicam eğer artı ile gelmezsem dikkat edicemo zman duruma göre karra veririz olmaz mı ?Sağol canım benim sen şimdi listeye gircen ya kendine güveniyormusun liste için
Ya şu takım ruhuna bi girseler ama bende öyle oldum başta bilmeyince öyle oluyo insanKalan sağlar bizimdir boşver
Vallaaa ben bisey yapmadim busefer Hosgeldin bile dedim demedi birisi
Bence annemde de biraz dikkat et istikrarlı ol ki baştan önlemini al artık bir ileri bir geri de takılma. Ne kadar azim o kadar kilo yediklerini dikkat et spor yap tamamdır.Güveniyorum canım kendimi daha çok sikicam ve bir an önce şu yavaşlama dönemi bitecek insallah üstümde ölü toprağı var. Ama tabiki sizlerin kararı daha önemli yarın anneme gidicem Bursa'ya iki hafta kalicam eğer artı ile gelmezsem dikkat edicemo zman duruma göre karra veririz olmaz mı ?
Köyden geleli üç hafta oldu üç hafta hep eksiyle geldim şükür ama duruma göre yani
Kiz bana bak 12. Takimdan geldim 1ay falan ordaydim sanirim takim kapandi buraya geldigimden beri yazdım hicte gitmedim biryereYa şu takım ruhuna bi girseler ama bende öyle oldum başta bilmeyince öyle oluyo insan