- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Bende yürüyorum kızım bundan yararlanıp salonu dağıtmışBenimkiler oynuyor ama nasil ev alt ust kalkip bakamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yürüyorum kızım bundan yararlanıp salonu dağıtmışBenimkiler oynuyor ama nasil ev alt ust kalkip bakamadim
El ele tutuşan deliler vardı
Evet biz
kızım anne gülme diyoooGecen bunu atmistim düğünde
Yürürken iyi yaziyorsun yaa ben yururken durup oyle yaziyorum telefon saymiyor yazarken zatenBende yürüyorum kızım bundan yararlanıp salonu dağıtmış
Görmemiştim o zaman guzelmisGecen bunu atmistim düğünde
Benimki sayıyor . Anormalmı ne telefonumYürürken iyi yaziyorsun yaa ben yururken durup oyle yaziyorum telefon saymiyor yazarken zaten
Bilmem kiBenimki sayıyor . Anormalmı ne telefonum
Napiyon demislerdi oynuyorum diye bunu koydumGörmemiştim o zaman guzelmis
Esin yok mu kiz o ne diyor benimki tlf na bakiyorkızım anne gülme diyooo
Yok. Arkadaşlarına buluşmaya gitdi beyefendiEsin yok mu kiz o ne diyor benimki tlf na bakiyor
Olsaydı aynı şeyi yapıyor olurdu. Telefondan çıkmıyorki zatenEsin yok mu kiz o ne diyor benimki tlf na bakiyor
Ayni benimkideOlsaydı aynı şeyi yapıyor olurdu. Telefondan çıkmıyorki zaten
Takmışım kulaklığı buraya yaza yaza yürüyorum. Acaip iyi geliyor. Terapi gibiBilmem ki
Ben duruyorum onun etkisi olabilir
Artik cokda yurumuyorum ki bir ara deniyeyim yururken yazmayi
Ayni benimkide
Kız salonu dağıtıyor. Ses falanda diymuyorum ohh missTakmışım kulaklığı buraya yaza yaza yürüyorum. Acaip iyi geliyor. Terapi gibi
Canım yol yorgunuyum erkenden uyuyacağım
Teşekkür ederim kızlar sizleri seviylrum