- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Kiz nasil muhabbet etcektikkiAma hiç abla kardeş gibi muhabbetiniz yok pek aranız yok sizin ozaman
Çok geçmiş olsun canım inşallah olursun bı iki guneAşı oldum geçen ay ve bu ay adet olamadım hala canım kontrole gittim yumurtlama olmuş sorulsun diye ilaç verdi bitti 9 gün geçti bakalım inşallah olurum artık
Ama hiç abla kardeş gibi muhabbetiniz yok pek aranız yok sizin ozaman
Gazan mübarek olsun gardaşYatayim yarin anam gelcek erken kalkayim iyi geceler
İnşallah sağol canımÇok geçmiş olsun canım inşallah olursun bı iki gune
Insan bı ablammm der gardaşimm derKiz nasil muhabbet etcektikki
Bende anlamadim nasil etcektikkiAbla kardeş nasıl muhhabet ediyor ki
Gazan mübarek olsun gardaş
İyi geceler canımİyi geceler cümleten
Bende anlamadim nasil etcektikki
Kiz hep diyorum oda diyo ablam diye sen denk gelmedin sanırim hep geriden geldigin içinInsan bı ablammm der gardaşimm der.Hem nasıl ablasin bakivereydin çocuklarada kız rahat rahat gideydi düğüne
Ah ah yokki bı kizkardesim ablam ben gösteriyim sanaAbla kardeş nasıl muhhabet ediyor ki
Gazan mübarek olsun gardaş
Allah iyiligini versinAh ah yokki bı kizkardesim ablam ben gösteriyim sana
Bende 2 tane var biri var ile yok arasi bayramdan bayramaAh ah yokki bı kizkardesim ablam ben gösteriyim sana
Tlf nu yeni elime aldim
Şuan inandım bakKiz hep diyorum oda diyo ablam diye sen denk gelmedin sanırim hep geriden geldigin için
Onla uzak oturuyoz yani ayni sehir ama mesafe var bizim ufakliklar bir araya gelince birbirlerini yerlerbenimki öcü gormus gibi kardesimin kizindan kacar
Coştun gene bu akşam git yat uyuBende 2 tane var biri var ile yok arasi bayramdan bayrama